Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/5)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 5/8 λοιπόν μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις. Οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά θέλουν χρόνο για να φανούν για αυτό φρόντισε να είσαι υπομονετική. Προτίμησε να κάνεις τα παράπονά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σου αναβιώνει.

 

Ταύρος
Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα και έως τις 5/8, έχεις τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εργασιακές συμφωνίες και αλλαγές, πιθανά να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία και γενικότερα να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η καλή και δίκαιη συνεργασία θα ευνοήσει τους στόχους στα εργασιακά και θα βελτιώσει το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Καιρός να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δίνει και παίρνει αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι
Σήμερα ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας τα οικονομικά στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Οι ισορροπίες σου στα εργασιακά σταδιακά επανέρχονται. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε τη φαντασία σου να οργανώσει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα.

 

Καρκίνος
Ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο βελτιώνοντας τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το διάστημα και διεκδίκησε τους στόχους και τα όνειρά σου με περισσότερη τόλμη. Μπορείς να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και να δώσεις τα χέρια. Ήρεμη και χαλαρή η μέρα σε σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, ειδήσεις, προτάσεις και προκλήσεις κρύβει η μέρα σου.

 

Λέων
Δείξε εμπιστοσύνη από σήμερα στο ένστικτό σου και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου. Ίσως θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές εργασιακές σου υποχρεώσεις και να φανείς συνεπής. Η ειλικρίνεια δεν θα βλάψει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα θα την ενδυναμώσει. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις τονώνουν το ηθικό σου.

Παρθένος
Κοινωνικότητα στη ζωή σου φέρνει το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Μοιράσου προβληματισμούς και διλήμματα με άτομα που εμπιστεύεσαι. Το καλό συνεργασιακό κλίμα εξυπηρετεί τους στόχους και τα σχέδιά σου. Μια ανανέωση τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις φίλων και ανοίξου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Θέματα καριέρας έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κατά την παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Προώθησε τα επαγγελματικά σχέδιά σου μέχρι τις 5/8 και εμπιστεύσου τις ικανότητες και εμπειρίες σου. Ευχάριστο προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο φαίνεται να ξεκινά μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

 

Σκορπιός
Ταξίδια, αποδράσεις και ευχάριστη, δυναμική διάθεση φέρνει το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου για σένα. Νέες συνεργασίες επίσης που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως τα όνειρα και οι επιτυχίες μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της, για αυτό μπορείς να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και κατακτήσεις γίνονται μέρος της καθημερινότητάς σου.

 

Τοξότης
Σε κάθε περίπτωση εύνοια στα οικονομικά σου φέρνει και δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Η μέρα κυλά ήρεμα και σταθερά στα εργασιακά. Καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

Αιγόκερως
Ο παρορμητισμός που σου δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, χρειάζεται προσοχή αυτό το διάστημα. Εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις σου. Διαχειρίσου ομαδικά, νέα εγχειρήματα έξυπνα και διπλωματικά. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα και το ένστικτό σου σε οδηγεί στο πρόσωπο που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

 

Υδροχόος
Νέες δραστηριότητες στα εργασιακά και αύξηση των υποχρεώσεών σου δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Αλλαγές και πρακτικές υποθέσεις σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Μην κολλάς και στέκεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χαλάς την ατμόσφαιρα και επιβαρύνεσαι ψυχολογικά. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ μέσα από τον εργασιακό σου χώρο με διακριτικότητα.

 

Ιχθείς
Μια άκρως ερωτική περίοδος ξεκινά για σένα από σήμερα που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να εντυπωσιάζεις. Οργάνωσε περισσότερο και αυστηρότερα τις εργασιακές υποχρεώσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις επιτυχώς, μιας και αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

 

Read More

And More