Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/10)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο και είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή και φροντίδα στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από σήμερα περνάει στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και ευνοεί νέες συνεργασίες. Ίσως είναι καιρός να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες.

 

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η ανάγκη για ξεκούραση και ανανέωση είναι ισχυρή. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη σου τώρα από το ζώδιο του Ζυγού, αναζητάς περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας και των ασκήσεων υγείας. Μην επιτρέπεις σε μικρές λεπτομέρειες να δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου προβλέπεται ένα ειδύλλιο.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης και την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις με την αυξημένη γοητεία σου να σε κάνει ακαταμάχητη. Η Σελήνη σήμερα σου εξασφαλίζει μια ήρεμη και χαλαρή μέρα. Έχεις την ευκαιρία αυτό το διάστημα να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αν βέβαια πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν εσένα που είσαι μόνη.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι γύρω σου τείνουν να παρατηρούν τι κάνεις ή κοιτούν να πάρουν το προβάδισμα. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη ξεκίνησαν τη διέλευσή τους στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία και περισσότερη συζήτηση. Η μέρα με τον αγαπημένο σου προμηνύεται εξαιρετική. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας έρχεται να σε ταράξει.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου για δυόμιση ημέρες έχεις μια ισχυρή επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της συναισθηματικής κυρίως ζωής σου. Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και υπάρχει μεγάλη έμφαση στη μάθηση, την ανταλλαγή ιδεών και τη συλλογή πληροφοριών. Η περιέργειά σου επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε διασκεδαστικές ανακαλύψεις και μοναδικές ευκαιρίες. Μην αντιστέκεσαι στις προκλήσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου.

 

Παρθένος
Η Αφροδίτη και ο Ερμής μόλις μετακόμισαν στον ηλιακό 2ο οίκο σου και υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και τα χρήματά σου. Ενώ μπορεί να νιώσεις λίγη πίεση στα εργασιακά μπορείς να ανταπεξέλθεις, αν εξοικονομήσεις λίγο χρόνο και χώρο. Το πάθος στην ερωτική σχέση σου διοχέτευσέ το σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να έχεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός
Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο και ευνοούν τη διάθεση και τα σχέδιά σου. Οι αξίες σου αναγνωρίζονται κι έτσι η δίψα σου για επιτυχία ενισχύεται. Σήμερα έχεις την τάση να συνδεθείς με άτομα, να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις κάτι χρήσιμο. Έκφρασε τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου μιας και δεν μπορεί να σου αντισταθεί σε τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ξεκινήματα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και για μερικές μέρες η φροντίδα των ανάμεικτων συναισθημάτων σου γίνεται πιο ελκυστική. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μόλις ξεκίνησαν τη διέλευσή τους στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η εστίασή σου μπορεί να είναι η ψυχική και συναισθηματική υγεία και ισορροπία σου. Οι αποφάσεις σήμερα στα εργασιακά δεν είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση. Μην ρισκάρεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου για μικρές ασωτίες και αμαρτίες. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν την προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης
Ο Ερμής και η Αφροδίτη διέρχονται στον 11ο ηλιακό σου οίκο ενισχύοντας τα όνειρα και τις ελπίδες σου έως τις 10 και 21/11. Ήρθε η ώρα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις ανθρωπιστικές παρορμήσεις και τους στόχους ευτυχίας. Η δικτύωση επίσης μπορεί να επιφέρει ανταμοιβές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να βρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη κατευθύνεται σε μια άνετη ζώνη του ηλιακού διαγράμματός σου ενθαρρύνοντάς σε να απολαύσεις πιο αργούς ρυθμούς. Αναζητάς την ασφάλεια. Ενίσχυσε θέματα καριέρας και φήμης καθώς η διπλωματική δυνατότητά σου βρίσκεται στα ύψη. Κρίνε πιο αντικειμενικά τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη να ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 9ο οίκο σου θέλεις να μάθεις, να διασκεδάσεις και να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Είσαι πιο γενναιόδωρη και τολμηρή όταν πρόκειται για την αγάπη. Τα οφέλη στα εργασιακά προέρχονται μέσα από την επικοινωνία με συνεργάτες. Πρότεινε κάτι διαφορετικό απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην γυρίζεις την πλάτη σε νέες γνωριμίες.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και επιθυμείς κάποια προβλεψιμότητα ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Καθώς επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου, τυχόν βελτιώσεις ή ίσως αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνεις γίνονται πιο ξεκάθαρες. Ασχολήσου σήμερα με οικονομικές υποθέσεις σου ή εκκρεμότητες. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/10)

Να θυμάσαι να είσαι διακριτική και θα δεις ότι θα καταλήξεις εκεί που επιθυμείς. Βρες τον τρόπο να ξεμπλοκάρεις τον εαυτό σου…

