Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο εφιστώντας την έντονη προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες ειδικά στις ανεκπλήρωτες. Η Σελήνη επίσης ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη διεγείροντας την ανακάλυψη θαμμένων συναισθημάτων για ένα θέμα. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για μια νέα γνωριμία.

 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για προσωπική ανακάλυψη, δυνατές αναμνήσεις ή έντονες σκέψεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Κριού ευθυγραμμισμένη με τον ανάδρομο Άρη προκαλώντας έντονη εστίαση στο παρελθόν ή επιδιώκοντας το κλείσιμο τους. Διοχέτευσε την αυξημένη σου ενέργεια σωστά στα εργασιακά. Βάλε για μια φορά τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες πάνω από του ερωτικού σου συντρόφου. Μην κολλάς ταμπελάκια σε νέες γνωριμίες από την πρώτη ματιά.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα συναντώντας τον ανάδρομο Άρη. Η δικτύωση ή μια φιλία ή απλά μια ισχυρή μνήμη μια παρελθοντικής κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ή μην συμπεριφέρεσαι απόμακρα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

 

Καρκίνος
Με τη διέλευση της Σελήνης στο 10ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα μπορεί να αισθανθείς έντονα ή ανήσυχα για τον χειρισμό των προτεραιοτήτων σου. Στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι πιο παραγωγική και να αναλάβεις πρωτοβουλία. Όσο ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις και να εξετάσεις στρατηγικές από το να πάρεις αποφάσεις. Η ανάγκη ή η επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα παλιό εργασιακό θέμα ή πλάνο είναι έντονη. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι συναισθητικά αποστασιοποιημένη.

 

Λέων
Οι ενέργειες της ημέρας είναι καλές για ζωντανές και ουσιαστικές συζητήσεις ή ενθαρρυντικά νέα. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα παλιό πρόβλημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου ανατρέποντας την ανάγκη σου για λίγη περισσότερη έμπνευση ή διαφυγή από τη ρουτίνα. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργεί ο ερωτικός σύντροφος από την κτητικότητα και την ανασφάλειά του. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

 

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 8ο οίκο σου της οικειότητας και ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη, ξυπνώντας την ανάγκη αναδιοργάνωσης των οικονομικών σου ή μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα για μια παλιά σχέση. Αν και δύσκολη η μέρα σου στα εργασιακά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Προσωπικές ανασφάλειές σου σε κάνουν καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ικανότητα να γοητεύεις τους πάντες.

Ζυγός
Η Σελήνη συναντάται με τον ανάδρομο Άρη κι έτσι ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις παλιά θέματα ή να χειριστείς μακροχρόνια προβλήματα. Η αναποφασιστικότητά σου στα εργασιακά σου εξοικονομεί αποτελεσματικότερες λύσεις. Το πλανητικό σκηνικό και οι ενέργειες ενισχύουν το πάθος στην ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου ευθυγραμμισμένη με τον ανάδρομο Άρη και η εστίαση σου συγκεντρώνεται στη συλλογή πληροφοριών και στην επίλυση ενός προβλήματος. Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, είναι μια δυνατή στιγμή για να παρατηρήσεις και να έρθεις σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες ή απογοητεύσεις που χρειάζονται προσοχή. Κάλυψε τις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτική στις γνωριμίες σου.

 

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν  ζωντανές, ενθουσιώδεις αναμνήσεις σήμερα και η ευκαιρία να επιστρέψεις σε ένα παλιό πρόβλημα με νέα ενέργεια. Επίσης μπορεί να μάθεις πολλά για το τί επιβραδύνει την επιτυχία των επιδιώξεών σου. Αντάλλαξε βοήθεια ή απόψεις με συνεργάτες που εμπιστεύεσαι. Μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου υποσχόμενη πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

 

Αιγόκερος
Προβληματικές υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια ή την οικεία σου ζωή μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Δώσε προσοχή στην πιθανή δυσαρέσκεια δικών σου ανθρώπων. Έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό στα εργασιακά. Η  διάθεση απόψε να φροντίσεις τον ερωτικό σύντροφό σου βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και να σε κρατούν κολλημένη.

 

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών και για να δεις ένα προσωπικό έργο με μια νέα προοπτική. Παρόλο που κάποιες στιγμές  μπορεί να φορτιστείς συναισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή μια για πάντα. Δείξε την πρέπουσα σημασία και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των οικονομικών πόρων σου συναντώντας τον ανάδρομο Άρη. Οπότε είσαι σε μια καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με περιουσιακές και οικονομικές υποθέσεις σου. Παρά τις καθυστερήσεις στα εργασιακά νιώθεις αρκετά ικανοποιημένη. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Read More

And More