Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Είναι ευκαιρία σήμερα αγαπημένη μου, να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που τόσο καιρό έχεις την τάση να κουκουλώνεις. Είτε γιατί ασυνείδητα πετάς την ευθύνη από πάνω σου, είτε γιατί φοβάσαι τις προστριβές. Κάθε αλλαγή που προκύπτει στα εργασιακά μακροπρόθεσμα θα αποδειχτεί για καλό σου για αυτό προσπάθησε να προσαρμοστείς. Η σημερινή μέρα απελευθερώνει τον ερωτισμό σου και σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχει ανταπόκριση μη φοβάσαι να εκφραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα. Διαπραγματεύσου οικονομικές υποθέσεις, μιας και η μέρα φαίνεται να σε ευνοεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμη πλέον να πάρεις αποφάσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις ερωτικές σχέσεις σου, την ψυχαγωγία, την ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητά σου. Το μυαλό σου τρέχει με ιλιγγιώδης ρυθμούς και πλέον φαίνεται να έχεις συμφιλιωθεί με τις πραγματικές σου ανάγκες. Νέες λεπτομέρειες σε σχέση με τα εργασιακά σχέδιά σου θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις προβλήματα και να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στις επιδιώξεις σου. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα από τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σταθερότητα και ασφάλεια, για αυτό τόλμησε να τα διεκδικήσεις, ανοίγοντάς του πρώτα εσύ την καρδιά σου. Πολλά ευχάριστα προμηνύονται για εσένα αγαπητή μου φίλη που είσαι και νιώθεις μόνη συναισθηματικά, για αυτό πέτα τη θλίψη από πάνω σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γεγονότα και οι σημερινές εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις αποφάσεις σου και να πάρεις τα πάνω σου, μιας και αποδεικνύουν πως οι μέχρι τώρα ενέργειές σου ήταν σοφές. Κάποια εργασιακά θέματά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, για αυτό συγκράτησε τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό σου. Αφού σε έχει κουράσει η μονοτονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, απόψε επωφελήσου από την ερωτικότατη θέση της Σελήνης στο Σκορπιό και πάρε πρωτοβουλίες. Ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις εναγωνίως αγαπημένη μου και έχεις κουραστεί από τη μοναξιά σου, είναι προ των πυλών. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να σε πιέζει, γιατί τελικά δεν θέλεις να μάθεις τι θα πει μέτρο και οικονομία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντική και ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι αγαπημένη μου φίλη η σημερινή μέρα σου, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα τις υποθέσεις σου. Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν στα εργασιακά είτε αυτό σημαίνει μια αύξηση, είτε τη δυνατότητα και ευχέρεια μιας αλλαγής. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου, ασκούν μια πίεση στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ όμως φαίνεσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να σταματήσεις τα παράπονα και να προετοιμαστείς τόσο ψυχολογικά όσο και εμφανισιακά για σημαντικές ευχάριστες αλλαγές.

 

ΛΕΩΝ
Είναι σημαντικό για εσένα σήμερα να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάθε φορά άλλωστε που πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δική σου ζωή, συμπεριλαμβάνεις και των αγαπημένων σου. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να επιζητάς την επιβεβαίωσή τους. Κινήσου σε ασφαλή και γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά, μιας και η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και στα φόρτε της. Θεωρείς συναισθηματικά ευάλωτο το σύντροφό σου και θέλεις απόψε να τον ανεβάσεις. Μήπως κατά βάθος συμβαίνει το αντίθετο και δεν το παραδέχεται ο εγωισμός σου; Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως διαθέτεις πολλά προσόντα και μπορείς να κατακτήσεις όποιον θέλεις, αρκεί να κουνήσεις το δακτυλάκι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεμάτη και ιδιαίτερα δραστήρια προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Συναντήσεις, επαφές, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σε συνδυασμό με διασκέδαση και φυσικά, επιτυχία και προώθηση των υποθέσεών σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και πηγαδάκια στα εργασιακά, που δεν σου ταιριάζουν και καθόλου. Εκδήλωσε τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου για τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα, ειδήσεις που πιθανά ούτε φανταζόσουν, ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Η σταθεροποίηση των οικονομικών σου δεν είναι και τόσο μακριά.

