Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/12)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/12) | tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Διανύεις μια περίοδο ευκαιριών και αναρρίχησης προς την επιτυχία. Η πίστη προς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου διευκολύνουν την προώθηση των στόχων σου. Οι ευκαιρίες για μια επέκταση στα εργασιακά σου, αλλά και μιας προσωπικής ανάπτυξης μπορούν να προκύψουν σήμερα,  καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Γενναιοδωρία και ειλικρίνεια είναι τα συστατικά που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σου με τους άλλους και κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανοίγεται και να σου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

 

Ταύρος
Ο Δίας εισήλθε στον τομέα της περιπέτειας νωρίτερα το Δεκέμβριο και θα παραμείνει έως και τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και η σημερινή όψη Ήλιου – Δία ξυπνούν  την ανάγκη σου για επέκταση και αυτόβελτίωση. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες στα εργασιακά,  να κάνεις και να μάθεις εντελώς νέα πράγματα και να ξεφύγεις απ’ τα συνήθη όρια σου. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου καθώς και το πλανητικό σκηνικό σύμμαχος σου.

 

Δίδυμοι
Ο Δίας άρχισε τη δεκατετράμηνη διαμετακόμιση του τον τομέα της οικειότητας σου. Σήμερα ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται και ξυπνούν την ανάγκη σου για μια νέα προσέγγιση της οικείας ζωής και των συναισθημάτων σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και με μια ανασκόπηση των οικονομικών σου αποκαλύπτεται ένα κέρδος που ενδεχομένως δεν γνώριζες. Νέα κίνητρα στα εργασιακά σου δίνουν την ευκαιρία να αναρριχηθείς προς την επιτυχία. Ο σύντροφος σου προσπαθεί να καλύψει όλες σου τις ανάγκες και να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Η σαγηνευτικότατη παρουσία σου κατακτά τους πάντες. Γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη.

 

Καρκίνος
Η καλύτερη εκδοχή και πλευρά του εαυτού σου τείνει να λάμψει, καθώς βρίσκεσαι στα καλύτερα σου. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αλλά και η πίστη στις ικανότητες σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την ευθυγράμμιση Ήλιου –  Δία. Φαίνεται να προσεγγίζεις ή να προσελκύεις καταστάσεις και ανθρώπους που ωφελούν την προσωπική σου ανάπτυξη. Τα κίνητρα που λαμβάνεις στα εργασιακά ανεβάζουν το δίκτυ των προσδοκιών σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου γίνεται ιδανική καθώς απ’ την πλευρά του σου κάνει όλα τα χατίρια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια ιδανική νέα γνωριμία που καλύπτει όλες σου τις προϋποθέσεις.

 

Λέων
Σήμερα ένας ακόμα σπόρος καλλιεργείται για τα φιλόδοξα σχέδια σου, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται. Μια έκρηξη αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ενισχύει την προσπάθεια σου για την αναβάθμιση της εργασίας, των υπηρεσιών που προσφέρεις, της υγείας και της καθημερινότητας σου. Ελκυστικές ευκαιρίες στα εργασιακά εκτινάσσουν τις φιλοδοξίες και τη δίψα σου για επιτυχία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανανεώνεται και σου εμπνέει πάθος, ρομαντισμό αλλά και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια ευθυγράμμιση του με το Δία που χρησιμεύει σαν ένα κουμπί επαναφοράς ασφάλειας και σταθερότητας, σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την αγάπη, το ρομαντισμό και την ψυχαγωγία. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη, παθιασμένη και δημιουργική στα εργασιακά από κάθε άλλη φορά.  Τους ερχόμενους μήνες θα βρεθούν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες που θα αφυπνίσουν τα κρυμμένα ή και αδρανή ταλέντα σου. Εκπλήξεις, πάθος και συναίσθημα μπορείς να τα απολαύσεις σήμερα,  μιας και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου απογειώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, γνωριμίες, ειδήσεις και τηλέφωνα που πιθανά δεν περιμένες σε κάνουν να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

 

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να αισθανθείς μια έντονη επιθυμία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, καθώς ο Ήλιος συναντά το Δία ο οποίος μεταφέρθηκε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Σκέφτεσαι την ανάπτυξη και επέκταση στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως με μικρά και ρεαλιστικά βήματα θα τα καταφέρεις. Αγαπησιάρικο φαίνεται να είναι το κλίμα σήμερα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόλαυσε τη μέρα κάνοντας διαφορετικά πράγματα μαζί του απ’ ότι συνήθως. Αν σε απασχολεί το παρελθόν και σκέφτεσαι πιθανά μια επανασύνδεση, μπορείς να κάνεις την κίνηση σου.

