Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10) | tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Λαμβάνοντας υπόψη σου ότι διανύεις μια πολύ δημιουργική περίοδο θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα. Προώθησε τα σχέδια και τους στόχους σου, βρες λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις και διατήρησε  τη νηφαλιότητά σου. Επιδίωξε συναντήσεις και προσωπικές επαφές με άτομα κύρους στα εργασιακά. Οι προτάσεις και συμβουλές τους, αλλά και η διάθεση σου να προβάλλεις  τις ικανότητες σου, θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Ξέχασε  δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος με το σύντροφό σου και κάντε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για έναν έρωτα που θα  χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου  απρόσμενα.

 

Ταύρος
Επωφελήσου σήμερα από την παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό και άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί. Κάνε  πράγματα που σε  ευχαριστούν, πέρασε  όμορφα και ξέφυγε όσο το δυνατόν απ’ την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Αν και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου είναι συσσωρευμένες, με έναν καλό προγραμματισμό θα αποφύγεις την πίεση. Άκου την καρδιά σου και όχι τη φωνή της λογικής στα συναισθηματικά. Πρόσθεσε πάθος και χρώμα στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενθαρρυντικές είναι οι επιρροές που δέχεσαι. Το σύμπαν κάτι καλό προετοιμάζει.

 

Δίδυμοι
Ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις φέρνει η σημερινή Τρίτη. Είναι τα αποτελέσματα βέβαια των κόπων, στερήσεων και προσπαθειών σου. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο σε  φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Εκμαιεύεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την προώθηση των ιδεών και στόχων  σου. Οι όποιες διαφορές με το σύντροφό σου θα λυθούν ευκολότερα, αν τις συζητήσεις  μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου  κεντρίζεται έντονα από μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις σου και μην σπαταλάς  άσκοπα την ενέργειά σου. Υπάρχουν θέματα που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή και εσύ τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν τους έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία. Επικέντρωσε  το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές εκκρεμότητες και στάσιμες υποθέσεις. Βρες τα σημεία που νοσούν και προωθήστε τα, δούλεψε τα περισσότερο. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο ενδιαφέρον νέων γνωριμιών χωρίς το φόβο της απογοήτευσης και εκμετάλλευσης.

 

Λέων
Μάθε να είσαι  υπομονετική με τους στόχους, τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου. Όσο κι αν σου είναι δύσκολο, θα πρέπει να παραδεχτείς πως τίποτα δεν περνά μόνο απ’ το δικό σου χέρι. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι εξαιρετικά προοδευτικές και θα πρέπει να βρεις  τον κατάλληλο τρόπο να τις εκφράσεις. Υποστήριξε  τες με όλη σου τη δύναμη. Δείξε με πρακτικούς και ουσιαστικούς  τρόπους την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Κλείσε παλιά κεφάλαια και μη μένεις σ’ αυτά, εσύ που είσαι  μόνη. Είναι καιρός να αξιολογήσεις  και να πλασάρεις  σωστά τον εαυτό σου.

 

Παρθένος
Η ενέργειά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη και σε  κάνει εξαιρετικά αποτελεσματική. Δώσε έμφαση στις δύσκολες υποθέσεις σου και τελείωνε μια και καλή μ’ αυτές. Η οργάνωση και η χρήση μιας εστιασμένης προσέγγισης των στόχων σου στα  εργασιακά, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Η θερμή και καλή σου διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, σου εξασφαλίζει μια όμορφη, ήρεμη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις  πως η γοητεία και η ελκυστικότητα σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

 

Ζυγός
Μην αποπροσανατολίζεσαι και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Έχεις τόσα πολλά στο κεφάλι σου που αν δεν τα βάλεις σε τάξη, θα αφήσεις ανεκμετάλλευτο ένα ιδανικό διάστημα ευκαιριών. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά, γι’ αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η ζεστασιά και η αρμονία επανέρχονται στη σχέση με το σύντροφό σου και μάλιστα για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς  να αφιερώσεις  χρόνο στον εαυτό σου και να δουλέψεις τα σημεία αδυναμίας σου.

 

Σκορπιός
Η καλή επικοινωνία σήμερα βελτιώνει τις  σχέσεις με αγαπημένα και σημαντικά για εσένα  πρόσωπα. Σε  φέρνει πολύ πιο κοντά τους, μιας και έχεις και τη διάθεση να παραδεχτείς τα λάθη σου. Καινούρια εργασιακά ξεκινήματα και επιχειρήματα εννοούνται, γι’ αυτό επιδίωξε τα και μην τα φοβάσαι. Τις βραδινές ώρες αφιέρωσε τες αποκλειστικά στο σύντροφό σου και κλείσε και το κινητό σου, προκειμένου να μη σας ενοχλήσει κανείς και τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε  μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Σου διαφεύγουν σημαντικές γνωριμίες.

 

Τοξότης
Απόλαυσε την ιδέα ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου και μη σταματάς  να ονειρεύεσαι. Μπορείς να πραγματοποιήσεις  τα πάντα, αρκεί να τα πιστέψεις. Η ρεαλιστική σου  άποψη στα εργασιακά βελτιώνει τις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ανώτερους σου. Μια συναισθηματική εξομολόγηση στο σύντροφό σου απόψε, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Ασχολήσου με οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις, εσύ  που είσαι  μόνη και μην έχεις την απαίτηση να σε φροντίζουν πάντα.

 

Αιγόκερως
Η αυξημένη σου ικανότητα να εστιάζεις, να επικεντρώνεσαι και να προσαρμόζεις τον εαυτό σου σε κάτι που πιστεύεις  και υποστηρίζεις  πολύ, είναι και το μεγαλύτερο σου προσόν. Κέρδισε την εμπιστοσύνη ανώτερων σου στα εργασιακά, δείχνοντας συνέπεια στα όσα μέχρι σήμερα έχεις αναλάβει. Με λιγότερες ανησυχίες στο τι πρέπει να πεις και τι όχι στο σύντροφό σου, θα νιώσεις καλύτερα και θα φανείς πολύ πιο ειλικρινής. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε  τα πάνω σου, πρόσεξε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Υδροχόος
Προστάτευσε την ιδιωτική σου ζωή και μην επιτρέψεις σε κανέναν να κριτικάρει τις επιλογές σου. Είσαι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στους εργασιακούς σου στόχους, σε σημείο που δεν βλέπεις  τι γίνεται γύρω σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και μην αφήνεις  τη σχέση με το σύντροφο σου να πέφτει σε τέλμα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς  να περάσεις  εξίσου όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ιχθείς
Προσέγγισε σήμερα φίλους και μοιράσου κοινά ενδιαφέροντα. Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία ξεκούρασης και απόλαυσης. Πολλές αλλαγές προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά και σε αγχώνουν. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και το ενισχυμένο ένστικτό σου. Η Σελήνη σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική. Ευκαιρία να πλησιάσεις  το σύντροφο σου και να κουρνιάσεις  στην αγκαλιά του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια, σε οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

 

READ more