Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/11)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη. 

Κριός
Αργά αλλά σταθερά γίνεται πιο απλό να προχωρήσεις σε νέα έργα και σχέδια. Με τη σταδιακή μετατόπιση του Ερμή σε μια ορθή πορεία, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο τις επόμενες μέρες και εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικές δυσκολίες στην επικοινωνία. Ουσιαστικά όμως πλησιάζεις προς το τέλος μιας περιόδου ψυχικού αποπροσανατολισμού. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος προβλέπει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Αυτή η μέρα είναι για παρατήρηση και όχι για δράση, για αυτό η επιβράδυνση έχει νόημα. Τα σχέδια αρχίζουν να προχωρούν ειδικά σε θέματα που αφορούν στην εργασία, τα χρήματα, την υγεία και τις συνεργασίες. Ο ερωτισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για γρήγορες αποφάσεις και επίτευξη των στόχων σου καθώς η επικοινωνία για ακόμη λίγο είναι μπλοκαρισμένη. Οι μηχανικές βλάβες ή οι παρεξηγήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο. Οι δράσεις σου στα εργασιακά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο είναι αποτελεσματικές. Παθιασμένες είναι οι στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Ανησυχίες ή καθυστερήσεις ως προς την επίτευξη των στόχων σου μπορεί να σε εμποδίζουν για πολύ λίγο ακόμη. Υπάρχει όμως μεγαλύτερη σαφήνεια και πιθανώς πιο βελτιωμένη επικοινωνία στην προσωπική ζωή και στα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τις δημιουργικές αναζητήσεις. Μην παρασύρεσαι σε αμαρτίες που μπορεί να θέσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε κίνδυνο. Εσύ που είσαι μόνη, οι ανασφάλειές σου σε κυριεύουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες, για αυτό είναι προτιμότερο να παρατηρείς και να είσαι υπομονετική. Ο Ερμής προετοιμάζεται για την επαναφορά του σε ορθή πορεία και σταδιακά τα σχέδιά σου αρχίζουν να εξελίσσονται. Μια ιδέα ή ένα έργο είναι περισσότερο ελκυστικό με νέες πληροφορίες. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδεχομένως φιλική σου σχέση να αλλάξει μορφή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Παρόλο που ο Ερμής προετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία, οι επόμενες μέρες συνεχίζουν να είναι ακόμα λίγο χαοτικές. Σήμερα και αύριο η επικοινωνία, οι αγορές, τα στοιχεία και τα γεγονότα χρειάζονται προσοχή. Ο ερωτικός σύντροφός σου εκτιμά την προσφορά και πιθανά τις θυσίες που καταβάλλεις προκειμένου να διατηρήσεις υγιή τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και σταδιακά οι υποθέσεις σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται και να εξελίσσονται καθώς έρχονται και νέες πληροφορίες. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική με λεπτομέρειες και οδηγίες. Οι επόμενες δυο μέρες σου δημιουργούν ωστόσο μια ανησυχία. Επιδίωξε το να περάσεις όμορφες και ανέμελες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κατά τη διάρκεια μια μετακίνησης κάτι σημαντικό φαίνεται να προκύπτει στη ζωή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Οι επιλογές γίνονται πιο ξεκάθαρες τις επόμενες εβδομάδες και μπορείς να συνεχίσεις να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς ο Ερμής κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής (μέχρι τις 10/11). Προσπάθησε να σπάσεις τον πάγο στις σχέσεις με συναδέλφους. Ζήλιες, γκρίνιες και διεκδικήσεις μπορούν να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Ο Ερμής στρέφεται άμεσα μετά από περισσότερο από τρεις εβδομάδες σε ορθόδρομη πορεία και θα διαπιστώσεις μια πραγματική πρόοδο τις επόμενες μέρες, καθώς ανακτά ταχύτητα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αγορές, επικοινωνίες και μετακινήσεις για λίγο ακόμα. Μην υποτιμάς τη βοήθεια συνεργατών. Αποκατάστησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Ο προγραμματισμός της καριέρας και ο καθορισμός στόχων, η φήμη, τα ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή και τα θέματα υγείας αποκτούν σαφήνεια. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου επιτυγχάνονται ένας ένας. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να έχεις ανταπόκριση από το άτομο που διεκδικείς. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Η σταδιακή μετατόπιση του Ερμή σε ορθή πορεία μπορεί να συνεχίζει να είναι λίγο αποπροσανατολιστική αλλά σύντομα θα δεις την πρόοδο των εργασιακών, των ταξιδιών και των εκπαιδευτικών σχεδίων ή των προσπαθειών σου το επόμενο διάστημα. Απόφυγε τις υπερβολές στα εργασιακά. Ανανεωτικές και νέες δραστηριότητες θα ενισχύσουν την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει μαζί με τον αριθμό των θαυμαστών σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Μετά από τρεις εβδομάδας οπισθοδρομικής κίνηση, ο Ερμής προετοιμάζεται να αλλάξει πορεία άμεσα. Παρόλο που μπορεί να χρειαστούν κάποιες μέρες για να αποκτήσει δυναμική και πρόσφατες προσπάθειές σου να προχωρήσουν προς τα εμπρός. Η διαπραγμάτευση χρημάτων ή η κατανομή χρόνου καθώς και εκπαιδευτικά και εκδοτικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν. Η σημερινή μέρα λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα σου ή κάποιες πληροφορίες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Read More

And More