Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/5)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/5) | tlife.gr

Η ημέρα είναι πολλά υποσχόμενη… Το παιχνίδι της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει πλούσια συναισθήματα.

 

ΚΡΙΟΣ
Οι συνεργάτες σου είναι φιλικοί και ενδιαφέρονται για όσα έχεις να πεις. Το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις όσα προβλήματα και αν προκύψουν. Σήμερα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα η μέρα για νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σου. Οι φίλοι σου θα σου δώσουν ειλικρινείς συμβουλές εάν τις χρειάζεσαι. Ο αγαπημένος σου θα σε «μαγέψει» με ένα ιδιαίτερα γλυκό φιλί.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σε τρώει η περιέργεια να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργάτες σου χειρίζονται κρίσιμα θέματα για να μπορέσεις να κάνεις και εσύ το ίδιο. Η ομαδική εργασία είναι η απάντηση. Θα καταφέρεις έτσι να γίνεις απαραίτητη στη δουλειά σου. Θα χειριστείς τα οικονομικά θέματα με το συνηθισμένο απλό σου τρόπο σήμερα και θα πρέπει να εξετάσεις διαφορετικούς τύπους επενδύσεων. Έχεις μια πολύ σαφή ιδέα για το πώς θα πρέπει να είναι η σχέση σου με τον σύντροφό σου, τι δεν γίνεται κατανοητό και τι είναι ενοχλητικό για εσένα. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί του.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μείνε ανοιχτή στις προοπτικές για κάτι καινούργιο και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ενθουσιαστεί με όσα όμορφα συμβαίνουν γύρω σου. Με αυτή τη νοοτροπία είναι πιθανό να κάνεις απροσδόκητη πρόοδο στην καριέρα σου. Μια σειρά από ασυνήθιστες ιδέες και προτάσεις θα έρθουν στον δρόμο σου και θα κάνουν τα οικονομικά σου να ανθίσουν. Προσοχή στα αισθηματικά γιατί οι ζήλιες και η συζήτηση για τη βάση της σχέσης θα προκύψουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η θετική σου στάση σού επιτρέπει να έχεις μια αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους σου και αυτό σε κάνει χαρούμενη. Οι δικές σου προτεραιότητες είναι πολύ σαφέστερες, δίνοντάς σου ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε σχέση με τον τρόπο που συνεργάζεσαι με συναδέλφους που σου παρέχουν το απαραίτητο χώρο που χρειάζεσαι για να εστιάσεις στους στόχους σου. Εάν δεν παρασυρθείς, όλα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Είσαι τυχερή στην προσωπική σου ζωή. Θα έρθει ένα άτομο στη ζωή σου, που πραγματικά το ήθελες.

 

ΛΕΩΝ
Η ικανοποίηση από την εργασία σου είναι ευεργετική. Έχεις βρει εσωτερική δύναμη που οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν ως εμπιστοσύνη και ακεραιότητα, που σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τα χρονοδιαγράμματα εργασίας. Όταν οι συνεργάτες σου θέλουν βοήθεια, είσαι σε θέση να τους την προσφέρεις. Έχεις κάνει σημαντική πρόοδο στα οικονομικά σου, αν και ακόμη είναι ένας τομέας που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Σήμερα είσαι αρκετά ευαίσθητη και δίνεις περισσότερη βάση στις ανάγκες της οικογένειάς σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπροστά σου έχεις μια σειρά από προβλήματα που μοιάζουν ανεπίλυτα. Με ψυχραιμία και κατάλληλες κινήσεις όλα θα τα ξεπεράσεις. Διατήρησε την ορθή πορεία που προσπαθείς να έχεις στα οικονομικά σου και αν αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι τα προβλήματα που πίστευες ότι υπάρχουν στη σχέση σου, τελικά ήταν μια φουρτούνα και δεν είναι τόσο δύσκολο να λυθούν όσο πίστευες.

 

ΖΥΓΟΣ
Όλα είναι εξορθολογισμένα και προχωρούν καλά στην εργασία σου. Τα τυχόν εκκρεμή ζητήματα επιλύονται και τα νέα ολοκληρώνονται εύκολα. Παρόλο που τα οικονομικά δεν είναι το αγαπημένο σου θέμα, θα πρέπει να φροντίζεις τις επιχειρηματικές υποθέσεις σου. Μην διστάσεις, μοιράσου με τον αγαπημένο σου τις σκέψεις και τα θέλω σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες σου. Μην προχωρήσεις σε επενδύσεις και αγορές, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι οι καλές σχέσεις οφείλονται πάντα και σε συμβιβασμούς…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν αισθάνεσαι περίεργα σήμερα στη δουλειά, τότε φρόντισε να μην το δείξεις. Ο έλεγχος των συναισθημάτων σου, είναι το δυνατό σου χαρτί. Μην αναστατώσεις τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν. Μην χάνεις άλλο χρόνο, βελτίωσε άμεσα αυτήν την κατάσταση. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου, γιατί μπορεί να καταλήξουν σε μεγάλο τσακωμό. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δουλειά σου χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αντιπαράθεση. Μην αφήνεις τον εαυτό σου έρμαιο λάθος αποφάσεων, μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις την ακριβή απάντηση σε κάθε πρόβλημα αμέσως. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί δεν θέλει πολύ για να χαλάσει ο προϋπολογισμός σου. Προετοιμάσου καλύτερα και κάνε μία επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη. Μην απορρίπτεις τον αγαπημένο σου, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καριέρα σου έχει πάρει τον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία. Προβλήματα και εμπόδια σίγουρα θα συναντήσεις, αν όμως διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ορθή σκέψη σου, είναι σίγουρο ότι θα τα πας εξαιρετικά. Παρόλο που αισθάνεσαι ότι ο κόσμος είναι δικός σου, μην προσπαθήσεις να τον αγοράσεις κιόλας! Η σχέση σου θα περάσει μία ολική μεταμόρφωση και θα γίνει πολύ καλύτερη.

 

ΙΧΘΥΣ
Πρόσεξε πολύ καλά τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Σχεδίασέ τα με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να είσαι απόλυτα έτοιμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη στιγμή τους, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά όχι ανησυχητικά. Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή αλλάζουν…

READ more