 

ΖΥΓΟΣ
Χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές και διακυμάνσεις κυλά η σημερινή μέρα σου, για αυτό και μπορείς να απολαύσεις προσωπικές σου στιγμές. Είτε να χαλαρώσεις, είτε να βρεθείς με φίλους. Η αλήθεια είναι πως μετά την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει το τελευταίο διάστημα, το δικαιούσαι. Κάποιες νέες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να αργήσουν λιγάκι να αποδώσουν όμως κι αυτό θα γίνει σύντομα. Μην ανησυχείς. Δώσε το 100% του εαυτού στον ερωτικό σύντροφό σου και μην καταπιέζεσαι είτε από σκέψεις, είτε από ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που παίζει έντονα αυτό το διάστημα γύρω σου ανεβάζει μετά από πολύ καιρό τους παλμούς της καρδιάς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη που κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε φέρνει στο προσκήνιο και ταυτόχρονα βέβαια και τις ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Χαλάρωσε λίγο και καθησύχασε με το απίστευτα δυνατό μυαλό σου τις σκέψεις σου. Προσέγγισε ανώτερους σου στα εργασιακά και διεκδίκησε τα όσα νιώθεις να σου ανήκουν. Η κυκλοθυμική σου διάθεση απόψε δημιουργεί ανασφάλειες στο σύντροφό σου. Καλύτερα να του μιλήσεις για να ξελαφρώσεις κι εσύ κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προσελκύσεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς αναστολές και προκαταλήψεις. Καλή η μέρα για να διαπραγματευτείς οικονομικές υποθέσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ικανοποίησε όσο τουλάχιστον μπορείς την ανάγκη σου για λίγη τεμπελιά και απόδραση από τις υποχρεώσεις σου. Το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό φροντίζουν για τις υποθέσεις σου και σου δίνουν το χώρο. Είναι προτιμότερο να κινήσεις τα εργασιακά σχέδια σου λίγο κάτω από το τραπέζι. Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου και μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Οργάνωσε μια ήσυχη βραδιά με τον αγαπημένο σου, μιας και δεν έχεις και πολύ διάθεση για κουβέντα και περιπτύξεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν βοηθάς τον εαυτό σου με την αναπόληση του παρελθόντος. Περιποιήσου τον εαυτό σου και εν ανάγκη κλείσε και τα τηλέφωνα σου για ένα βράδυ. Δεν χάλασε κι ο κόσμος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι και οικογενειακά σου πρόσωπα αποσπούν το ενδιαφέρον σου κατά το ήμισυ της μέρας. Ασχολήσου μαζί τους μιας και επιζητούν το ενδιαφέρον σου. Θα διαπιστώσεις τελικά πως κι εσύ το είχες ανάγκη. Διανύεις μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για τους επαγγελματικούς σου στόχους, για αυτό επωφελήσου από τη μέρα που είναι αρκετά ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Καιρός να δείξεις και το απαιτούμενο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου. Με τα τόσα προσωπικά που σε απασχολούν, τον έχεις αφήσει σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Στο χέρι σου είναι να πετάξεις τη μιζέρια από πάνω σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα έτσι μαγικά, διαπιστώνεις πως άδικα τόσο καιρό σε ενδιέφερε η άποψη των άλλων για το πρόσωπό σου και αποφασίζεις να περάσεις καλά. Περιόρισε λοιπόν τις υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Ο παρορμητισμός ή και η επαναστατικότητά σου χρειάζονται ένα φρένο, τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο. Διατήρησε το χαμηλό προφίλ σου και λειτούργησε και λίγο παρασκηνιακά. Παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις επανέρχονται και δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με το σύντροφό σου. Προσπέρασε τες και μην κάθεσαι να τις αναλύεις. Πολλές ευκαιρίες έρχονται για να γεμίσουν με στιγμές τη μοναχική ζωή σου. Απόλαυσε τες και κάνε εσύ τις επιλογές σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα ο Ήλιος συναντά τον Ερμή και τον Άρη απέναντί σου και κάνουν ευνοϊκή για τα προσωπικά σχέδιά σου τη μέρα. Για αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις μπορούν να διευθετηθούν και να οριστικοποιηθούν με μεγαλύτερη ευχέρεια. Κάνε κάτι διαφορετικό απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου από ό,τι κάνετε συνήθως. Είναι ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Παρόλο που δεν νιώθεις αρκετά έτοιμη ψυχολογικά να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, η μέρα το επιτρέπει και δρα ευνοϊκά.

Read More

And More