Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/1)

Βασική επιδίωξη η επούλωση πληγών… Σημαντικό να “κολλήσουν” ξανά οι οικογενειακοί δεσμοί.

ΚΡΙΟΣ
Παρόλο που μπορεί να ξεκινήσεις με αργούς ρυθμούς τη σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να πάρεις τα πάνω σου πριν καλά -καλά το καταλάβεις. Μία μικρή παρεξήγηση με συναδέλφους σου θα ξεπεραστεί εύκολα μόλις αφιερώσεις χρόνο για να μιλήσεις για το τι συνέβη. Αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να έχουμε μια ουσιαστική συζήτηση για τη διαπροσωπική δυναμική στην εργασία. Ευτυχώς, η διάθεσή σου πιθανότατα θα βελτιωθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς βλέπεις πόσο μπορείς να πετύχεις, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζεις. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και μην κάνεις σπατάλες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα έχεις ένα μεγάλο έργο να ολοκληρώσεις και με πείσμα και υπομονή θα τα καταφέρεις. Να είσαι συνεπής στο πρόγραμμά σου και να μην αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε αγχώσει. Η προσπάθεια σου είναι μεγάλη που δεν θα πάει χαμένη. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει και στη σχέση σου. Θα πετύχεις όποιον στόχο επιθυμείς σήμερα. Μικρή προσοχή όμως στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις πολλά σήμερα που σε αγχώνουν, σε επηρεάζει η πανσέληνος που έρχεται. Θα είναι τεταμένη η κατάσταση για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην υποτιμάς τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μία εργασία. Μείνει προσηλωμένη στο πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ότι βρεθεί σήμερα μπροστά σου. Όσον αφορά τον σύντροφό σου, αντί να τον κρίνεις συνεχώς για όσα δεν κάνει, προσπάθησε να τον επαινέσεις για όλα όσα κάνει. Θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη εκεί που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχη για μία συζήτηση που θα έχεις σήμερα. Είσαι αρκετά αγχωμένη και θέλεις να την αποφύγεις, όμως η ευκαιρία σήμερα είναι κατάλληλη. Αυτή η συζήτηση μπορεί να σου χαρίσει κάτι που επιθυμείς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις την ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου. Το ίδιο και στα αισθηματικά σου. Κάνε κινήσεις που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και μην αποφεύγεις τις αλλαγές. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

 

ΛΕΩΝ
Παρόλο που υπάρχουν πολλά που μπορούν να αντληθούν από τις στενές συνεργασίες, είναι πιθανόν σήμερα να είναι η πηγή της συναισθηματικής αναταραχής σου. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να καταλάβεις αν το τρέχον πρόβλημα ανήκει σε εσένα ή σε κάποιον άλλο. Στην πραγματικότητα, μια λύση είναι απροσδιόριστη αν δεν μπορείτε και οι δύο να συμφωνήσετε σε μια πολιτική χωρίς ευθύνη. Η αλήθεια υπάρχει κάπου στη μέσα. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα κοινό έδαφος που θα φέρει ευχαρίστηση και στις δύο πλευρές. Τα παραπάνω ισχύουν και για τα επαγγελματικά αλλά και για τα αισθηματικά σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι συνεπής και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μερικές φορές μια δυσάρεστη μνήμη έρχεται συντρίβοντας το παρόν σαν απρόσκλητος επισκέπτης. Δυστυχώς, δεν μπορείς να προγραμματίσεις αυτές τις στιγμές, έτσι ώστε να μπορέσεις και πιο εύκολα να τις αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις και μην κοιτάς πίσω. Η ζωή, η εξέλιξή σου είναι μπροστά. Μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Σύντομα θα δεις βελτίωση σε πολλούς τομείς τη ζωής σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει ανοικτός δρόμος μπροστά και είσαι ενθουσιασμένη για το πού μπορεί να σε πάει. Αν και αυτό είναι ένα άγνωστο έδαφος, εσύ να προσβλέπεις πάντα στο καλύτερο. Το μόνο παράπονό σου είναι ότι θα σου πάρει καιρό για να φτάσεις στο τελικό σημείο, αλλά να θυμάσαι ότι θα γίνει. Απόλαυσε την ημέρα και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ο οποίος είναι ο συνοδοιπόρος σου σε όλο αυτό. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση, προς το παρόν όμως να είσαι προσεκτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που περνάς μία άνετη και ευχάριστη περίοδο στη ζωή σου, δεν επαναπαύεσαι και πάντοτε αναζητάς νέες, ενδιαφέρουσες ασχολίες. Ωστόσο, είναι πιθανό η οποιαδήποτε μικρή ανατροπή στην καθημερινότητά σου να αλλάξει την πορεία σου στο μέλλον σου. Μην κάνεις δραματικές αλλαγές, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη. Όσον αφορά τη σχέση σας, μείνε προσηλωμένη στα όνειρά σου και συζήτησε με τον αγαπημένο σου όλα όσα σκέφτεσαι. Είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα δεν έχεις διάθεση για τίποτα, παρά μόνο να σκέφτεσαι το μέλλον σου. Χάνεσαι στην φαντασία σου και έχεις μία απίστευτη λάμψη στα μάτια σου. Αν και οι φίλοι και οι συνεργάτες σου μπορεί να μην γνωρίζουν τις λεπτομέρειες των σκέψεών σου, μπορούν να σου πουν ότι περνάς μία περίεργη περίοδο. Είσαι έτοιμη για την επόμενη περιπέτειά σου και θέλεις δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν να ακολουθήσουν… Φρόντισε λοιπόν να τους διαλέξεις με σύνεση…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να φαίνεται ότι έχεις πολύ καλή διάθεση σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα μέσα σου συμβαίνουν πολλά, τα οποία όμως δεν αφήνεις να φανούν. Το χαμόγελό σου δεν είναι πραγματικό και σίγουρα δεν σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένη. Απλώς υπάρχει στο πρόσωπό σου. Μάλλον αφήνεις τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι είσαι εντάξει και θέλεις να τους δώσεις χώρο ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να συνεχίσεις το έργο σου. Οι έντονες αλληλεπιδράσεις σου με άλλους απαιτούν να είσαι ειλικρινείς για τα συναισθήματά σου. Για αυτό μίλησε με αγαπημένα σου πρόσωπα, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά σου καλό να είσαι συγκεντρωμένη και να μην παρασύρεσαι σε σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε προβληματίζουν πολλά σήμερα και ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε ηρεμήσει. Θα συμβεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα σε ταρακουνήσει και πολλά μικρότερα που επίσης θα σε προβληματίσουν. Πρόσεξε λοιπόν πώς θα κινηθείς σήμερα, τι θα πεις και σε ποιους. Ίσως είναι καλύτερο να μιλήσεις σήμερα με τους ανθρώπους που έχεις πιο στενή σχέση. Απέφυγε τις παρεξηγήσεις στη δουλειά σου. Απέφυγε και τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα κάνεις διαφορετικά πράγματα από όλους τους άλλους και αυτό για κάποιο λόγο σε προβληματίζει. Κακώς. Απλώς έχεις άλλους στόχους, στους οποίους πρέπει να μείνεις προσηλωμένη για να πετύχεις. Πολλές ευθύνες έχουν πέσει πάνω σου, προσπάθησε να αποβάλλεις την πίεση όμως και να κοιτάξεις την υγεία σου. Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στα οικονομικά σου.

Read More

And More