Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/12/2017

Μια παράξενη αντιπαράθεση της πραγματικότητας και της φαντασίας μας κρατά σε αναμμένα κάρβουνα σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να παραμείνεις προσηλωμένη και να διατηρήσεις τη σκέψη σου σε μία τάξη. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που προσπαθείς και πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη δημιουργικότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις ένα πρόγραμμα στο μυαλό σου και καλό θα ήταν να μείνεις προσηλωμένη σε αυτό. Η σκέψη να βιαστείς μπροστά σε αβέβαιες καταστάσεις σε στέλνει πίσω στην παρούσα στιγμή. Μην σπαταλάς χρόνο σε αρκετές ψευδείς εκκινήσεις. Η προτίμησή σου είναι να σκεφτείς πρώτα όλα τα ενδεχόμενα και στη συνέχεια να ακολουθήσεις την πιο αξιόπιστη πορεία προς την επιτυχία. Να θυμάσαι ότι «το πεπρωμένο δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αισθάνεσαι λίγο αποπροσανατολισμένη, καθώς οι τεράστιες ευθύνες σε προσγειώνουν απότομα στη Γη. Μακάρι να μπορούσες να σταματήσεις για λίγο τον χρόνο, ωστόσο δεν μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Παρ’όλα αυτά, μπορεί να βιώσεις μια αόριστη αίσθηση απώλειας. Η φαντασία σου είναι ο ιερός χώρος σου και τίποτα δεν μπορεί να σε απομακρύνει από τις σκέψεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι άνθρωποι αποτελούν πηγή κοινής λογικής και σε βοηθούν να παραμείνεις προσγειωμένη. Παρόλο που εκτιμάς τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου, ίσως αισθάνεσαι επίσης περίεργα από την άνετη παρουσία τους. Αγαπάς την εξοικείωση και τη σταθερότητα μιας αξιόπιστης σχέσης, αλλά ενδέχεται να αποσυρθείς συναισθηματικά αν πιστεύεις ότι οι επιλογές σου είναι περιττές. Εξετάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και αυτό είναι πολύ καλό.

ΛΕΩΝ
Εστιάζεις σε συγκεκριμένους στόχους και έχεις επαγγελματικές φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Για τον λόγο αυτό ενεργείς σήμερα για να έχεις αποτελέσματα στο μέλλον. Ότι και να κάνεις σήμερα θα έχει συνέπειες στο άμεσο μέλλον και θέλεις να βεβαιωθείς ότι κινείσαι προς την κατεύθυνση των στόχων σου. Αντί να θέσεις σε εφαρμογή ένα πολύπλοκο σχέδιο, είναι πιο λογικό να ακολουθήσεις μικρά βήματα, έτσι ώστε να ανοίξεις τον δρόμο για την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προτιμάς να έχεις στη διάθεσή σου επαρκή δεδομένα έτσι ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ωστόσο, μερικές φορές το μέλλον φαίνεται τρομακτικό όταν λείπουν οι καλές πληροφορίες. Παρόλο που βρίσκεσαι επί του παρόντος σε σταθερό έδαφος, μπορεί να ανησυχείς για την αβεβαιότητα του τι βρίσκεται μπροστά. Η μαγεία αυτής της στιγμής όμως σε ενθουσιάζει Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου, αλλά με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.

ΖΥΓΟΣ
Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το γεγονός ότι όλα έχουν ένα τέλος. Όταν διαβάζεις ένα βιβλίο, δεν μπορείς να ξεκινήσεις το επόμενο κεφάλαιο μέχρι να τελειώσεις το προηγούμενο. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Ένας χρόνο έρχεται στο τέλος και εμφανίζονται οι ευκαιρίες του επόμενου. Η κάμπια απομακρύνεται από τη μαγεία της πεταλούδας. Σκέψου τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου και τι είσαι διατεθειμένη να αφήσεις στην άκρη έτσι ώστε να αφήσεις περιθώρια για να ξεδιπλωθεί το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια περιστασιακή φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια συνεχή συνεργασία. Δεν έχει σημασία αν είναι επαγγελματικό ή προσωπικό, αρκεί να είναι χτισμένο σε μια σταθερή βάση εμπιστοσύνης. Παρόλο που ενδέχεται να μπεις στον πειρασμό να προωθήσεις τη διαδικασία, η μετακίνηση πολύ γρήγορα θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την ενέργεια και να επηρεάσει αρνητικά το μακροπρόθεσμο δυναμικό. Οι σχέσεις είναι οργανικές και δεν μπορούν να «ανθίσουν» με βιαστικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είσαι απελευθερωμένη και έχεις διάθεση για περιπέτεια. Οι πράξεις σου μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια σου. Είτε εργάζεσαι σκληρά στην δουλειά σου είτε ασχολείσαι με τις δουλειές σου, εσύ επικεντρώνεσαι στο να γίνουν τα πράγματα. Μην σπαταλάς ενέργεια ανησυχώντας για τις αντιλήψεις των άλλων ανθρώπων για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα στη ζωή σου σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αναψυχής. Αν και ο προγραμματισμένος αυθορμητισμός ακούγεται οξύμωρο, μπορείς να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές αφού τελειώσεις τη δουλειά σου. Να θυμάσαι ότι η απόλαυση είναι ένα απίστευτο δυναμωτικό για το ανθρώπινο πνεύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή και να επιλέξεις ένα πιο απόμακρο τρόπο ζωής. Αναζητάς την ηρεμία και θέλεις να ξεφύγεις λιγάκι από τις θορυβώδεις συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς. Επειδή όμως είσαι πολύ απασχολημένη στο γραφείο, δεν έχεις χρόνο να σκεφτεί όσο θα ήθελες την προσωπική σου ζωή. Η πορεία σου στο μέλλον θα είναι πολύ πιο εύκολη όταν κατανοήσεις καλύτερα το παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα πασχίζεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Για κάθε σου βήμα πρέπει να δίνεις εξηγήσεις και αυτό σε αποσυντονίζει και σε δυσκολεύει πολύ. Μέρα είναι, θα περάσει. Στηρίξου πολύ στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις. Μην ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου.

Read More

And More