Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με το οικείο σου περιβάλλον. Εύκολα μπορεί να διαστρεβλωθούν οι προθέσεις ή τα λεγόμενά σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις αποφάσεις στα εργασιακά και τις όποιες διαπραγματεύσεις σου, μιας και θα μπορούσες να εξαπατηθείς. Κέρδισε χρόνο πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν λιγάκι από μόνα τους. Η υπερβολική αισιοδοξία δεν σε αφήνει να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, πρόσεξε και απόφυγε τις εξιδανικεύσεις.

 

Ταύρος
Καλά θα κάνεις σήμερα να είσαι προσεκτική με τις εκτιμήσεις, τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Κράτα μικρό καλάθι και μια επιφύλαξη στα όσα σου υπόσχονται και μην παρασυρθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις από τον ενθουσιασμό σου. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά ή και πληροφορίες φαίνεται να ανατρέπουν προσωρινά τα σχέδιά σου. Συγκράτησε τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες και γνωριμίες, όμως βεβαιώσου για τις πραγματικές τους προθέσεις πριν αφεθείς συναισθηματικά.

 

Δίδυμοι
Η ανυπομονησία σου σήμερα θα μπορούσε εύκολα να σε παρασύρει σε ενέργειες και αποφάσεις που θα μετανιώσεις αργότερα για αυτό προτίμησε να κινηθείς σε γνώριμα και ακίνδυνα μονοπάτια. Αντιμετώπισε τις εξελίξεις στα εργασιακά με ρεαλισμό και κυρίως στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς ενθουσιασμούς και εξιδανικεύσεις. Ένα κλίμα ασυνεννοησίας ίσως να δυσκολέψει λίγο τη μέρα σου. Μια συνειδητοποίηση πως όλα ίσως δεν είναι και τόσο ροζ τελικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και σκέψου πως θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα σημεία. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται τόσο αρνητικά και τόσο καχύποπτα για τα πάντα.

 

Καρκίνος
Ίσως θα ήταν προτιμότερο σήμερα να αφήσεις τις καταστάσεις να διαδραματιστούν φυσικά και να αποφύγεις συμπεράσματα, αποφάσεις και ενέργειες. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, μιας και τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες. Διατήρησε τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες. Η υποστήριξή τους είναι σημαντική για εσένα κυρίως αυτό το διάστημα. Οι προσδοκίες σου δεν θα διαψευστούν αν τις επιδιώξεις με αργά και σταθερά βήματα. Απόψε ίσως έχεις τη διάθεση να απομονωθείς και να κρατήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε μια απόσταση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενδίδεις με τόση ευκολία σε νέες γνωριμίες.

 

Λέων
Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις κοινωνικές και φιλικές σου επαφές και να μην επενδύεις το συναίσθημα και την εμπιστοσύνη σου με τόση ευκολία. Μια ασυνήθιστη επιθυμία ή ιδιοτροπία στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει προς μια νέα κατεύθυνση αποκάλυψης. Αν και το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαντάζει ιδανικό, μη δίνεις υποσχέσεις και όρκους που δεν γνωρίζεις κατά πόσο θα εφαρμόσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η επιφυλακτικότητά σου απέναντι σε νέες γνωριμίες σε βοηθά να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις.

 

Παρθένος
Μια κακή επικοινωνία σήμερα σε αφήνει λίγο τυφλή απέναντι σε κρίσιμες αποφάσεις για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Είναι δύσκολο να κρίνεις την αληθινή αξία των πραγμάτων, των ανθρώπων ή και των καταστάσεων. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένα σπάσιμο μιας συμφωνίας ή να ακυρωθεί μια κοινωνική δέσμευσή σου. Η ενέργειά σου όσο προχωρά η μέρα στα εργασιακά, ανεβαίνει. Απόφυγε γκρίνιες και παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να χαλαρώσετε, να μοιραστείτε σκέψεις και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που ακούς.

