Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/10)

Πώς θα περάσει η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αν διστάσεις σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Κέρδισε χρόνο, ζήτησε τις απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και μελέτησε τις λεπτομέρειες. Μια απογοήτευση ή μια ανυπομονησία στα εργασιακά, προκαλεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Διατήρησε την υπομονή σου και μάθε να περιμένεις. Τα προσωπικά σου άγχη μην τα μεταφέρεις στη σχέση με το σύντροφό σου και μην τον κατηγορείς για καταστάσεις και συμπεριφορές αδικαιολόγητα. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει νέες ευκαιρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κρίσιμες αποφάσεις σου επισκιάζονται από φόβο και ανασφάλεια, γι’ αυτό φρόντισε σήμερα να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τα σχέδιά σου μπορούν λίγο να περιμένουν και η μέρα είναι ιδανική και λόγω της αργίας για ένα διάλειμμα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και αδιέξοδες συζητήσεις. Κυρίως κράτησε το στόμα σου κλειστό και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Ελάφρυνε το κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου και μη χαλάτε τη βραδιά με αναφορές στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις από παλιούς αγαπημένους φίλους ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απελευθερώσου από ανασφάλειες και δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Νέες εργασιακές συμφωνίες αυτό το διάστημα είναι λίγο επικίνδυνες. Επιδίωξε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις όμως μη δεσμεύεσαι ακόμα. Δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και κράτα τα χαρτιά σου κλειστά. Πρόσθεσε λίγο κέφι και ανεμελιά στη σχέση με το σύντροφό σου και μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις  μετρητοίς. Αν ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω από μέρους του, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, κοίτα να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι απ’ τις ευνοούμενες του καινούριου φεγγαριού αφού η αυξημένη ενέργεια και επιρροή του, σου  δίνουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Να δράσεις δυναμικά στα εργασιακά και να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου, ελέγχοντας  βέβαια την επαναστατικότητα που πάντα κρύβεις μέσα σου. Απόλαυσε τον έρωτα σε όλο του μεγαλείο. Εκμυστηρεύσου τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και βρες τρόπους να αυξήσεις το πάθος και τις ερωτικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και φρόντισε να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου που θα φέρουν στο δρόμο σου νέα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου αποτελεί την πιο κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τα θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισε την ένταση που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο με ψυχραιμία και καλή πάνω απ’ όλα διάθεση. Ό,τι και να συμβαίνει γύρω σου δεν είναι ικανό να επηρεάσει τα μελλοντικά σχέδιά σου. Τόλμησε να πάρεις τις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ από την άλλη που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις. Σε περιμένουν πολλά ευχάριστα για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκίνα ευχάριστα τη μέρα σου και μην πτοείσαι από μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Φημίζεσαι άλλωστε τόσο πολύ για την οργανωτικότητά σου, που τίποτα δεν μπορεί να σε βρει απροετοίμαστη. Αρκετά δραστήρια η μέρα σου αλλά και το επόμενο διάστημα για τα εργασιακά σου, καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, φροντίζει για εσένα δίνοντάς σου ευκαιρίες. Σταμάτα να τεστάρεις και να προσπαθείς να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του συντρόφου σου υποβάλλοντάς τον διαρκώς σε δοκιμασίες. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο που πιθανά σε έχει κουράσει και απογοητεύσει με την αναβλητικότητά του,  φαίνεται από σήμερα να παίρνει πρωτοβουλίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τα θαύματα. Αν θέλεις να αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή σου θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Καλό θα ήταν να είσαι σε ετοιμότητα στα εργασιακά για να αντιληφθείς το παρασκήνιο και πιθανά τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν νέες εργασιακές προτάσεις. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και οι δοκιμασίες που περάσατε το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και λίγες. Γι’ αυτό πάρε τις αποφάσεις σου και μην αφήνεις να σε κυνηγάνε φαντάσματα του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια και απελευθερώσου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στο δρόμο σου για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου στα περισσότερα επίπεδα και τομείς. Αν λόγω της ημέρας και της αργίας δεν μπορείς να απέχεις απ’ τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, τουλάχιστον περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται καλύτερα της, γι’ αυτό οργάνωσε κάτι όμορφο για απόψε που φυσικά θα συμπεριλαμβάνει στιγμές πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου, να φροντίσεις και να κανακέψεις τον εαυτό σου. Αν δεν το κάνεις εσύ ποιος περιμένεις να το κάνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου. Μοιράσου τα όσα σε βασανίζουν με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μάθε να ακούς τις απόψεις τους που θα λειτουργήσουν βοηθητικά για εσένα. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι περιορισμένες σήμερα, όμως καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για τις επόμενες. Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες στο σύντροφο σου. Δεν θα ήταν καλύτερο να τον εμπιστευτείς και να μοιραστείς μαζί του τα σχέδια και τα συναισθήματά σου; Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν τριγυρίζει πολύ έντονα στα πόδια σου. Στο δικό σου χέρι είναι να  πάρεις τις αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα σχέδια, οι στόχοι και τα όνειρά σου ευνοούνται ιδιαίτερα με την πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης. Η λάμψη της σου δίνει τη δύναμη να τα διεκδικήσεις με πάθος και να τα δεις να εκπληρώνονται. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά δεν σε αφήνουν λεπτό να ηρεμήσεις. Σκέψου ότι χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση και η μέρα είναι ιδανική. Διαμόρφωσε το αποψινό πρόγραμμα και πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα. Απόλαυσε τον ερωτισμό και το πάθος του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου εμπιστεύσου τα αστέρια που δουλεύουν εντατικά για σένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρουσα και ευχάριστη χαρακτηρίζεται η μέρα σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου, να ξεκουραστείς, αλλά και να διασκεδάσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου στα εργασιακά, καθώς το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται σήμερα, υπόσχεται πολλά στα θέματα καριέρας σου. Πάρε τις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην βασανίζεστε περισσότερο και οι δυο. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα και καινούρια ουσιαστικά ξεκινήματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα θετική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου μιας και εμπεριέχει τα πάντα. Δημιουργία, ευχαρίστηση και δράση. Μη φοβηθείς να στοχεύσεις ψηλότερα στα εργασιακά. Οι ικανότητές σου είναι πολλές και θα πρέπει να σταματήσεις να συμβιβάζεσαι. Προγραμμάτισε ημερομηνίες και πιθανή εκπλήρωση των υποσχέσεών σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο μεγάλος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου και μάλιστα πολύ σύντομα. Λοιπόν προετοιμάσου ψυχικά και εμφανισιακά.

 

Read More

And More