Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/12)

Τελευταία μέρα της χρονιάς και η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στον παραδοσιακό Αιγόκερω μας θυμίζει οτι είναι ωραίο να τιμούμε τις παραδόσεις όσο και αν Ερμής και Δίας από τον μοντέρνο Τοξότη προσπαθούν να τις γκρεμίσουν…

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πολύ κοινωνική και θα είσαι η ψυχή της παρέας αυτήν την Πρωτοχρονιά! Είτε θα διοργανώσεις κάτι στο σπίτι σου είτε θα πας κάπου αλλού που θα σε καλέσουν θα είσαι εσύ που με την καλή σου διάθεση θα ανάψεις το κέφι! Είσαι βέβαια κάπως αποσυντονισμένη στην επικοινωνία και δεν είσαι τόσο τυπική αλλά αυτοί που σε αγαπούν μπορούν να σου συγχωρήσουν τα πάντα! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εσένα αυτή η Πρωτοχρονιά σε γεμίζει με ευθύνες και όχι μόνο αυτές που έχεις τώρα αλλά και αυτές που για κάποιο λόγο τις διαχειρίστηκες πρόχειρα στο παρελθόν. Ένα λεκτικό ξεκαθάρισμα σε βοηθάει να βάλεις μία βάση για να προχωρήσεις στη συνέχεια. Στα ερωτικά σου μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα αν και η άλλη πλευρά θέλει να προσπαθήσει το ίδιο με σένα αναζητώντας κοινές γραμμές πλεύσης! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι και εσύ που δεν κάθεσαι καθόλου και με τη συμπεριφορά σου παρακινείς και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Εξάλλου όλοι χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω ενθουσιασμό και είσαι εσύ που το προκαλείς! Ερωτικά το κλίμα γίνεται όλο και πιο καυτό όσο πλησιάζουμε στην Πρωτοχρονιά και παρόλο που δεν είσαι και τόσο εκδηλωτική με τα λόγια στις πράξεις σίγουρα υπερτερείς. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αποστάσεις και οι διαδρομές είναι αυτές που θα σε κάνουν να υποδεχτείς χαρούμενη το Νέο Έτος και το να δεις καινούρια μέρη, να συναναστραφείς με ανθρώπους που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στα ερωτικά σου νιώθεις ότι δίνεις πολύ περισσότερο χρόνο από όσο στην οικογένειά σου και αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Επαγγελματικά  οι συζητήσεις γίνονται αλλά εσύ δεν συμμετέχεις ενεργά! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΛΕΩΝ
Σίγουρα έχεις πιο ερωτική διάθεση και θέλεις να την εξωτερικεύσεις μαζί με όλα όσα νιώθεις. Ερωτικά πάντως είσαι πιο αισιόδοξη και δεν θέλεις να καταπιέσεις κανέναν. Επαγγελματικά δεν αισθάνεσαι υποστήριξη αλλά είναι βέβαιο ότι τα σχέδια προχωράνε. Πρέπει να συμμετέχεις πιο ενεργά! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σε αγχώνει, καταρχήν με τα τόσα που έχεις στοιβάξει  και έχεις αναλάβει να κάνεις. Έχεις κάνει βέβαια καλή προετοιμασία αλλά δεν σου αρέσει που συμβαίνουν απρόβλεπτα που εμποδίζουν την εφαρμογή τους. Ερωτικά σήμερα κατανοείς περισσότερο την αξία της επικοινωνίας. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε δεύτερη προτεραιότητα αλλά ξέρεις ότι αυτό είναι προσωρινό! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΖΥΓΟΣ
Σίγουρα θα αφιερώσεις κάποιες ώρες στην οικογένειά σου και μάλιστα αυτήν τη φορά μπορεί και να σε βάλουν να κάνεις καμιά αγγαρεία και θα την κάνεις πιο εύκολα όταν το συνειδητοποιήσεις και το αποδεχτείς. Παρόλα αυτά νιώθεις ότι χρειάζεσαι αρκετό χρόνο με τον εαυτό σου για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Είναι μία ανάγκη που είναι σεβαστή όμως μην το παρακάνεις. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι πολύ κοινωνική σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις αρκετά χρήματα για να ευχαριστήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Βασικά είναι που δεν μπορείς να καταπιέζεσαι εξ’ αιτίας των οικονομικών σου και έτσι γίνεσαι και πιο ανοιχτή στον τρόπο να εκδηλώνεσαι. Θέλεις να εκφράσεις τον ερωτισμό σου αλλά και να δείξεις την αφοσίωσή σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα έχει ηθικές υποχρεώσεις που θα τις ακολουθήσεις ακόμα και αν κατά βάθος αισθάνεσαι ότι θέλεις να τις αποφύγεις, αν και η αλήθεια είναι θα τις εκπληρώσεις με πιο συνοπτικές διαδικασίες. Οι πρωτοβουλίες σου στον ερωτικό τομέα γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό. Αν έχεις ακόμη και σήμερα επαγγελματικές υποχρεώσεις θα καταφέρεις να είσαι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ονειροπολείς περισσότερο από ότι συνήθως αλλά αυτά που ονειρεύεσαι έχουν συμβεί στην πραγματικότητα. Στα ερωτικά σου ξέρεις ότι όσο κρατάς κρυφά τα συναισθήματά σου τόσο καθυστερούν οι εξελίξεις όμως για να το κάνεις θα έχεις τους λόγους σου. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάτι στα επαγγελματικά σου και μάλιστα οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου αλλάξουν πλήρως την κατεύθυνση! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι συντονισμένη στις βαθιές σου επιθυμίες, θέλεις να περάσεις καλά αλλά και να το δείξεις. Οικονομικά φρόντισε να μην ξοδεύεις χρήματα που δεν είναι δικά σου! Στα επαγγελματικά σου έχεις ατονήσει αυτές τις μέρες αλλά ξέρεις ότι σε περιμένει πολλή δουλειά και είναι περισσότερη από όσο νομίζεις. Αν έχεις δεσμό έχεις κάποιες υποψίες που είσαι κοντά στο να ανακαλύψεις αν ισχύουν και σε ποιο βαθμό. Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχεις κάποιες προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής ή κάποιοι που είχαν αποδεχτεί τη δική σου πρόσκληση τώρα να τα γυρίζουν και εσύ να πρέπει να βρεις την άκρη και να κάνεις από την αρχή το πρόγραμμά σου. Ανάμεσα στους φίλους σου θα ανακαλύψεις ότι κάποιοι έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους και αυτό η αλήθεια είναι σε ξαφνιάζει. Στον εργασιακό σου χώρο υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν σταματούν να εργάζονται ούτε σήμερα και περιμένουν μάλιστα με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των ενεργειών τους! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε αν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου!

 

 

Read More

And More