Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Άρης σήμερα εισέρχεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 16/2. Έτσι γίνεσαι πολύ πιο δυναμική και διεκδικητική με τους στόχους σου. Αυτή  είναι μια καλή στιγμή για  μια δημιουργική και πνευματική εργασία ή σπουδές. Σύντομα θα ανακαλύψεις πως κάποια προβλήματα στα εργασιακά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο νόμιζες αρχικά. Αν θεωρείς ότι ο ερωτικός σύντροφος σου είναι λιγάκι απόμακρος μην το εκλαμβάνεις σαν αδιαφορία και αναρωτήσου, βρες τι μπορείς να κάνεις για την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, είναι κατάλληλη η στιγμή για να αξιολογήσεις εκ νέου πρόσφατες γνωριμίες.

 

Ταύρος
Ο Άρης έχει αρχίσει να ζεσταίνει τον τομέα της οικειότητας και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με ένα έργο, υπόθεση ή και άτομο. Ταυτόχρονα αυτή η διέλευση, σου δίνει τη δυνατότητα να ταξινομήσεις ποιες εργασιακές επιδιώξεις σου εξυπηρετούν τα μελλοντικά σχέδια σου και ποιες όχι. Απόλαυσε αισθησιακές και άκρως ερωτικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες και θαυμαστές γύρω σου που αν κάνεις τις σωστές επιλογές και κινήσεις σύντομα θα ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων. Μια συνάντηση με καλούς φίλους θα είναι μια ευχάριστη και πνευματική διέγερση.

 

Δίδυμοι
Ο Άρης εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο όπου θα συνεχίσει τη διαμετακόμιση του στον Τοξότη έως τις 16/2. Αυτός ο κύκλος σε πείθει να επιλύσεις διαπροσωπικές συγκρούσεις να συνεργαστείς με τους άλλους και όχι να τους ανταγωνιστείς. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και εξελίξεις στα εργασιακά αντικειμενικά και με επαγγελματισμό. Μη ξεχνάς πως για να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου υγιή και ζωντανή θα πρέπει να συμβιβαστείς σε κάποια πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μια ολοκαίνουρια γνωριμία φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ευτυχίας.

 

Καρκίνος
Ο Άρης ξεκινά σήμερα την μεταφορά του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σε παρακινεί να ξεπεράσεις τις καθημερινές σου συνήθειες, καταχρήσεις ή και υπερβολές που σου κάνουν κακό ή φρενάρουν τα επαγγελματικά σχέδια σου. Είσαι αποφασισμένη να δουλέψεις σκληρά για να καταφέρεις να διακριθείς, όμως θα πρέπει να προσέξεις και να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Απόφυγε σήμερα τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά ένα άτομο απ’ τον εργασιακό  χώρο, σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον θα πρέπει να το διαχειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή.

 

Λέων
Ο Άρης κατευθύνεται προς το πύρινο ζώδιο του Τοξότη και τον ηλιακό 5ο οίκο σου. Με την υποστήριξη του λοιπόν είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Μέχρι τις 16/2 έχεις μπροστά σου μια περίοδο δράσης, ρομαντισμού και δημιουργικότητας. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά ζητήματα που σε αφορούν και μην περιμένεις να έρθουν από μόνες τους οι λύσεις. Ζήσε παθιασμένες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι ιδιαίτερα απ’ τις νέες γνωριμίες. Αντιμετώπισε τες σαν απλές περιπέτειες.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να υπερασπιστείς και να κινήσεις τις υποθέσεις και τα συμφέροντα σου. Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 4ο οίκο σου στον τομέα της οικογένειας και θα πρέπει να ασχοληθείς με τα όποια πιθανά προβλήματα της. Να δώσεις λύσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της. Είσαι πρόθυμη άλλωστε να βελτιώσεις τα συναισθήματα ασφάλειας και άνεσης σου. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο πιο σκληρά για να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να θέσεις γερές βάσεις. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και μάλιστα χωρίς σημαντικό λόγο με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν γυρίζει έντονα στο μυαλό σου και θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες.

