Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν τείνουν να τρέχουν και να εξελίσσονται ομαλά σήμερα. Πάει καιρός τώρα που κάποια θέματα απλά τα κουκούλωνες ή και παρίστανες πως δεν υπάρχουν. Όταν δώσεις τις λύσεις θα καταλάβεις τι βάρος τελικά σου προκαλούσαν. Ενώ θα έπρεπε να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις στα εργασιακά, ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για επιτυχία δεν σε αφήνει να συγκρατηθείς. Πρόσθεσε τα συστατικά της απόλυτης ευτυχίας που λείπουν από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και οι προϋποθέσεις και τα βασικά υλικά υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μην μείνεις στο σπίτι σήμερα. Άκου τη διαίσθησή σου που για κάτι καλό σε προειδοποιεί.

 

Ταύρος
Αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να δεις και να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και στη ζωή σου στην πραγματική τους διάσταση. Προς μεγάλη σου έκπληξη θα διαπιστώσεις πως δεν είναι όλα τόσο τραγικά και δύσκολα όσο πίστευες. Η συμπόνια και η συμπαράσταση στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σημαντική για εσένα, καθώς θέλεις να τα πλησιάσεις και να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις. Τα μηνύματα που λαμβάνεις από εκείνους είναι απόλυτα σαφή, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου άλλωστε, σου γεμίζει τις συναισθηματικές μπαταρίες και έχεις απόθεμα. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς το φόβο της αποτυχίας και απόρριψης.

 

Δίδυμοι
Έχεις πολύ καλές ιδέες το τελευταίο διάστημα που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Θέσε τες σε εφαρμογή και εμπιστεύσου τες περισσότερο, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα. Πρόσεξε τις παρορμητικές ενέργειες και λόγια απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Άθελα σου μπορείς να τους πληγώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τόσες πολλές προτάσεις για διασκέδαση από φίλους, που θα ήταν κρίμα να κλειστείς στο σπίτι και να σκέφτεσαι το παρελθόν. Η οικονομική σου κατάσταση και η αναζήτηση των τρόπων αύξησής τους σου έχει γίνει εμμονή.

 

Καρκίνος
Αν και Σάββατο σήμερα οι υποχρεώσεις σου δεν μειώνονται. Έχεις αφήσει πολλά για σήμερα για αυτό και ο χρόνος φαίνεται να σε κυνηγά. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δημιουργούν εκνευρισμό. Χαλάρωσε λίγο και λάβε υπόψη σου τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και δείξε του τα συναισθήματά σου με πράξεις. Μόνο έτσι θα σε εμπιστευτεί και θα σταματήσει την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση και συναντήσεις με καλούς και εκλεκτούς φίλους.

Λέων
Είσαι και αισθάνεσαι ιδιαίτερη άνεση σήμερα σε όποιο χώρο κι αν βρεθείς. Οι υποστηρικτικές, συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις σου εμπνέουν ιδιαίτερη ασφάλεια, γαλήνη και αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή μέρα άλλωστε η σημερινή για να δουλέψεις για την επούλωση της οικογενειακής δυναμικής. Σταμάτα να σκέφτεσαι και να καταστρώνεις σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο σύντροφός σου κάτι διαφορετικό φαίνεται να σου προετοιμάζει απόψε σαν έκπληξη. Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστείς, τουλάχιστον προσποιήσου για να μην τον στεναχωρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και βάλε σαν στόχο την κατάκτηση του ατόμου που έχει σφηνώσει για τα καλά στο μυαλό σου το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος
Φρόντισε σήμερα να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά αγαπάς και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Δώσε την προτεραιότητα που πρέπει στον εαυτό σου και άκουσε το σώμα σου που απεγνωσμένα σου ζητά ξεκούραση. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και μην σπαταλάς ενέργεια σε αδιέξοδες ή μακροπρόθεσμες καταστάσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι στα καλύτερά της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες παρουσιάζονται μπροστά σου που πρέπει να τους δώσεις την ανάλογη σημασία.

