Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Θα περάσεις τη Δευτέρα σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα μέλος της οικογένειάς σου σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσεις αντικείμενα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις επισκευές στο σπίτι σου. Εσωτερικά ωστόσο θα είσαι ήρεμη και χαλαρή όλη αυτήν τη μέρα. Απόφυγε να κάνεις ακριβές αγορές, να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή να οικειοποιηθείς  τις ιδέες κάποιου άλλου. Υπάρχει ο κίνδυνος, οι οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις σήμερα, να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων. Μπορείς όμως να απολαύσεις τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

 

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να λάβεις σημαντικά νέα! Και τα νέα αυτά θα αφορούν πιθανότητα τις οικογενειακές συναλλαγές ή την οικονομική σου κατάσταση γενικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι ότι σήμερα μπορεί να θέσεις τα θεμέλια μιας φιλίας με πρώην εχθρούς. Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δεν προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιο σου αλλαγές. Η βραδιά υπόσχεται έντονη ρομαντική διάθεση και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος
Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσεις τις άμυνές σου, ώστε να είσαι προστατευμένη! Αυτό θα σε βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σε προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σου φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σου, εάν τους το επιτρέψεις. Εκμυστηρέψου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου και πιθανόν να λάβεις κάποιες καλές συμβουλές. Απόφυγε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

 

Καρκίνος
Σήμερα θα πρέπει να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που είχες εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είσαι επίσης σοβαρή και γειωμένη στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είσαι αδέσμευτη, μην απογοητεύεσαι, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει! Εάν είσαι δεσμευμένη ευνοείσαι να προκαλέσεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης σου. Απόφυγε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σου σύστημα.

 

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις πάση θυσία μακριά σου κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σε αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σου επιβληθεί, με σκοπό να σε ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Μην εμπιστεύεσαι τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντός σου και προσπάθησε να επαληθεύσεις τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείς. Το βράδυ συνιστάται να χαλαρώσεις στο αγαπημένο σου στέκι με την παρέα σου.

 

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγράψεις μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τελικά θα πραγματοποιήσεις ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού ή θα δεις μια μελλοντική εξέλιξη για την επιχείρησή σου. Στα συναισθηματικά σου επίσης θα επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία. Χαλάρωσε με την οικογένειά σου σήμερα, και εάν είσαι αδέσμευτη, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τα συναισθήματα ενός ατόμου που θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

 

Ζυγός
Καλό θα ήταν να αποφύγεις να παίξεις το ρόλο του μέντορα σήμερα. Το άτομο που θα αποφασίσεις να μεταλαμπαδεύσεις την εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό σου θα αποδειχθεί ένας αδιάφορος μαθητής ή ένας εξαιρετικά αχάριστος άνθρωπος. Συνιστάται να ασχοληθείς αποκλειστικά με εκείνους τους ανθρώπους, με τους οποίους γνωρίζεις καλά και έχεις καλή χημεία. Υπάρχει μια πιθανότητα να επιλυθεί με επιτυχία μια μακροχρόνια διαμάχη για ζητήματα ιδιοκτησίας ή μια διαφωνία περί κληρονομικών.

 

Σκορπιός
Το να περιβάλλεσαι από κόσμο θα είναι το χειρότερο σου σήμερα, και εάν η δουλειά σου το υπαγορεύει, δεν θα περάσεις ιδιαίτερα ευχάριστα. Ίσως αυτό να οφείλετε στα πολλά άλλα προβλήματα που σε απασχολούν, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είναι ερωτικής προέλευσης η κατήφειά σου. Και από εκεί που δεν το περιμένεις, ένα άτομο που δεν έχεις ιδιαίτερες επαφές μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά. Όσο για το βράδυ, φρόντισε να κάνεις κάτι ευχάριστο.

 

Τοξότης
Μην περιμένεις τεράστιες επιτυχίες και μοναδικές ευκαιρίες ζωής σήμερα… Και αυτό δεν οφείλεται στο ότι δεν κινήθηκες σωστά ή ότι δεν έκανες ότι έπρεπε για να κατακτήσεις την κορυφή. Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Κάποια μικρά προβλήματα σε οικογενειακά ζητήματα, ένα κλίμα κακής επικοινωνίας με τους γύρω σου ή  πιθανά προβλήματα στη δουλειά θα σου χαλάσουν το κέφι. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρεις να βγάλεις από το μυαλό σου τα άλυτα προβλήματα σου και ενδώσεις στο ρομαντισμό…

 

Αιγόκερως
Η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες. Θα έχεις γύρω σου αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή σου από τη δουλειά σου. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σου ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες.  Θα έρθουν όμως κάποια δεδομένα στην επιφάνεια, που δεν τα γνώριζες, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

 

Υδροχόος
Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σου. Ωστόσο, δεν συνιστάται να βιάσεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Θα έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιλυθούν. Μην παίρνεις επίσης υπόψη σου τη συμβουλή ενός ατόμου, μόνο και μόνο επειδή ισχυρίζεται ότι είναι έμπειρο. Και ακόμη περισσότερο, μη στηρίζεσαι σε άτομα που ήταν κάποτε ανταγωνιστές ή αντίπαλοι σου.

 

Ιχθείς
Έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να επιτύχεις ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις σου, να επιλύσεις με επιτυχία ένα οικογενειακό ζήτημα ή να βρεις ευχαρίστηση μέσα από κάτι δημιουργικό. Συναντήσεις ή εκδρομές τις απογευματινές ώρες είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Εάν είσαι αδέσμευτη, καλό είναι να επιμεληθείς λίγο περισσότερο την εμφάνιση σου κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει…. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μεταξύ των ατόμων που θα γνωρίσεις θα μπορούσε να είναι ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης ή ένας γνώστης της τέχνης.

 

Read More

And More