 

Ζυγός
Σήμερα ο Άρης ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της επικοινωνίας σου και σηματοδοτεί ένα κύκλο νέων πληροφοριών και ευκαιριών. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε γεμίζει ενέργεια και δράση στα εργασιακά. Ο συναισθηματικός παρορμητισμός σου πιθανά να δημιουργήσει διαφωνίες και μικροεντάσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από μηνύματα και συναντήσεις η διάθεση σου ανεβαίνει. Οικονομικές συναλλαγές ή και συμφωνίες χρειάζονται προσοχή.

 

Σκορπιός
Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου σήμερα και θα διαπιστώσεις πως κάποιες πιέσεις υποχωρούν από επάνω σου, ενώ από την από τη νέα του θέση, επηρεάζει τον τομέα των πόρων σου. Η αναζήτηση ασφάλειας, η προσπάθεια ανάπτυξης και βελτίωσης γίνονται ακόμα πιο ισχυρές. Επιδίωξε τις συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τη διασκέδαση μέσα από νέες δραστηριότητες.

 

Τοξότης
Ο δυναμικός και θαρραλέος Άρης σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 16/2. Είναι μια σαφή, απλή, ρομαντική και δημιουργική περίοδος που πρέπει να την απολαύσεις και να την  εκμεταλλευτείς ανάλογα. Με αυτοέλεγχο και αυτοπεποίθηση μπορείς να διεκδικήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου, αρκεί να αποφύγεις συγκρούσεις με συναδέλφους. Βάλε τέλος στη ρουτίνα και την καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε πρωτοβουλίες και τόνωσε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπόλικο φλερτ, πολλές γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 

Αιγόκερως
Με τον Άρη να κατευθύνεται σήμερα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μέχρι τις 16/2, είναι καιρός να αναθεωρήσεις τους στόχους  και τις επιθυμίες σου, ώστε να κατανοήσεις καλύτερα αυτά που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι στη ζωή σου. Τα θέματα που έχεις θαμμένα ή τελειώματα που έχεις αναβάλλει τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Τα ενεργειακά σου επίπεδα μπορεί να βρίσκονται σε ένα χαμηλότερο επίπεδο όμως είναι μια περίοδος αναδιοργάνωσης και αναθεώρησης στα εργασιακά. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιδίωξε να ικανοποιήσεις τις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας απωθημένος ή και μυστικός έρωτας επανέρχεται στη ζωή σου.

 

Υδροχόος
Σήμερα ο φλογερός Άρης μπαίνει στον τομέα της φιλίας και των στόχων σου όπου και θα παραμείνει έως τις 16/2. Τις προσεχείς εβδομάδες οι αλληλεπιδράσεις σου με φίλους, συνεργάτες ή και ομάδες να γίνουν πιο δραστήριες και ενδιαφέρουσες. Είναι ιδανική η σημερινή μέρα για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με συνεργάτες. Έχεις ανάγκη από πράγματα και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου να βγει από το τέλμα της ρουτίνας, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται ότι κουράστηκες να συμβιβάζεσαι και πλέον διεκδικείς το ιδανικό.

 

Ιχθείς
Ο Άρης μετακομίζει σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τονώνοντας τις φιλοδοξίες σου και τη διάθεση της ανεξαρτησίας σου. Μπορεί να θελήσεις ή και να χρειαστεί να αναλάβεις δράση στα εργασιακά, καθώς και τις ευθύνες σου. Οι παρορμητικές κινήσεις και οι συγκρούσεις καλό θα είναι να αποφευχθούν. Δεν χρειάζεται να δίνεις έκταση σε κάποια δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές  αποκαλύψεις από κρυφούς θαυμαστές έρχονται στην επιφάνεια.

 

Read More

And More