Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/6)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Υπάρχει μεγάλη έμφαση σήμερα σε θέματα καρδιάς και άνεσης, περισσότερο από αναλυτική άποψη παρά από συναισθηματική. Είναι ιδανική η στιγμή για να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις. Οι σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Συγκράτησε λίγο τον εκνευρισμό σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι άσκοπα σε αδιέξοδες καταστάσεις.

 

Ταύρος
Το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Άρη και η Σύνοδός της με τον Ήλιο σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα για μια ακόμη ματιά ή ευκαιρία για ένα έργο, αγορά ή σχέση. Χρησιμοποίησε τη διορατικότητά σου και ξεκαθάρισε ή βάλε νέους στόχους. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ζήλιες, παράπονα και κτητικότητα μπορεί να κλονίσουν το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη και είναι η κατάλληλη στιγμή για τον καθορισμό νέων στόχων, προθέσεων και αποφάσεων που σχετίζονται ιδιαίτερα με θέματα καρδιάς, ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η εξέλιξη και η πορεία των επαγγελματικών σου σε απασχολεί ιδιαίτερα. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις από την πλευρά του ερωτικού σου συντρόφου ίσως να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα.

 

Καρκίνος
Η ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα και ο Ήλιος ενώνονται και το παρελθόν φωτίζει με νόημα. Περισσότερες πληροφορίες ενδέχεται να εμφανιστούν σχετικά με ένα ιδιωτικό ζήτημα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μελλοντικές αποφάσεις ή να δεις παλιά πράγματα με νέους τρόπους. Το άγχος για τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων δεν λείπει. Μην εμπλέκεσαι σε παράλληλες περιπέτειες ή πειρασμούς και διακινδυνεύεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες.

 

Λέων
Μπορεί να υπάρξει μια ξεχωριστή εστίαση σε θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται με έργα, φίλους ή και εραστές. Νέες πληροφορίες για παλιές καταστάσεις σε βάζουν στη διαδικασία να τα δεις ή να τα κατανοήσεις με ένα νέο τρόπο. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που διαχειρίζεσαι επαγγελματικές συζητήσεις και υποθέσεις. Βρες τρόπους να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, λάβε υπόψη σου τις συμβουλές ή τις απόψεις φίλων και ανθρώπων που εμπιστεύεσαι.

Παρθένος
Η ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και είναι μια ισχυρή στιγμή για την επανεκτίμηση των έργων και των στόχων σου. Αυτή η διέλευση σου δίνει τη δυνατότητα για ένα παράθυρο στο παρελθόν που σε βοηθά να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον. Οι σημερινές εξελίξεις στα εργασιακά ίσως είναι λίγο διαφορετικές από ότι περίμενες. Ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και εκτίθεσαι άδικα.

 

Ζυγός
Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με τις πρακτικές δραστηριότητες για την κάλυψη συναισθηματικών αναγκών σου κι αυτές φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Επίσης σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο και μια νέα προοπτική μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού ορισμένων πεποιθήσεων, ιδανικών, στόχων και ονείρων σου. Νέες συμφωνίες και συνεργασίες καλό θα ήταν να τις απέφευγες. Διατήρησε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου σε ένα ουδέτερο και ανώδυνο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε σωστά τις γνωριμίες σου.

 

Σκορπιός
Το φεγγάρι διέρχεται από το ζώδιό σου και εναρμονίζεται με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, κάνοντάς σε πιο δημιουργική και εκφραστική. Επίσης σήμερα ευθυγραμμίζεται ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη και ενδέχεται να λάβεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια προηγούμενη σχέση βοηθώντας σε παράλληλα να κλείσεις παλιά κεφάλαια. Διατήρησε τις συνεργασιακές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και στρέφεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο μέσα σου, θέλοντας να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Δείξε ωριμότητα και συνέπεια στα εργασιακά. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε το άτομο που σε ενδιαφέρει να κάνει την πρώτη κίνηση.

 

Αιγόκερως
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται σήμερα με την ανάδρομη Αφροδίτη βοηθώντας σε να κοιτάξεις πίσω, να πάρεις πληροφορίες που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σχέδιά σου. Μικρά εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία. Μην γίνεσαι απόμακρη από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξεσπάς επάνω του τα άγχη σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι με λάθος κινήσεις απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Δραστηριότητες σήμερα που σχετίζονται με το συναίσθημα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ο Ήλιος συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη και η προσοχή σου στρέφεται σε ρομαντικές σχέσεις του παρελθόντος ή ευκαιρίες που έχασες. Απόφυγε παιχνίδια ανταγωνισμού στα εργασιακά και διατήρησε τις σχέσεις με συναδέλφους σε ένα καλό, σταθερό επίπεδο. Ο ρομαντισμός και το πάθος είναι σημαντικά συστατικά για την αρμονία της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις υπερβολές και τις αλλόκοτες συμπεριφορές απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθείς
Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 25/6 και τώρα βρίσκεται στα μέσα αυτού του κύκλου. Σήμερα που συναντιέται με τον Ήλιο σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις και να βελτιώσεις ό,τι θεωρείς πολύτιμο και αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά. Αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις τα παράπονά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, τουλάχιστον κάν’ το με ήρεμους τόνους και τρόπους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται.

Read More

And More