Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/5)

Ακόμη μία αστρολογικά ήσυχη ημέρα η σημερινή, δίνει χώρο να αντιμετωπιστούν ανεπίλυτα ζητήματα, η πρόοδος όμως θα φανεί αργότερα.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πραγματικά χάρμα οφθαλμών όταν όλα πηγαίνουν βάσει σχεδίου. Η χαρά σου δεν περιγράφεται. Κάνεις τα περίπλοκα να μοιάζουν απλά και οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν. Βέβαια πίσω από όλα αυτά, υπάρχουν χρόνια σκληρής δουλειάς που σε οδήγησαν εκεί. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερη διαχείριση, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι πάντα ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου είναι να μιλάς με τον αγαπημένο σου για ότι σε απασχολεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το στάδιο προγραμματισμού για το μέλλον σου έρχεται στο τέλος και είσαι πρόθυμη να μετατρέψεις τις καλύτερες ιδέες σου σε πραγματικότητα. Παρόλο που υπερέχεις στην οργάνωση πολύπλοκων στρατηγικών και στο συντονισμό των αλληλένδετων τροχιών, ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις τις οικονομικές προτεραιότητές σου καθώς προσαρμόζεσαι στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Προσοχή στα αισθηματικά σου, δεν υπάρχει λόγος να προσκολληθείς σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ψάχνεις τρόπους να βοηθήσεις τους άλλους που έχουν ανάγκη, αλλά όλα φαίνεται να διαρκούν περισσότερο από όσο επιθυμείς. Αντί να ακολουθήσεις τις συνήθεις διαδικασίες τώρα, εξερεύνησε άλλες τακτικές για τα οικονομικά σου που μπορεί να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Θα σε εκπλήξει η ανανέωση που θα βιώσεις στα αισθηματικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι πρόθυμη να αναγνωρίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους των συναδέλφων σου και να τιμήσεις τα σχέδια που κάνουν για να πετύχουν. Παρ ‘όλα αυτά, η διάθεση στο γραφείο αλλάζει γρήγορα. Καλό είναι να ξεκινήσεις από την αρχή τον προγραμματισμό σου για τα οικονομικά σου, γιατί το παλιό πλάνο σου δεν απέδωσε. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου και επαναπροσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τον προορισμό σας.

 

ΛΕΩΝ
Συγκεντρώσου πραγματικά στα θέλω σου και μην αφήσει τη γνώμη κανενός να σε επηρεάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Η επιλογή είναι δική σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν -έστω και λίγο- αρκεί να διαχειριστείς καλύτερα τα έξοδά σου. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου. Με τη στάση σου τον φέρνεις σε δύσκολη θέση κάτι που δεν θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να ισχυρίζεσαι ότι όλα είναι εντάξει σήμερα -και ίσως είναι. Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να ακούσεις ή να αντιμετωπίσεις κάποιον αρνητισμό σχετικά με τις ανισότητες κατά την εργασία και σκοπεύεις να βοηθήσεις για να αντισταθμιστεί αυτό το πρόβλημα. Βοήθησε τον εργοδότη σου να κάνει τις σωστές επιλογές. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου κάνε μικρά και σταθερά βήματα προς το μέλλον της σχέσης σου, όπως το έχεις ονειρευτεί με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να μην υπάρχει σαφήνεια σχετικά με τα καθήκοντά σου σήμερα. Ευτυχώς, πιθανότατα θα λάβεις την υποστήριξη που αναζητάς, αλλά οι οδηγίες εξακολουθούν να προκαλούν σύγχυση εξαιτίας αυτού που δεν λέγεται. Παρ ‘όλα αυτά, είσαι πρόθυμη να ολοκληρώσεις με επιτυχία τη δουλειά σου. Θα κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις για τα οικονομικά σου. Μην αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ακόμη και στα πιο άγρια όνειρά σου έχεις στο πλευρό σου τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει ένας ξεχωριστός λόγος για τις ενέργειές σου σήμερα, αλλά ίσως να μην είναι αρκετά προφανές για να κάνεις εντύπωση σε οποιονδήποτε άλλον. Παρ ‘όλα αυτά, αν κάτι δεν λειτουργεί την πρώτη φορά, είσαι περισσότερο από ποτέ έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία και να δοκιμάσεις ξανά. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αρκεί να είσαι πρόθυμη να κάνεις σωστές κινήσεις, αλλά και συμβιβασμούς που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Θα δεχθείς μια πολύ ωραία έκπληξη από τον αγαπημένο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητά σου είναι ολοκληρωτικά δεμένη με τα συναισθήματά σου σήμερα. Εάν τα συναισθήματά σου εμποδίζονται, οι πιθανότητες να εμποδιστεί η φυσική σου έκφραση είναι υψηλές. Θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές εξελίξεις που θα σε στεναχωρήσουν, όμως σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις. Ο ενθουσιασμός σου και ο ερωτισμός είναι στα ύψη και δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τίποτα στην επαγγελματική σου ζωή δεν κινείται όσο γρήγορα θα ήθελες, γεγονός που αυξάνεις τους φόβους σου και μειώνει τις προσδοκίες σου. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις προβλήματα, όμως προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Κινήσου έξυπνα, απέφυγε τις παγίδες και πάρε δραστικά μέτρα για να αντισταθμίσεις τον χαμένο χρόνο. Στα αισθηματικά σου, η πιο σοφή στρατηγική τώρα είναι να κρατήσεις την τρέχουσα πορεία σου. Όλα θα προχωρήσουν αθόρυβα όταν η Σελήνη επιστρέψει στο ζώδιό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνεργασία με τους συνεργάτες σου είναι μια μικτή ευλογία σήμερα. Είναι φανταστικό ότι πραγματικά συμπαθείς τους ανθρώπους που συνεργάζονται στενά μαζί σου. Ωστόσο, είναι δύσκολο να διαφωνήσεις μαζί τους διατηρώντας παράλληλα μια αρμονική σύνδεση. Είναι σχεδόν αδύνατο να διαχωρίσεις την αντικειμενική επιχειρησιακή ανάλυση από τα υποκειμενικά συναισθήματα εξοικείωσής σου. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνεις αλλαγές, αν θέλεις να δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Μην αφήσεις τις προσωπικές σχέσεις να μειώσουν την ακεραιότητά σου. Χρειάζεται θάρρος, όμως πρέπει να μιλήσεις στον αγαπημένο σου για αυτό που σε προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας διαχωρισμός μεταξύ της καριέρας σου και του προσωπικού σου κόσμου, που είναι ακριβώς όπως σου αρέσει. Ωστόσο, έχεις επίσης μεγάλη χαρά από τον εθελοντισμό μέσα στην κοινότητα, αν και αυτές οι δραστηριότητες παραμένουν ξεχωριστές από τις υπόλοιπες καθημερινές σου συνήθειες. Εργάζεσαι σκληρά και οι κόποι θα ανταμειφθούν. Ευτυχώς έχει στο πλευρό σου έναν σύντροφο που κατανοεί την φύση της δουλειάς σου και τα δύσκολα ωράριά της, όμως είναι σημαντικό να μην τον παραμελείς. Οι πράξεις σου κάποιες φορές είναι πιο σημαντικές από τα λόγια σου. Απόδειξέ του ότι τον αγαπάς!

Read More

And More