Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/12)

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα με τους γύρω σου φαίνεται να είναι λίγο δύσκολες καθώς έχεις την τάση να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Θα ήταν καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με έναν πιο ήρεμο τρόπο. Οποιαδήποτε βοήθεια από συνεργάτες βοηθά στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Μην έχεις υπερβολικές ή και παράλογες απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου πως μπορείς να βελτιώσεις την προσέγγισή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος
Υπάρχει άφθονος χρόνος για να σκεφτείς και να αναλύσεις γεγονότα και εξελίξεις τα οποία επηρεάζουν την καθημερινότητα και τα εργασιακά σου, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να καταλήξεις σε αποφάσεις. Η δίψα σου για δράση και η ενέργειά σου σαφώς και επηρεάζουν θετικά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός αποκαλύπτει την επιθυμία σου για ζωή και το πάθος το αισθάνεσαι σαν μια δεύτερη φύση σου, γι’ αυτό και μπορείς εύκολα και αποτελεσματικά να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι
Κράτησε νηφάλια τη σκέψη σου σήμερα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται στις υποθέσεις και επιδιώξεις σου. Μην αγνοείς τη δυνατότητα υιοθέτησης μιας εντελώς νέας προσέγγισης των στόχων σου. Εάν αισθάνεσαι πως η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται μια εκ νέου αξιολόγηση, ξεκίνα απ’ το τι είναι σημαντικό και θετικό για σένα, τι θέλεις και γιατί από τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου εσύ που είσαι μόνη και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε οδηγεί σε αδιέξοδες ή παρελθοντικές σκέψεις.

 

Καρκίνος
Αρχικά σήμερα θα πρέπει να αποδεχθείς τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σου και να αρχίσεις να αναζητάς εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να αποφύγεις λανθασμένες συμπεριφορές. Μπορείς να προχωρήσεις και να προβάλλεις τις ιδέες σου στα εργασιακά, αρκεί να έχεις σωστά επιχειρήματα. Οι επιθυμίες σου μπορούν να ταυτιστούν με του ερωτικού συντρόφου και να μετατραπεί η σχέση σας σε ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να είσαι πιο μετριοπαθής στις σχέσεις σου με τους άλλους και κυρίως με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Μην είσαι υπερβολικά επιφυλακτική με τα σχέδιά σου και δώσε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς και επιδιώκεις να κάνεις και θα λάβεις πολύτιμες συμβουλές και υποστήριξη. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν και με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν οι εξελίξεις σε μια πρόσφατη γνωριμία δεν είναι αυτές που θέλεις. Δείξε μια πρακτική αυτοσυγκράτηση και ανάλυσε τη συμπεριφορά σου.

 

Παρθένος
Όλα όσα αναλαμβάνεις φαίνεται να μπορείς να τα διεκπεραιώνεις με τον καλύτερο τρόπο και σε ικανοποιούν. Έχεις κατακτήσει το σεβασμό και το θαυμασμό συνεργατών όμως θα πρέπει να βάλεις φρένο στα όσα αναλαμβάνεις. Έχεις εξαντλήσει τις δυνάμεις σου. Αισθάνεσαι ασφαλής στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ως εκ τούτου είσαι σε θέση να εκφράσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι πιο ελκυστική από ποτέ και η σαγηνευτική σου προσέγγιση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν μπορεί να μη φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις.

 

Ζυγός
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πάνω από το μέσο όρο. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή, μιας και μπορείς να πεις στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν. Εάν συναντήσεις κάτι απροσδόκητο στα εργασιακά απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις ή να δώσεις επιπόλαιες λύσεις. Η λίγο επικριτική σου διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και να θέσει σε τεντωμένο σκοινί τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, συνάντησε νέους ανθρώπους και επίτρεψέ τους να μπουν στη ζωή σου.

 

Σκορπιός
Θα πρέπει πότε πότε να δέχεσαι τις συμβουλές των άλλων όχι γιατί δεν μπορείς να βασιστείς στο μυαλό, τις εμπειρίες και την τύχη σου αλλά γιατί πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Η αλληλεπίδραση που έχεις με τους συναδέλφους είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Η ικανότητά σου να εργάζεσαι σε μια ομάδα γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι καθήκοντα. Θα πρέπει να αφιερώσεις και να μοιραστείς αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Μαζί θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα συνειδητό χρόνο στον οποίο μπορείτε να ζήσετε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, έχοντας επίγνωση του ποια είσαι τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου.

 

Τοξότης
Διατήρησε επαφές και ενίσχυσε τους κοινωνικούς σου δεσμούς ειδικά με τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Αντιμετωπίζεις τα όποια προβλήματα στα εργασιακά με ικανό και επαγγελματικό τρόπο, μιας και έχεις όλες τις σωστές απαντήσεις και παρέχεις τις σωστές λύσεις. Σήμερα είναι ιδανική η μέρα για να περάσεις ρομαντικές και αγαπησιάρικες στιγμές με το σύντροφό σου. Ένα δείπνο με κεριά και μια ερωτική μουσική θα δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα. Ενίσχυσε την κοινωνικοποίησή σου εσύ που είσαι μόνη και θα εκπλαγείς με τα όσα θετικά σε περιμένουν.

 

Αιγόκερως
Σήμερα αρχίζεις να νιώθεις πιο αισιόδοξη και η ανάγκη σου για περιπέτεια και κοινωνικότητα μεγαλώνει. Πίστεψε στις δικές σου ιδέες στα εργασιακά και μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Έτσι θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναγνωρίσεις τις ικανότητές σου και να τις επιδείξεις. Δεν είναι κακό να πεις κάποια στιγμή στον ερωτικό σύντροφό σου θέλω να με κρατήσεις αγκαλιά και να έχεις συνέχεια το χέρι σου στον ώμο μου. Δεν είναι κακό να δείχνεις τις αδυναμίες σου καμιά φορά. Εσύ που είσαι μόνη, ανάλαβε πρωτοβουλία και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Με μια υπέροχη διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου και δεν αισθάνεσαι να σε περιορίζει τίποτα και κανείς. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να τεθούν τα επαγγελματικά σχέδιά σου σε δράση. Οι συνάδελφοί σου επιθυμούν να επωφεληθούν απ’ τις συμβουλές και την εμπειρία σου. Χρησιμοποίησε τη θετική σου ενέργεια και φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ με καινούριες γνωριμίες. Κράτα τις επιφυλάξεις σου τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς για τις πραγματικές τους προθέσεις. Μια αρμονική ατμόσφαιρα επικρατεί στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

 

Ιχθείς
Αξιοποίησε την αποφασιστική σου διάθεση και προχώρησε στα νέα σου σχέδια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είσαι πρόθυμη να καταβάλεις οποιαδήποτε προσπάθεια και θυσία προκειμένου να τα καταφέρεις. Όλοι εκτιμούν την ενθάρρυνσή σου και επιζητούν τις συμβουλές σου στα εργασιακά. Γίνε πιο προσιτή απέναντί τους και δώσε τους τις απαντήσεις που θέλουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαμαρτύρεσαι για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις για το σωστό άνθρωπο στα λάθος μέρη. Άλλαξε συνήθειες και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου.

Read More

And More