Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/10)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο και είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή και φροντίδα στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από σήμερα περνάει στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και ευνοεί νέες συνεργασίες. Ίσως είναι καιρός να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες.

 

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η ανάγκη για ξεκούραση και ανανέωση είναι ισχυρή. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη σου τώρα από το ζώδιο του Ζυγού, αναζητάς περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας και των ασκήσεων υγείας. Μην επιτρέπεις σε μικρές λεπτομέρειες να δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου προβλέπεται ένα ειδύλλιο.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης και την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις με την αυξημένη γοητεία σου να σε κάνει ακαταμάχητη. Η Σελήνη σήμερα σου εξασφαλίζει μια ήρεμη και χαλαρή μέρα. Έχεις την ευκαιρία αυτό το διάστημα να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αν βέβαια πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν εσένα που είσαι μόνη.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι γύρω σου τείνουν να παρατηρούν τι κάνεις ή κοιτούν να πάρουν το προβάδισμα. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη ξεκίνησαν τη διέλευσή τους στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία και περισσότερη συζήτηση. Η μέρα με τον αγαπημένο σου προμηνύεται εξαιρετική. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας έρχεται να σε ταράξει.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου για δυόμιση ημέρες έχεις μια ισχυρή επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της συναισθηματικής κυρίως ζωής σου. Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και υπάρχει μεγάλη έμφαση στη μάθηση, την ανταλλαγή ιδεών και τη συλλογή πληροφοριών. Η περιέργειά σου επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε διασκεδαστικές ανακαλύψεις και μοναδικές ευκαιρίες. Μην αντιστέκεσαι στις προκλήσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου.

 

Παρθένος
Η Αφροδίτη και ο Ερμής μόλις μετακόμισαν στον ηλιακό 2ο οίκο σου και υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και τα χρήματά σου. Ενώ μπορεί να νιώσεις λίγη πίεση στα εργασιακά μπορείς να ανταπεξέλθεις, αν εξοικονομήσεις λίγο χρόνο και χώρο. Το πάθος στην ερωτική σχέση σου διοχέτευσέ το σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να έχεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός
Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο και ευνοούν τη διάθεση και τα σχέδιά σου. Οι αξίες σου αναγνωρίζονται κι έτσι η δίψα σου για επιτυχία ενισχύεται. Σήμερα έχεις την τάση να συνδεθείς με άτομα, να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις κάτι χρήσιμο. Έκφρασε τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου μιας και δεν μπορεί να σου αντισταθεί σε τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ξεκινήματα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και για μερικές μέρες η φροντίδα των ανάμεικτων συναισθημάτων σου γίνεται πιο ελκυστική. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μόλις ξεκίνησαν τη διέλευσή τους στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η εστίασή σου μπορεί να είναι η ψυχική και συναισθηματική υγεία και ισορροπία σου. Οι αποφάσεις σήμερα στα εργασιακά δεν είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση. Μην ρισκάρεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου για μικρές ασωτίες και αμαρτίες. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν την προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης
Ο Ερμής και η Αφροδίτη διέρχονται στον 11ο ηλιακό σου οίκο ενισχύοντας τα όνειρα και τις ελπίδες σου έως τις 10 και 21/11. Ήρθε η ώρα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις ανθρωπιστικές παρορμήσεις και τους στόχους ευτυχίας. Η δικτύωση επίσης μπορεί να επιφέρει ανταμοιβές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να βρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη κατευθύνεται σε μια άνετη ζώνη του ηλιακού διαγράμματός σου ενθαρρύνοντάς σε να απολαύσεις πιο αργούς ρυθμούς. Αναζητάς την ασφάλεια. Ενίσχυσε θέματα καριέρας και φήμης καθώς η διπλωματική δυνατότητά σου βρίσκεται στα ύψη. Κρίνε πιο αντικειμενικά τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη να ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 9ο οίκο σου θέλεις να μάθεις, να διασκεδάσεις και να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Είσαι πιο γενναιόδωρη και τολμηρή όταν πρόκειται για την αγάπη. Τα οφέλη στα εργασιακά προέρχονται μέσα από την επικοινωνία με συνεργάτες. Πρότεινε κάτι διαφορετικό απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην γυρίζεις την πλάτη σε νέες γνωριμίες.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και επιθυμείς κάποια προβλεψιμότητα ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Καθώς επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου, τυχόν βελτιώσεις ή ίσως αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνεις γίνονται πιο ξεκάθαρες. Ασχολήσου σήμερα με οικονομικές υποθέσεις σου ή εκκρεμότητες. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Read More

And More