Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/9)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Απόλαυσε τη μέρα σου και εμπιστεύσου το πλανητικό σκηνικό που δουλεύει για σένα. Περιόρισε το άγχος και ξεκουράσου. Οι συναντήσεις με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα και οι συζητήσεις μαζί τους θα σου δώσουν ερεθίσματα και ιδέες για το πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και μην σπαταλάς τη μέρα σου με ανούσιες γκρίνιες και ανταγωνιστικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα και ειδήσεις από τους θαυμαστές σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Κάνε αυτήν την Κυριακή διαφορετική και ευχάριστη. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες και μάθε να τις βάζεις σε προτεραιότητα. Κάνε μια ανανέωση στην τηλεφωνική σου ατζέντα και επιδίωξε επικοινωνίες με φίλους από τα παλιά. Μπορείς να απαλλαγείς από οικογενειακά άγχη αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη συναισθηματική επιβεβαίωσή σου, για αυτό φρόντισε να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια στη ζωή σου και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Οι σημερινές επιρροές σου δημιουργούν έντονα την ανάγκη αναδιοργάνωσης και πειθαρχίας στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικειότητας και της ευχαρίστησης κι αυτό σε γεμίζει ενέργεια για δράση. Οργάνωσε κάτι όμορφο απόψε ή και μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Με την πλανητική υποστήριξη που δέχεσαι αυτό το διάστημα, μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της διαβίωσης σου. Η ξαφνική συνειδητοποίηση των ευθυνών σου στα εργασιακά σου δημιουργεί άγχος, όμως να είσαι βέβαιη πως είναι για καλό σου. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και τόλμησε να του εκμυστηρευτείς τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η μέρα σου καθώς η καλή επικοινωνία με φίλους και αγαπημένους φορτίζει τις μπαταρίες σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Σήμερα μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση για την απλοποίηση και αναδιάρθρωση ορισμένων δομών και προγραμμάτων στη ζωή σου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των εργασιακών σου αυξάνονται για αυτό και καλά θα κάνεις να προγραμματίσεις τις κινήσεις και ενέργειές σου. Ανάπτυξε την κοινωνικότητά σου χωρίς να ξεχνάς την παρουσία του αγαπημένου σου δίπλα σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να βγεις και να ξεφύγεις από το παρελθόν μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στη ζωής σου φαίνεται να είναι ζωτικής σημασίας πια και οι επιδιώξεις σου γίνονται πιο στοχευμένες. Μια διαφορετική προσέγγιση των εργασιακών στόχων σου και ένα ξεκαθάρισμα των υποθέσεων σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το περίσσιο άγχος. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και βάλε για λίγο στην άκρη τις δικές σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά και δίκαια νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Αν έχεις παραμελήσει συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές στο σπίτι και την οικογένεια, καιρός να λάβεις τα μέτρα σου και να αλλάξεις τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Μπορεί να προκύψουν νέες ευθύνες και περιορισμοί στα εργασιακά που χρειάζονται την προσαρμογή σου, χωρίς όμως να ξεφύγεις από τους στόχους σου. Αν αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να βρεις τα αίτια και να αναλάβεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις ή και συμβουλές φίλων. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, μιας και παρουσιάζονται ευκαιρίες για την προώθηση των σχεδίων σου, αλλά και για τις πολυπόθητες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό να θέσεις σε εφαρμογή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά και μην ταλαιπωρείσαι με πισωγυρίσματα. Μην δημιουργείς προβλήματα που δεν υπάρχουν ουσιαστικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου και μην σπαταλιέσαι άσκοπα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Καταστάσεις προβληματικές ή και στάσιμες, χρειάζονται τόλμη και αποφασιστικότητα από μέρους σου. Λάβε δράση και προσπάθησε να μην χαλάσεις τη μέρα σου με αδιέξοδες σκέψεις. Φρόντισε να οργανώσεις το εργασιακό πρόγραμμα της εβδομάδας καθώς έρχονται απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε βγάλουν εκτός χρόνου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα στον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες την πρώτη κουβέντα που έρχεται στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ σου και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Κάποια χαρούμενα γεγονότα σήμερα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης των όσων αισθάνεσαι. Εάν αισθάνεσαι λίγο παρεξηγημένη ή και αδικημένη, καιρός να αποκαταστήσεις τα πράγματα. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βοηθά στο να αντιληφθείτε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και απόλαυσε τη μέρα σου που δεν αποκλείει τις ευχάριστες εκπλήξεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Ο εσωτερικός κόσμος σου, τα όνειρα, η στάση σου απέναντι στο παρελθόν μπορούν να περάσουν μια αναθεώρηση και μια αναδιαμόρφωση καθώς η ανάγκη σου να δώσεις λύσεις και να απαλλαγείς από ενοχές μεγαλώνει. Οτιδήποτε σε βαραίνει στα εργασιακά μπορείς να τα συζητήσεις με συναδέλφους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Δείξε με πράξεις αυτά που αισθάνεσαι για τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με λόγια και υποσχέσεις που δεν γνωρίζεις κατά πόσο θα μπορέσεις να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις στη γοητεία σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου προσπάθησε να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικογενειακά και οικεία σου πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί δεόντως από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές πληγές ανοίγοντας άλλες. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα σου και προσπάθησε να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στη μέρα σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/9)

Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό. Όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο η διάθεσή σας θα βελτιώνεται αισθητά.

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία τάξη και σήμερα θα περάσετε μία ήρεμη μέρα στη δουλειά. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας προβληματίζει με την συμπεριφορά και την στάση του και εσείς σκέφτεστε τι μπορεί να έχει προκαλέσει αυτήν την αλλαγή. Μην φοβάστε να εκφράσετε την ανησυχία σας στον άνθρωπό σας και προπαντός μην δείξετε αδιαφορία. Όσο για την οικονομική σας κατάσταση, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε περιττά έξοδα τα οποία θα σας προσφέρουν υλικά αγαθά που δεν έχετε ανάγκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά δύσκολη μέρα για εσάς η σημερινή. Τόσο στην εργασία, όσο και στο σπίτι τα προβλήματα σας ακολουθούν και εσείς δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Αφού τα πράγματα είναι περίεργα, προσπαθήστε να αποφύγετε συναντήσεις με τοξικούς ανθρώπους που θα σας κάνουν την διάθεση ακόμα χειρότερη. Βέβαια, η ελπίδα στην λύση των προβλημάτων σας μπορεί να κρύβεται σε μια συμβουλή ενός καλού σας φίλου ή του αγαπημένου σας. Πείτε όσα σας απασχολούν, αφήστε τον να έρθει κοντά σας και ίσως σας προτείνει κάτι που δεν είχατε σκεφτεί και να δώσει ένα τέλος σε όσα σας ταλανίζουν. Τα οικονομικά σας είναι η μία αιτία που σας οδηγεί σε τσακωμούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, θα βιώσετε μια ντροπιαστική στιγμή στην εργασίας σας, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κάθε σας κίνηση. Όσο για τα οικονομικά, φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζεται ιδιαίτερο πρόβλημα προκειμένου να κάνετε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας. Παράλληλα, τα αισθηματικά σας όμως φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ. Ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στην ζωή σας φαίνεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για εσάς. Μιλήστε μαζί του, φλερτάρετε και ίσως όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι ξεχωριστό για την συνέχεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία σας τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει την καλύτερη δυνατή τροπή τους και έτσι η ηρεμία έχει επέλθει για τα καλά στην ζωή σας. Βέβαια, ένα μικρό πρόβλημα αναμένεται να σας ταράξει προς στιγμήν, αλλά γρήγορα με ψυχραιμία και καλή θέληση θα λυθεί. Απολαύστε την γαλήνη της συγκεκριμένης ημέρας, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας ταυτόχρονα κάτι για τον εαυτό σας.

