Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/1)

Εισερχόμαστε σε μια ασταθή περίοδο, όπου οι ανατροπές είναι πολλές και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα… Η Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει διάφορους τομείς της ζωής μας… Οι αλλαγές πολλές, για αυτό να είστε προετοιμασμένες!

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να θεραπεύσεις μία παλιά συναισθηματική πληγή, αρκεί να μπορέσεις να διακρίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν. Η σημερινή πανσέληνος θα σε επηρεάσει πάρα πολύ στον συναισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να υπάρξει μία αποσταθεροποίηση στη σχέση σου και να δημιουργηθούν εντάσεις. Ταυτόχρονα παραμένεις ανοιχτή στις αλλαγές, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, μία ευκαιρία που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στα έσοδά σου. Να θυμάσαι πάντα ότι ινδουιστική παροιμία ισχυρίζεται: “Ένας άνθρωπος που χάνει την ευκαιρία του και ένας πίθηκος που χάνει το κλαδί του, δεν μπορεί να σωθεί”.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις έναν καβγά με κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου (σύζυγος, παιδί, γονιός). Μην ανησυχείς, δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Οι ήρεμοι χειρισμοί θα καταφέρουν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος σε επηρεάζει πολύ σε οικογενειακά ζητήματα και παρόλο που σου φαίνεται δύσκολο να δεις τώρα τα πράγματα καθαρά, θα δεις ότι τελικά οι πληγές θα γιατρευτούν. Μην πιέζεις τα όριά σου και μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σου στη δουλειά γιατί θα αισθανθείς πολύ άβολα. Προσπάθησε να κάνεις λιγότερα πράγματα, αλλά με ποιότητα. Σίγουρα αυτή η στρατηγική θα σε βοηθήσει για την επίτευξη των μελλοντικών σου στόχων. Προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία, την οποία πρέπει να αρπάξεις για να μπορέσεις να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Δεν πρέπει να αφήσεις τον φόβο που σε κυριεύει και να κάνεις πίσω. Η Πανσέληνος σε επηρεάζει και σε κάνει αρκετά διστακτική, μην αφήσεις κάτι τέτοιο όμως να χαλάσει τα μελλοντικά σου σχέδια. Σκέψου με ηρεμία τι είναι καλύτερο για εσένα. Απέφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, είναι πιθανό να ξύσεις πληγές του παρελθόντος και τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα. Μην φέρνεις οδυνηρές αναμνήσεις στο προσκήνιο. Στα οικονομικά σου δυσκολεύεσαι αρκετά, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή ημέρα δίνεις μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σου, όμως σε προβληματίζουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου έτσι ώστε να μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει πολύ στον τομέα της διαχείρισης πόρων, για αυτό μην κάνεις παρορμητικές αγορές. Ονειρεύσου ελεύθερα με τον σύντροφό σου το μέλλον σας και που ξέρεις, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα βήμα ακόμη στη σχέση σας. Αν είσαι single τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

 

ΛΕΩΝ
Το εγώ και το εμείς έρχονται σε πλήρη σύγκρουση, όμως δεν ξέρεις πώς οι προσωπικές σου αλλαγές μπορεί να σε βοηθήσουν να “βγάλεις” τη σημερινή ημέρα. Η σημερινή έκλειψη Σελήνης επηρεάζει ιδιαίτερα τις Λιονταρίνες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου 10ημέρου. Έχεις ανάγκη για ένα πλήρες makeover και σκοπεύεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Καλά θα κάνεις, η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Όσα και αν συμβούν στα αισθηματικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην τα πάρεις πολύ βαριά, μέρα είναι θα περάσει. Μην αφήσεις επίσης τα αρνητικά συναισθήματα των γύρω σου να χαλάσουν τη διάθεσή σου, ειδικά στο γραφείο. Έκανες τόση δουλειά με τον εαυτό σου, μην χαλάσεις τα πάντα τώρα. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο προετοιμασμένη και αν είσαι, τις σημερινές εκπλήξεις δεν θα τις περάσεις εύκολα. Έχεις πολύ καλή στρατηγική για τη δουλειά σου, όμως σήμερα θα χρειαστεί να την προσαρμόσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες της ημέρας. Μην προσποιηθείς ότι είσαι ήρωας, απλώς κάνε καλύτερα όσα μπορείς. Σημασία έχει η ποιότητα. Η έκλειψη επηρεάζει τον 12ο Οίκο σου και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθείς πολύ με κάθε φαντασία που έχεις. Ίσως ήρθε η ώρα να μοιραστείς με τον αγαπημένο τα μελλοντικά σου σχέδια και τα όνειρα που έχεις για εσάς. Φρόντισε όμως οι προτάσεις σου να είναι ρεαλιστικές. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, με καλό προγραμματισμό θα δεις βελτίωση.

