Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/3)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης νιώθεις σήμερα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και εμπνέεις, παρακινείς ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις, για να απολαύσετε μαζί πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια και σε ευχαριστούν. Δίνεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη δουλειά ή την επιχείρηση σου ή προβάλλεις μια πιο αφοσιωμένη στάση και εικόνα στους γύρω σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και να απολαύσεις μαζί του απλά πράγματα, που, όμως, έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου δε σε αφήνουν να απολαύσεις ή να κρίνεις αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όμως με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου το δεύτερο μισό της ημέρας σου προκαλεί την επιθυμία επικοινωνίας, σύνδεσης και συλλογή πληροφοριών. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις νέα καθήκοντα και δραστηριότητες  στα εργασιακά, αρκεί να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Μην υπερβάλλεις θέλοντας να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες μαζί με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας και να βγείτε απ’ τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα και μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει.

Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό της ημέρας, η Σελήνη σε εμπνέει για να  εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου. Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο, μπορεί τα γεγονότα και οι εξελίξεις να είναι λίγο ασαφείς, αλλά είσαι σε πολύ καλή φόρμα για νέες ιδέες και ένστικτα που σχετίζονται με τα χρήματα. Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου δυναμικά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη διασύνδεση στα εργασιακά κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα,  καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση ή και αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Είναι προτιμότερο σήμερα να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τα σχέδια και τις δυνάμεις σου. Όσο περνούν οι ώρες, σε διακατέχει το συναίσθημα κι αυτά που είτε είχες βάλει στην άκρη, είτε τα είχες νεκρώσει έρχονται στην επιφάνεια. Δέξου τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεσαι στα εργασιακά, οι οποίες θα βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους στόχους και τα όνειρα σου. Η ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας σε φέρνει, ίσως, πιο κοντά από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου επικοινωνιακά τη βραδιά, κάνε νέες γνωριμίες και τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων

Το μυαλό σου μπορεί να είναι απασχολημένο με χιλιάδες θέματα που σε απασχολούν το πρώτο μισό της ημέρας και να είσαι απόλυτα αφοσιωμένη σ’ αυτά. Στο δεύτερο μισό, βέβαια, η Σελήνη περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής δημιουργώντας την ανάγκη ανανέωσης και προστασίας της. Οι προσπάθειες σου στα εργασιακά ανταμείβονται και οι σημερινές εξελίξεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των προσδοκιών και επιθυμιών σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου εξελίσσεται ιδανικά, μιας και απ’ τη δική του πλευρά κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, μπορείς να δράσεις ανεπιφύλακτα.

Παρθένος

Το πρωινό είναι καλό για τη φροντίδα των επιχειρήσεων και των εργασιακών υποχρεώσεων σου, μιας και καθώς περνά η μέρα η ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο μεγαλώνει. Όσο προχωρούν οι ώρες η Σελήνη περνά και μετακινείται στον τομέα της κοινωνικότητας σου. Επιδίωξε νέες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά εργασιακά σου σχέδια και φρόντισε να τις διατηρήσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και η ατμόσφαιρα εμπνέει έντονο ρομαντισμό και πάθος. Είναι μια καλή στιγμή να δώσεις υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφο σου που θα τις τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες και ασχολήσου σήμερα με ευχάριστες δραστηριότητες.

Ζυγός

Φαίνεται να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου ή να αποκαλύψεις κρυφές πληροφορίες που προωθούν τους στόχους σου. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και τα συναισθήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου. Επιπλέον, ένας νέος κύκλος ξεκινά σήμερα, που ενισχύει την επιθυμία σου να κάνεις την προσωπική σου ζωή πιο άνετη. Η εμπιστοσύνη και το συναίσθημα που εισπράττεις απ’ το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε ωφελήσει τελικά και στα θέματα καριέρας. Πες “ναι” στις προκλήσεις και προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου, αφού φαίνεται να προσπαθεί μόνο για τη βελτίωση της ποιότητας της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την τύχη που φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να φροντίζει για εσένα.

