Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/5)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ένταση σε οικογενειακό επίπεδο ή με φίλους, παρεξηγήσεις ή πικρά λόγια. Η αναποφασιστικότητά σου επίσης μπορεί να σου δημιουργήσει ενοχές ή και άγχος. Μην διστάσεις να δείξεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε βοηθούν να τον εμπιστευτείς. Εσύ που είσαι μόνη, μια αξιόλογη γνωριμία σε συναρπάζει.

 

Ταύρος
Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα, μιας και τα λόγια σου μπορούν να παρερμηνευτούν εύκολα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο μπορεί να θελήσεις να κρατήσεις μια συναισθηματική απόσταση στα εργασιακά και να γίνεις πιο αυτο-προστατευτική. Η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται για αυτό προετοιμάσου και αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου.

 

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν μερικές παρεξηγήσεις σχετικά με τα οικονομικά, τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σου. Μην εμπλέκεσαι σε παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας στα εργασιακά. Ευχάριστες εκπλήξεις, αποκαλύψεις και παράνομους έρωτες πυροδοτεί η μέρα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Διεκπεραίωσε οικονομικά θέματα με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να διαμορφώσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να υπάρξουν μικρά εμπόδια, καθυστερήσεις ή και ανατροπές στη διαχείρισή τους, όμως μακροπρόθεσμα σε κάνουν πολύ πιο ανθεκτική και δυνατή. Καιρός να δώσετε οριστικές λύσεις στα όσα νιώθετε να σας χωρίζουν με τον ερωτικό σύντροφό σου και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Λέων
Αν καταφέρεις σήμερα να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα, είναι βέβαιο πως θα φέρεις και θα καταφέρεις καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σας. Είναι κατάλληλη επίσης η μέρα για την προώθηση των επαγγελματικών στόχων σου. Πάρε πρωτοβουλία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και τόλμησε να θέσεις επί τάπητος τα θέματα που νιώθετε να σας κρατούν σε μια κατάσταση άμυνας και επιφυλακτικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε πιο δυναμικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Παρθένος
Η αίσθηση του ότι οι άλλοι σήμερα είναι έντονα επικριτικοί και γκρινιάρηδες απέναντί σου σε κάνει υπερβολικά αμυντική απέναντι τους. Είναι προτιμότερο να κάνεις μια δεύτερη σκέψη πριν αντιδράσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Μια συναισθηματική εξομολόγηση από την πλευρά του αγαπημένου σου κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια πληροφορία που σχετίζεται με το παρελθόν επαναφέρει την καλή σου διάθεση.

 

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στο να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, για αυτό και η μέρα ξεκινά δυναμικά. Ασχολήσου με εργασιακές εκκρεμότητες πριν αναλάβεις νέα καθήκοντα και αρμοδιότητες. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια και την αφοσίωση του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να απαλλαγείς από ενοχές του παρελθόντος.

 

Σκορπιός
Το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα σήμερα σε βοηθά στο να εξομαλύνεις και να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Υποστήριξε τις απόψεις σου στα εργασιακά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητες και ιδέες σου. Η μέρα χαρακτηρίζεται ιδανική για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί και να αντισταθεί στη γοητεία σου.

 

Τοξότης
Οργάνωσε σωστά το χρόνο σου σήμερα και φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που μέχρι εχθές σου δημιουργούσαν άγχος. Προχώρησε στη οριστικοποίηση επαγγελματικών συμφωνιών και μην φοβηθείς να πειραματιστείς με νέες δραστηριότητες. Μην στερείς από την ερωτική σχέση σου το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις μια επανασύνδεση αν βέβαια την επιδιώκεις.

 

Αιγόκερως
Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σου, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα σου σωστά. Δώσε ώθηση στα σχέδιά σου και αντιμετώπισε δυναμικά μικρά προβλήματα και καθυστερήσεις. Η αναγνώριση των προσπαθειών σου στα εργασιακά δεν αργεί να φανεί. Ζήσε ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου και μοναδικά ερωτικές. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου.

 

Υδροχόος
Ευκολότερα σήμερα από κάθε άλλη φορά μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται σπίτι και οικογένεια. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά σε βοηθούν ίσως να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου ή και να διευρύνουν τους στόχους σου. Όσο πιο ειλικρινής είσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, τόσο πιο κοντά θα έρθετε. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος.

 

Ιχθείς
Σήμερα με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα επιδίωξε συναντήσεις και επαφές που ευνοούν τα σχέδάα σου και απόλαυσε την εύνοιά του. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και εντυπωσίασε τους πάντες. Οι στόχοι σου χρειάζονται τόλμη και δύναμη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Τώρα κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να τις συζητήσετε. Εσύ που είσαι μόνη, ο μεγάλος έρωτας είναι κάπου πολύ κοντά σου και έτοιμος με τα βέλη του.

Read More

And More