 

Σκορπιός
Ο Δίας εισήλθε στον τομέα των επικοινωνιών σου στις αρχές Δεκεμβρίου και σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο. Αυτή η διέλευση μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά  και να δώσει ώθηση σε νέα ξεκινήματα και ενδιαφέροντα, μελέτες και συνδέσεις. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά βελτιώνουν τις προοπτικές σου και σου ανοίγουν νέες κατευθύνσεις. Ο επικοινωνιακός τομέας που ευνοείται σου δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφο σου, να θέσεις τα όποια προβλήματα και μαζί να βρείτε τις λύσεις που θα κάνουν τη σχέση σας ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή να πάρεις τα πάνω σου και να υποδεχτείς την εισβολή ενός μεγάλου έρωτα στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Δεδομένου ότι ο Δίας έφυγε από το ζώδιο σου στις αρχές του μήνα, εστιάζεις όλο και περισσότερο στην οικοδόμηση των πόρων σου, στην ανάπτυξη των ταλέντων σου ή στην προσπάθεια σου για βελτίωση και ανάπτυξη. Φρέσκα κίνητρα σου δίνει σήμερα η ευθυγράμμιση του με τον Ήλιο και μπορείς να κάνεις τον απολογισμό σου για το που βρίσκεσαι επαγγελματικά και οικονομικά. Καυτό και ερωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ξεκινά μια άλλη περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή, πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

 

Αιγόκερως
Ο Δίας ξεκίνησε ήδη  απ’ τις αρχές του μήνα τη διαδρομή των 13 μηνών στο ζώδιο σου. Σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο λίγο μετά την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου και νιώθεις εντελώς ανανεωμένη, δραστήρια, δυναμική και αποφασισμένη να πετύχεις τους στόχους σου. Οι ιδέες σου γύρω απ’ τα επαγγελματικά μπορεί να αποδειχθούν χρυσές και πολύτιμες. Εμπιστεύσου τες και εφάρμοσε τες. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου, βρείτε κοινές δραστηριότητες και διασκεδάστε. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα φαίνεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες.

 

Υδροχόος
Ο Ήλιος και ο Δίας έρχονται μαζί για να ξυπνήσουν μέσα σου την πίστη, την ελπίδα και την αισιοδοξία πως τα πράγματα αλλά και οι συνθήκες γύρω σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Ένα παλιό έργο, σχέδιο, ιδέα ή πρόταση στα εργασιακά επανέρχεται  και θα πρέπει να το αξιοποιήσεις. Τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη σχέση με τη διαίσθηση αλλά και με τον εαυτό σου. Αφέσου στο συναίσθημα και στο πάθος σήμερα και πέρνα μια αξέχαστη μέρα ή και στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε έναν έρωτα έστω και παροδικά. Το παράνομο ή και το κρυφό σε διεγείρει.

 

Ιχθείς
Ο Ήλιος και ο Δίας συναντώνται σήμερα στον τομέα της κοινωνικότητας σου κι αυτό μπορεί να δηλώνει  μια εποχή ανταμοιβής και ευχάριστης επαφής με τους άλλους. Οι πιθανότητες να βελτιώσεις το επίπεδο των σχέσεων σου με φίλους, με ομάδες  και δίκτυα φέρνου ευκαιρίες και συναισθηματική ικανοποίηση. Είναι καλή η στιγμή για να θέσεις νέους στόχους στα εργασιακά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που ονειρεύεσαι. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βρίσκοντας νέα ενδιαφέροντα και παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις που σχετίζονται με κοινωνικές δραστηριότητες.

 

 

 

READ more