 

Ζυγός
Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θετικά και παραγωγικά καθήκοντα σήμερα, επειδή υπάρχει μια κάπως διάσπαρτη ενέργεια στο πρώτο μισό της ημέρας που δείχνει χαρούμενες συνδέσεις. Απόφυγε την προσπάθεια να πείσεις τους άλλους να κάνουν αλλαγές, καθώς υπάρχει μια επαναστατική διάθεση και άρνηση στο να δεχτούν συμβουλές. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης κάποιων σχεδίων και πλάνων σου. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις όμως μην ενθουσιάζεσαι.

 

Σκορπιός
Σήμερα από τη μια έχεις την τάση του να ενθουσιάζεσαι κι από την άλλη η ανάγκη ασφάλειας, ισορροπίας και σταθερότητας, σου δημιουργούν μια χαοτική ψυχολογία. Βρες τις ισορροπίες σου και κυριάρχησε στη λογική σου. Οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις σου σε βγάζουν εκτός χρονικού υπολογισμού. Μη φέρεσαι εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τα θέλεις όλα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες χωρίς να εκτίθεσαι.

 

Τοξότης
Είναι καλύτερο να δείξεις επιφυλακτικότητα σε χρονοδιαγράμματα και υποσχέσεις άλλων σήμερα, καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο μυαλό και την καρδιά σου. Εάν νιώθεις λίγο άγχος βρες τρόπους να ηρεμήσεις και να λειτουργήσεις με ψυχραιμία. Οι ενέργειες είναι ιδιαίτερα ισχυρές για την επικοινωνία και στο να αποκτήσεις τα πλεονεκτήματα μέσω πληροφοριών και ειδήσεων ή ενός σημαντικού έργου. Επίλεξε ουδέτερα και ευχάριστα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως
Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Αφροδίτης – Ουρανού διοχέτευσε την ενέργειά σου σε εργασίες που απαιτούν σωματική προσπάθεια ή που βελτιώνουν πραγματικά τις υποθέσεις, συνθήκες και το προσωπικό σου περιβάλλον. Καθώς περνά η μέρα οι συζητήσεις στα εργασιακά γίνονται ιδιαίτερα εποικοδομητικές και σεβαστές. Μη δίνεις υποσχέσεις στον εαυτό σου που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην του κρύβεις μυστικά που μπορούν να σε εκθέσουν απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι ασταμάτητο αυτήν την περίοδο στη ζωή σου, απλά τα κριτήριά σου είναι λανθασμένα.

 

Υδροχόος
Η συνεργασία δεν είναι σήμερα δεδομένη με τον Ουρανό σε μια δευτερεύουσα προκλητική όψη προς την Αφροδίτη και που κατευθύνεται σε μια παρόμοια σχέση με τον Άρη. Μια διασκεδαστική ή χρήσιμη κοινή δραστηριότητα, μπορεί να μετατραπεί σε μια προβληματική κατάσταση πάρα πολύ εύκολα. Αργότερα όμως και καθώς κυλούν οι ώρες μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που χρειάζεσαι στα εργασιακά. Μην προκαλείς με τη στάση και συμπεριφορά σου, το θυμό και τον εκνευρισμό του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις καταστάσεις και εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

 

Ιχθείς
Είσαι σε ενεργή επαφή με τα συναισθήματά σου σήμερα, αν και οι ανάγκες και απαιτήσεις της μέρας σε καλούν να προσαρμοστείς. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι λίγο πιο ευαίσθητη σε κάποια σημεία και να είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε πρακτικά καθήκοντα, όμως τα καταφέρνεις. Καθώς η μέρα και οι ώρες προχωρούν νιώθεις ότι έχεις κερδίσει ένα πλεονέκτημα στα εργασιακά. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και συνεπής στις υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και όρκους νέων γνωριμιών. Θυμήσου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

 

 

Read More

And More