 

ΛΕΩΝ
Μια δύσκολη, από άποψη δουλειάς μέρα ξημερώνει για εσάς. Οι ανώτεροί σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ένα project που εκκρεμεί. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, έχετε δει βελτίωση, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για διορθωτικές κινήσεις. Το βράδυ ωστόσο, προσπαθήστε να το περάστε παρέα με φίλους ή τον αγαπημένο σας προκειμένου να χαλαρώστε και να βγάλετε όλη την ένταση που αποκτήσατε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για έξοδα. Είτε αυτά σχετίζονται με το σπίτι, είτε για κάτι αποκλειστικά δικό σας. Κάντε λίγο υπομονή γιατί μικροέξοδα που προκύπτουν συνεχώς σας έχουν βγάλει εκτός των καθιερωμένων οικονομικών σας συνηθειών με αποτέλεσμα να έχετε χάσει την “μπάλα”. Αρκεστείτε σε κάτι που πραγματικά έχετε ανάγκη προκειμένου να μην έρθουν επιπλέον “πονοκέφαλοι” στο σπίτι. Όσο για τα αισθηματικά σας καλό είναι εάν είστε σε σχέση να ασχοληθείτε με τον άνθρωπό σας που τελευταία μοιάζει αρκετά παραμελημένος.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Η συνεχόμενη και κουραστική εργασία σας, σας έχει εξουθενώσει και είναι αναγκαίο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, ένα μικρό ταξίδι δεν θα ήταν κακή ιδέα, εάν πάλι όχι όμως μπορείτε να δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης και χαλάρωσης και στο ίδιο σας τον χώρο παρέα με δικούς σας ανθρώπους. Ο αγαπημένος σας και εσείς πρέπει επιτέλους να λύσετε την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν χωρά συμβιβασμούς. Φαίνεστε αρκετά απαιτητική σε όλα όσα ζητάτε και αυτό θα γίνει άμεσα κατανοητό σε όσους από τους συνεργάτες σας προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν προς όφελός τους. Τα οικονομικά σας είναι ένας «ταλαιπωρημένος» τομέας. Αναζητήστε μία νέα πηγή εσόδων, θα χρειαστείτε ένα έξτρα εισόδημα. Παράλληλα, προσπαθήστε να αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως στην οικογένεια σας που τελευταία φαίνεται να σας έχει ιδιαίτερα ανάγκη, αλλά εσείς λόγω του εργασιακού σας φόρτου έχετε παραμελήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η μέρα θα σας διδάξει ένα καλό μάθημα συμπεριφοράς. Ένας στενός σας συνεργάτης θα σας κάνει μια σημαντική παρατήρηση και τότε θα καταλάβετε ένα μεγάλο λάθος σας στο παρελθόν. Αποδεικνύεται λοιπόν, ότι έχετε προσβάλει άθελά σας έναν άνθρωπο και θα κάνετε κίνηση να γεφυρώσετε αυτή τη σχέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά σας και η ηρεμία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα περάσετε μία ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σας. Όσο για τα οικονομικά σας, καλύτερα να ζοριστείτε λίγο τώρα, όμως μετά θα χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η μέρα θα σας επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα επέμβει με δική του πρωτοβουλία σε ένα προσωπικό σας θέμα και αυτό θα σας κάνει έξαλλη. Οι εντάσεις λοιπόν θα μπουν για τα καλά μέσα στο σπίτι σας, αλλά εσείς πρέπει να καταλάβετε πώς όσο λιγότερη σημασία του δώσετε, τόσο λιγότερο θα χαλάσετε την διάθεσή σας. Οπότε μην δώσετε μεγάλη έκταση στο ζήτημα. Στα οικονομικά σας χρειάζεται να κάνετε περισσότερη προσπάθεια εάν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτέλεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξει ένα επεισόδιο το οποίο θα σας βάλει σε μπελάδες στη δουλειά σας. Η αλαζονική συμπεριφορά σας θα φέρει στο προσκήνιο παρεξηγήσεις. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία που θα έχετε με τον αγαπημένο σας και ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον, γιατί ένα οικονομικό πρόβλημα θα φέρει εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα είστε καλύτερα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η επαγγελματική σας πορεία διαγράφει άνοδο τις τελευταίες ημέρες και είναι σημαντικό να συνεχίσετε έτσι. Προσοχή, γιατί σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε ασήμαντα ζητήματα που καλό θα είναι να τα διώξετε το συντομότερο δυνατόν από την ζωή σας. Παραδείγματος χάριν μια μικρή ζήλια ίσως σας ταρακουνήσει και δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας. Παράλληλα, φαίνεται πως είναι ανάγκη να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας, αφού τελευταία κοιτάτε συνέχεια την ευχαρίστηση των άλλων και όχι την δική σας.

Read More

And More