ΚΡΙΟΣ
Κατάφερες να φέρεις εις πέρας πολλές από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα έξοδα της εβδομάδας ήταν αρκετά και αναγκάστηκες να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να τα καλύψεις, γεγονός που σε έχει εξοργίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε φρόντισε να αφεθείς πιο ελεύθερη και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν μείνει πίσω και δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Μήπως τώρα είναι η ευκαιρία να σκεφτείς μία διαφορετική στρατηγική. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα έρθουν πολλές αλλαγές στα οικονομικά σου. Όσο για την αισθηματική σου ζωή, σήμερα θα δεις ξεκάθαρα τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σου και θα σκεφτείς τον τρόπο για να τα λύσεις. Έχεις όλη τη θετική επιρροή των πλανητών για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε πίεσαν πολύ και σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και ετοιμάσου για την εβδομάδα που έρχεται. Μερικά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει θα λυθούν σχετικά εύκολα. Στην σχέση σου θα έρθουν κάποιες αλλαγές. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις την αισιοδοξία σου να χαθεί. Πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει στο μυαλό σου τι θέλεις ακριβώς από την επαγγελματική σου πορεία και αυτό θα επιδιώξεις να κερδίσεις. Μίλησε με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ζήτησε τη συμβουλή τους. Όσα σε απασχολούν θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο για εσένα, αυτό όμως δεν ισχύει. Σύντομα θα δεις και τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Στην προσωπική σου ζωή να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις. Έχεις δώσει πολλά σε μία σχέση που δεν οδηγεί πουθενά. Σκέψου πολύ καλά τι θέλεις να κάνεις και μην μένεις κάπου απλώς λόγω συνήθειας. Για εσένα που είσαι single, μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά!

 

ΛΕΩΝ
Είδες πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια να γίνονται πραγματικότητα και πλέον έχεις ένα καλύτερο πλάνο για το μέλλον σου. Άσε που έχεις ένα σημαντικό άσο στο μανίκι σου για να διαπραγματευτείς με διαφορετικό τρόπο πλέον τα οικονομικά σου. Ο Ερμής σου δίνει θετικές επιρροές στα αισθηματικά σου. Καιρός να δώσεις περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Βγες, διασκέδασε με φίλους και σύντομα θα κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρνητικές εξελίξεις στη δουλειά σου, εξελίχθηκαν τελικά σε πολύ θετικά πράγματα και πήρες την ικανοποίηση που ήθελες. Τα εμπόδια πολλά, δεν έχουν φύγει ακόμη από την πορεία σου. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις το επόμενο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και σίγουρα αν κινηθείς έξυπνα θα καταφέρεις να τις χρησιμοποιήσεις σωστά. Με τη θετική σου σκέψη και ενέργεια θα παρασύρεις και τον αγαπημένο σου και θα περάσετε μία όμορφη ημέρα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις μία γνωριμία. Σήμερα ωστόσο δεν είσαι σε διάθεση για γνωριμίες με νέα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ
Πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν έχουν πάρει οριστική μορφή, ωστόσο είσαι ευχαριστημένη με όσα μπόρεσες να φέρεις εις πέρας. Θέλεις όμως να υλοποιήσεις και άλλα από τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μπορεί να επηρεαστούν και τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου αλλάζουν πολλά και προς το καλύτερο, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καλή σου διάθεση σε βοήθησε μέσα στην εβδομάδα για να προχωρήσεις πολλά και σημαντικά επαγγελματικά σου σχέδια. Σήμερα ωστόσο το μόνο που σε απασχολεί είναι η οικογενειακή σου ευτυχία. Σε αυτό θα εστιάσεις και θα αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, για αυτό φρόντισε να κάνεις πιο προσεγμένες κινήσεις από εδώ και πέρα. Έχεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να ευτυχίσει η σχέση σου και αυτό σε χαλαρώνει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα σου δίνουν όλες τις θετικές επιρροές τους για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γεμάτη πολλά προβλήματα η εβδομάδα που πέρασε, έθεσε τα επαγγελματικά σου σε κίνδυνο. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και θα έρθουν πολλές καταπληκτικές ευκαιρίες στο μέλλον για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σου δίνουν όλες τις θετικές επιρροές τους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Κάνε ένα πλάνο για το μέλλον και βρες μία πιο μόνιμη λύση. Προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα θα τεθούν επί τάπητος. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία νέα αρχή θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύτηκε στα ύψη την εβδομάδα που πέρασε, γεγονός που άλλαξε το στάτους σου στη δουλειά σου. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί τομείς που σε απασχολούν. Ένας από αυτούς, τα οικονομικά σου που σε ζορίζουν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μείωσε το άγχος και συζήτησε με τον σύντροφό σου ότι σε απασχολεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές των πλανητών και αφοσιώσου σε μία νέα γνωριμία που έκανες…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολη αλλά αρκετά εποικοδομητική η εβδομάδα που πέρασες. Προχώρησες αρκετά επαγγελματικά σου σχέδια, όμως άφησες στη μέση και άλλα. Οι εκκρεμότητες δεν είναι κάτι που σου αρέσει να έχεις στο μυαλό σου, για αυτό σήμερα μην τις σκέφτεσαι. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και τους φίλους σου. Μία οικογενειακή σύναξη μπορεί να φέρει εντάσεις εξαιτίας κάποιων οικονομικών προβλημάτων. Μην εμπλακείς σε έναν καυγά που μόνο την ενέργειά σου θα καταναλώσει. Ο ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον σύντροφό σου. Άσε στην άκρη τους εγωισμούς και αναθέρμανε τη σχέση σου. Εάν είσαι single, αυτή η περίοδος είναι θετική για τα ερωτικά σου και θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πιέστηκες αρκετά στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και αυτό ήταν ένα μάθημα για εσένα. Κατάλαβες ότι χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα για να δεις την αλλαγή που επιθυμείς στην καριέρα σου. Άσε στην άκρη τα πλάνα και τους σχεδιασμούς και απόλαυσε τη σημερινή ημέρα μόνο για εσένα. Ο αγαπημένος σου είναι το στήριγμά σου και αυτό σε ευχαριστεί. Σήμερα θα περάσεις πολύ ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και θα έχετε και την ευκαιρία να συζητήσετε για το μέλλον σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η ανεβασμένη σου διάθεση και το γεγονός ότι οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία θα φέρουν μία νέα γνωριμία στη ζωή σου.

Read More

And More