 

ΖΥΓΟΣ
Παρόλο που είσαι στην απόλυτη ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες σου, η ενεργητικότητά σου σήμερα δεν είναι ικανή να σε οδηγήσει σε συναισθηματική ικανοποίηση. Η έκλειψη της Σελήνης στο Λέοντα σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις την αναγνώριση από τους συναδέλφους σου, καθώς γνωρίζεις πλήρως τη σημασίας της συμβολής σου στη δουλειά σου. Όμως αυτή η έκλειψη επηρεάζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και σε βάζει σε πειρασμό να κάνεις πράγματα που μπορεί να χαλάσουν την πρόοδό σου. Η προσπάθεια σου πάντως για άμεση αναγνώριση των κόπων σου θα πέσει στο κενό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, είτε είσαι single είτε όχι, μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Υπομονή και τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποντάρεις πολλά στην επιτυχία της δουλειάς σου, έχεις εφαρμόσει με επιτυχία τη στρατηγική σου που θα σε οδηγήσει στο κορυφαίο σκαλοπάτι. Είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία, την οποία όμως αν δεν αρπάξεις γρήγορα να χάσεις κάτι σημαντικό. Προαγωγή, αύξηση… Άκουσε τη διαίσθησή σου και φρόντισε να μην σε βρει απροετοίμαστη αυτή η ευκαιρία. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί η σημερινή έκλειψη επηρεάζει πολύ τον 10ο Οίκο της καριέρας σου. Τώρα που είσαι στο προσκήνιο, τώρα είναι η ώρα να αποδείξεις τις ικανότητές σου να ηγηθείς. Να είσαι τολμηρή και αληθινή και θα πετύχεις. Με την ίδια τόλμη να αντιμετωπίσεις και τα προβλήματα στα αισθηματικά σου και θα χαμογελάσεις ξανά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τελευταίο διάστημα σκέφτεσαι πολύ έντονα να συνεχίσεις τις σπουδές σου (ποτέ δεν είναι αργά) ή να ασχοληθείς με κάτι πνευματικό. Δυστυχώς όμως οι συναρπαστικές ιδέες σου δεν έχουν εύκολη εφαρμογή στην καθημερινότητά σου. Είσαι πρόθυμη να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, ωστόσο η σημερινή έκλειψη θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα και ίσως κάποια από αυτά να μην εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να φτιάξεις λίγο τα πράγματα για να μην είσαι άλλο στην αβεβαιότητα. Μην αφήνεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις, γιατί δεν θα καταφέρεις να δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες διαφορές που θα έχεις σήμερα με συναδέλφους σου μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια και να μην είσαι σίγουρη για το εργασιακό σου μέλλον, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις προσωπικές συγκρούσεις. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου, μην μπλέκεσαι σε τσακωμούς και δούλεψε με βάση το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε καλά. Αν παρόλα αυτά θέλεις να μπεις στον πειρασμό να ξεφύγει από τις ευθύνες σου, τότε αφιέρωσε την ημέρα στον εαυτό σου. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στο μυαλό σου για τα αισθηματικά σου και αν κάτι δεν σε ευχαριστεί, τότε διόρθωσέ το ή άλλαξε το. Μην παρασύρεσαι και κάνεις σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα προσπαθήσεις να μείνεις ήρεμη στη μέση της καταιγίδας που αναμένεται να ξεσπάσει σήμερα στη δουλειά σου, φτιάχνοντας ένα νοητό τείχος που δεν θα αφήσει τίποτα να επηρεάσει τα συναισθήματά σου. πρόσεξε πολύ γιατί η σημερινή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των συνεργασίων σου, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσένα και το εργασιακό σου μέλλον. Κινήσου με προσοχή λοιπόν και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις μία πολύ ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου.. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια σπίθα δημιουργικότητας στο έργο σου μπορεί να δημιουργήσει τολμηρές νέες ιδέες για την καριέρα σου. Η εύρεση του θάρρους να κάνεις σημαντικές αλλαγές είναι υπέροχη όσο συνδυάζεις τη λογική με τη στρατηγική σου. Πρέπει όμως να ελέγξεις με απόλυτη προσοχή τις λεπτομέρειες γιατί αυτές θα κρίνουν την πορεία σου. Δώσε σημασία σε ότι απαιτεί να του δώσεις. Μην παραμελήσεις τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε επίσης να κάνεις λίγο πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου. Προσοχή στην υγεία σου, γιατί θα είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα.

Read More

And More