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Ερμή για λίγο ακόμα,  δεν είναι ιδανική η στιγμή  να περιμένεις να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες, τα γεγονότα, ή τα στοιχεία, αλλά είναι ένας καλός χρόνος για να εξετάσεις μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Εάν μπορείς να ξεφύγεις λιγάκι απ’ τη ρουτίνα των εργασιακών σου υποχρεώσεων, θα ήταν ιδανικό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να ανεβάσεις τη διάθεση σου. Για τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου, δεν υπάρχουν λόγια. Όλα μοιάζουν παραμυθένια και ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί η έλλειψη ενός μόνιμου συντρόφου να σου ρίχνει λίγο τη διάθεση, όμως δε διατίθεσαι να τα βάψεις μαύρα. Γι’ αυτό, το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διασκέδαση και φλερτ μέχρι πρωίας.

Τοξότης

Κατά το πρώτο μισό της ημέρας, ίσως να νιώθεις ότι επικρατεί ένα χάος γύρω σου από υποχρεώσεις, ασάφειες, πίεση του χρόνου κλπ. Όσο όμως οι ώρες περνούν το κλίμα αποκαθιστάται και βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στο τομέα της συνεργασίας κι αυτό ευνοεί τις κινήσεις και υποθέσεις σου στα εργασιακά. Το ενδιαφέρον σου απόψε επικεντρώνεται στον ερωτικό σύντροφο σου και φαίνεσαι πια αποφασισμένη,  να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου.

Αιγόκερος

Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με την εστίαση σου στα πιο πρακτικά ζητήματα, όσο κυλούν οι ώρες το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις και τα συναισθήματα σου. Έχεις έναν τρόπο να εκφράζεις τον εαυτό σου, που τίποτα και κανένας δε μένει ασυγκίνητος και ανεπηρέαστος. Οι εξελίξεις των εργασιακών είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές. Τόσο που τροφοδοτούν και ενισχύουν τις φιλοδοξίες και τη δίψα σου για επιτυχία. Ο ερωτικός σύντροφος σου σε επιβεβαιώνει τόσο συναισθηματικά κάνοντας σε να νιώθεις ασφαλής, όσο και απόλυτα ποθητή σα γυναίκα. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η γοητεία σου μπορεί να ρίξει και το πιο απόρθητο κάστρο.

Υδροχόος

Η Σελήνη φέρνει σήμερα επιπλέον συναισθηματικό φορτίο στις λεπτομέρειες και τις ατέλειες, καθιστώντας την μια ισχυρή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, εκτός και αν καταλήξεις να σταθεροποιείς τα προβλήματα, αντί να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Πράγμα που θα οδηγούσε σε πρόσθετο και περιττό άγχος. Τις βραδινές ώρες επιλέγεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σύντροφο σου και να αποσπάσεις τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει απίστευτο σασπένς γι’ αυτό και θα πρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με την ψυχή σου.

Ιχθύες

Η οικοδόμηση της συναισθηματικής δύναμης και της αυτοεκτίμησης ενισχύεται ή και ευνοείται με τη διαμετακόμιση της Σελήνης στο ηλιακό 4ο οίκο σου. Όσο περνούν οι ώρες, δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα πράγματα που αγαπάς, σε ψυχαγωγία και δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θα πρέπει να μένεις διαρκώς δραστηριοποιημένη στα εργασιακά, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην καθησυχάζεσαι απ’ τις σημερινές εξελίξεις που ομολογουμένως είναι ενθαρρυντικές. Την υπέρ -προστατευτικότητα σου μην την ερμηνεύεις σαν ενδιαφέρον απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Τελικά, όμως, θυμίζει περισσότερο καταπίεση. Εσύ που είσαι μόνη, μη διατηρείς ανούσιες επικοινωνίες με το άτομο του παρελθόντος, που συνεχίζει να σε απασχολεί. Μένεις στάσιμη και κολλημένη απλά στις δικές σου επιθυμίες.

Read More

And More