Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/12)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η τάση να παίρνεις εξαντλητικές και γρήγορες αποφάσεις θα πρέπει να συγκρατηθεί σήμερα. Η παράλειψη λεπτομερειών ή προφυλάξεων μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές εάν δεν είσαι προσεκτική. Είναι εύκολο να ενοχληθείς από διαφορές απόψεων. Απόψε έχεις επίσης την τάση να γίνεσαι υπερβολικά γκρινιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε την κίνηση σου.

 

Ταύρος
Νιώθεις μια αναστάτωση νωρίς σήμερα με μια πτυχή Ερμή – Άρη. Η γρήγορη δράση μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό απόφυγε τα συμπεράσματα ή τις αμετάβλητες επιλογές. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις στα οικονομικά όμως θα ήταν συνετό να σταθμίσεις όλα τα πιθανά σενάρια επιτυχίας και αποτυχίας. Δείξε διαλλακτικότητα στη λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βοηθά να ξεχάσεις το παρελθόν.

 

Δίδυμοι
Πρόσεξε ή μετρίασε νωρίς σήμερα την ανυπομονησία στον τρόπο που επικοινωνείς. Η παράλειψη βημάτων ή πληροφοριών  μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Νιώθεις ασφαλής στα εργασιακά μετά από αρκετό καιρό. Οι πρακτικές ανησυχίες σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου τείνουν να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα με τις σημερινές ενέργειες. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται σταδιακά.

 

Καρκίνος
Μια επιθυμία σου για αλλαγή σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε παγίδες σκέψεων. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν διαφωνίες με κάποιον, σχετικά με ένα ζήτημα αξιών ή ιδιοκτησίας. Αισθάνεσαι ισχυρότερη στα εργασιακά και μπορεί να λειτουργήσεις εγωιστικά ή υπερβολικά. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και αδικείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, λαμβάνεις το θαυμασμό των γύρω σου.

 

Λέων
Νωρίς σήμερα τα άλυτα προβλήματα γυρίζουν πολύ έντονα στο μυαλό σου, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζεις πως πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Μην προσπαθήσεις να εφαρμόσεις λύσεις που χρειάζονται περισσότερη ανάλυση. Αυτή όμως είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα ή να προσθέσεις περισσότερη ενέργεια σε ένα χόμπι. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Παρθένος
Μια ένταση σήμερα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πτυχή του Ερμή με τον Άρη που μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες. Θυμήσου πως το διανοητικό άγχος μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σου να σκέφτεσαι ξεκάθαρα και να ενεργείς με αυτοπεποίθηση. Καθώς προχωρούν οι ώρες η στρατηγική και η μεθοδικότητα στα εργασιακά έρχεται πιο φυσικά. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τις συμβουλές των φίλων.

 

Ζυγός
Σήμερα νωρίς το πρωί πρόσεξε την ανυπομονησία στη δουλειά και στην επικοινωνία. Μην παραλείπεις βήματα και μην καταλήγεις σε συμπεράσματα. Μπορεί να κληθείς να αναλάβεις μια εργασία η οποία χρειάζεται την απόλυτη προσοχή σου. Όσο περνούν οι ώρες όμως λαχταράς περισσότερη οργάνωσ. Δείξε με πράξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός
Πρόσεξε σήμερα τα σχόλια ή τις γρήγορες αποφάσεις. Στόχος σου είναι να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να είσαι πιο παραγωγική και όχι για  να διαφωνείς ή να ανησυχείς. Το να σκεφτείς τα οικονομικά είναι μια καλή ενέργεια, αν και έχεις την τάση να κρατάς πιο σφικτά τα χρήματα σου. Επινόησε νέες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου που θα σας δώσουν χαρά.  Εσύ που είσαι μόνη, μην διστάσεις να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης
Μια πτυχή του Ερμή με τον Άρη νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα. Στην καλύτερη περίπτωση αυτή η πτυχή μπορεί να σε ενθαρρύνει να φροντίσεις σημαντικά εργασιακά θέματα και στη χειρότερη μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρωθείς σε κάτι που τροφοδοτεί τις φιλοδοξίες σου και βελτιώνει την παραγωγικότητά σου. Σήμερα λαμβάνεις ενδιαφέρον και τρυφερότητα από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη.

 

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα μια πτυχή του Ερμή – Άρη μπορεί να αυξήσει την ανυπομονησία σου και να χρειαστεί προσπάθεια να τη συγκρατήσεις. Επίσης έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν ή προσπαθείς να επανεκτιμήσεις πρόσφατα γεγονότα. Βρίσκεις τρόπους για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ή η προσέγγιση ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δίνει ικανοποίηση.

 

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα προσπαθείς να αντισταθείς σε ένα συναίσθημα βιασύνης και ανυπομονησίας το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει  σε λάθη ή να προκαλέσει αναταραχές στη ζωή σου. Προσπάθησε να περάσεις κάποιες στιγμές χαλάρωσης και να αφήσεις τις ώρες να περάσουν. Θέλεις σήμερα να ευχαριστήσεις και να κάνεις πράγματα για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον κάτι ενδιαφέρον αρχίζει να εξελίσσεται.

 

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα θα πρέπει να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου, να στοχεύσεις στο να αποφύγεις να προχωρήσεις πρόωρα σε κάτι και να αποφύγεις εντάσεις επειδή κάποιοι έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από εσένα. Όσο περνούν οι ώρες υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για οργάνωση, ρεαλισμό και πειθαρχεία. Ρομαντισμό και πάθος έχει η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Read More

And More