Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων και ευθυγραμμίζεται το απόγευμα με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει πως όλα γύρω σου επιβραδύνονται δίνοντας σου την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να επιδιώξεις την ηρεμία. Μπορείς να θέσεις τη στρατηγική σου στα εργασιακά και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να αναλάβεις καθήκοντα που θα είναι δύσκολο να διαπεραιώσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και το κλίμα γύρω σου γίνεται μαγικό και ονειρεμένο. Εσύ που είσαι μόνη, μην σε παίρνει το παράπονο και νιώθεις αδικημένη. Έρχονται μέρες αξέχαστες και απόλυτα ερωτικές.

 

Ταύρος
Με θετική διάθεση και αισιοδοξία ξεκινά η μέρα σου. Το κλίμα των εορτών τελικά λειτούργησε ευεργετικά επάνω σου. Μια ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους και κυρίως με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσει να δώσεις ώθηση στα σχέδια σου. Η συναισθηματική ελευθερία γίνεται ανάγκη και η ύπαρξη υποχρεώσεων στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να σε αγχώνει. Χαλάρωσε λίγο και μη γίνεσαι επιθετική ή και σκληρή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου μεγαλώνει. Κοίτα αυτή τη φορά να θέσεις υψηλότερα τα στάνταρ σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Δίδυμοι
Είναι μια υπέροχη μέρα η σημερινή για να ονειρευτείς, να εμπνευστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Σκέψου τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα καθήκοντα σου για καλύτερα αποτελέσματα, σήμερα που η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα. Οι συναισθηματικές ευαισθησίες σου που έρχονται στην επιφάνεια και  πιθανά να σε κάνουν λίγο παραπονιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να αισθανθείς καλύτερα.

 

Καρκίνος
Ενώ η σημερινή μέρα μπορεί να μην είναι τόσο παραγωγική όσο η χθεσινή είναι πιο ευχάριστη. Η αισιόδοξη διάθεση σου σε κάνει να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τα πάντα με μεγαλύτερη θετικότητα. Κάνοντας πράγματα εκτός του συνηθισμένου στα εργασιακά, φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο μυαλό σου. Ο αυθορμητισμός και το κέφι σου προσθέτουν μια άλλη νότα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου.

 

Λέων
Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις την προσκόλληση σου στα σχέδια, στα εργασιακά ή τους ανθρώπους που περιβάλλουν την καθημερινότητα σου. Με την πρόσφατη ευθυγράμμιση του Ήλιου με το Δία απολαμβάνεις μια αίσθηση ανανέωσης εμπιστοσύνης, πίστης και ελπίδας και ενώ κινούμαστε προς την ευθυγράμμιση Ερμή – Δία αυτή η αίσθηση σου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Κάνε πράγματα απόψε για τον ερωτικό σύντροφο σου και δείξε του με το μοναδικό δικό σου τρόπο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις την κοινωνικότητα και την αυξημένη σου γοητεία ανεκμετάλλευτη.

 

Παρθένος
Αυτή είναι μια δημιουργική μέρα και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την προσωπικότητα, τη γοητεία αλλά και το μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα τις συνεργασίας και των τολμηρών ιδεών σου που δεν θα πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητες. Ο ερωτικός σύντροφος σου φαίνεται να σε εμπνέει, να σε γεμίζει πάθος, ερωτισμό και τρυφερότητα γι’ αυτό και η βραδιά είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα μπορείς να τον αιφνιδιάσεις και να τον κάνεις του χεριού σου.

 

Ζυγός
Ευχάριστα κίνητρα φαίνεται να λαμβάνεις σήμερα μέσα από οικογενειακές δραστηριότητες για τη βελτίωση των σχέσεων σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου όλη τη μέρα και εσύ τείνεις να ασχοληθείς σοβαρά. Να δώσεις έμφαση στα μελλοντικά σχέδια και τις επιδιώξεις σου χωρίς να ξεχνάς και τη φροντίδα του εαυτού σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να σου παίρνουν το μυαλό για τα καλά.

 

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα σήμερα θα αναζητάς μοναδικούς τρόπους για να απολαύσεις ή να θαυμάσεις τον εαυτό σου. Πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί και να φανταστεί με τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη. Είναι μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις σημαντικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη άτομα και που μπορούν να σε βοηθήσουν με τις ιδέες και την εμπειρία τους. Πρόσθεσε φαντασία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και φτιάξε μια μαγευτική βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, άτομα του παρελθόντος ή και φιλικά σου πρόσωπα φαίνεται να σε επαναπροσεγγίζουν.

 

Τοξότης
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον προστατευτικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι ενέργειες είναι ιδιαίτερα θετικές για να λύσεις προβλήματα και να γεφυρώσεις σχέσεις, μιας και η μέρα το επιβάλει. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με τις εργασιακές σου φιλοδοξίες και ανάγκες, να πιστέψεις στις ικανότητες και δυνατότητες σου. Πρόσθεσε τη μαγεία που λείπει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και υποσχέσου του πως η νέα  χρονιά γεφυρώσει όλες τις αποστάσεις ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, κλέψε απ’ τη λάμψη της αποψινής βραδιάς έχοντας στο μυαλό σου πως τα καλύτερα έρχονται.

 

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να επιτρέψεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα, να περάσεις όμορφα και να αλλάξεις τη χρονιά αισιόδοξα, μιας και τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Βάλε για λίγο τις εργασιακές σου ανησυχίες στην άκρη και να είσαι βέβαιη πως η νέα χρονιά φέρνει όλα τα δώρα της και τα όσα σου έχει στερήσει. Πέρασε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου και κάνε την αξέχαστη. Εσύ που είσαι μόνη, εισέπραξε το θαυμασμό από τους γύρω σου και σαγήνευσε τους πάντες.

 

Υδροχόος
Τα συναισθήματα σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου σήμερα. Έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις δικούς ανθρώπους να τους αφιερώσεις χρόνο, να ψωνίσεις τα δώρα τους και να τους δείξεις τη σημαντικότητα της παρουσίας τους στη ζωή σου. Τα επαγγελματικά σχέδια σου έχουν πάρει το δρόμο τους και να είσαι βέβαιη πως οι προκλήσεις για το δρόμο της επιτυχίας συνεχίζονται. Ο ερωτικός σύντροφος σου φαίνεται να σου επιφυλάσσει μια έκπληξη για απόψε. Κλείσε τα μάτια και απόλαυσε τη. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του απόψε.

 

Ιχθείς
Ο τρόπος επικοινωνίας σου σήμερα είναι το ισχυρό σου ατού, καθώς οι σχέσεις σου με τους γύρω σου ομαλοποιούνται. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα και σου δημιουργεί την ανάγκη απόδρασης απ’ την καθημερινότητα και τις σκοτούρες. Άλλαξε τη χρονιά με αισιοδοξία και να είσαι βέβαιη πως σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε πράγματα μόνο για εσάς τους δυο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις  τους πάντες και που ξέρεις μπορεί να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα.

 

 

 

 

Read More

And More