 

Ζυγός
Οι λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που σε απασχολούν μπορεί να σου φαίνονται αντισυμβατικές όμως είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, για αυτό εφάρμοσέ τες. Χρησιμοποίησε τα φυσικά σου ταλέντα στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως θα ανακαλύψεις νέες πτυχές και ικανότητες του εαυτού σου. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του τροφοδοτείς τη ζήλια και την ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου συνεχίζουν να αυξάνονται. Ασχολήσου βέβαια με αυτούς που πραγματικά αξίζουν τον κόπο και σε οδηγεί το ένστικτό σου.

 

Σκορπιός
Είσαι σε πολύ καλή φόρμα σήμερα για εκφραστικές, προσανατολισμένες προς την ανάπτυξη, ανταλλαγή και εκμάθηση ιδεών με τη Σελήνη στον Ταύρο. Έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στην πνευματική σου ανάπτυξη, για αυτό δεν σταματάς να αναζητάς τρόπους και νέα ενδιαφέροντα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνάει από διαρκή σκαμπανεβάσματα. Βοήθησε λίγο και εσύ προκειμένου να βρεθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και στριφογυρίζει στα πόδια σου ή και στο μυαλό σου. Πάρε τις αποφάσεις σου και ή διεκδίκησέ το ή διέγραψέ το.

 

Τοξότης
Μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα να βοηθάς τους άλλους, να τους δείχνεις με κάθε τρόπο τη στήριξή σου, όμως θα πρέπει να μην ξεχνάς και τον εαυτό σου. Δώσε έμφαση στον ερωτικό σύντροφό σου και την ψυχολογία του. Φαίνεται πως κάτι έχει να σου πει και διστάζει. Εσύ που είσαι μόνη, με την Αφροδίτη να τονίζει τη λάμψη και τη γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη. Το θέμα είναι να αξιοποιήσεις σωστά την εύνοιά της και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Στα συναισθηματικά όλο τα δύσκολα τελικά σε ελκύουν.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο του Ταύρου και φαίνεται να ζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου. Τα συναισθήματά σου είναι πιο διαφανή και ίσως λίγο πιεστικά. Οι δημιουργικές σου προσπάθειες στα εργασιακά βρίσκουν τους ανάλογους υποστηρικτές και σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής. Οι τάσεις εσωστρέφειας ή και κυκλοθυμίας σου δημιουργούν ανησυχίες στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές αλλαγές ή και βελτιώσεις στην εμφάνισή σου θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και ψυχολογία σου. Εδώ που τα λέμε όχι και ότι τις έχεις ανάγκη, αλλά αφού το θέλεις κάν’ το.

 

Υδροχόος
Και πάλι σήμερα προτιμάς να μείνεις στο παρασκήνιο, να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να βάλεις σε τάξη συναισθήματα και σκέψεις. Είναι άλλωστε μια φυσική στιγμή για να αναθεωρήσεις τα πρόσφατα γεγονότα και να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Παρά τη διάθεσή σου θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να του αφιερώσεις χρόνο. Πρόσεξε μη φανεί πως υπάρχουν στιγμές που ο νου σου ταξιδεύει. Εσύ που είσαι μόνη φαίνεται να περνάς από κόσκινο νέες γνωριμίες και θαυμαστές σου. Δεν είπαμε, καλά κάνεις, όμως μην γίνεσαι και υπερβολική.

 

Ιχθείς
Φαίνεται να έχεις καταφέρει να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου σήμερα και να θέλεις να απολαύσεις τη μέρα σου. Να συναντήσεις φίλους, να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να τους δείξεις το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σου. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη με τις πρόσφατες γνωριμίες που έχουν προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να θέλεις να μοιραστείς τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σου μαζί τους. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε το σημερινό πρόγραμμα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε διασκέδαση και κέφι στη βραδιά χωρίς να παραλήψεις το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση και διαθέτεις όλα τα προσόντα για να κατακτήσεις τους πάντες, αρκεί να  κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι.

 

Read More

And More