Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο αλλά στη συνέχεια σήμερα κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου, δημιουργώντας σου ένα πιο πρακτικό τρόπο σκέψης. Το φεγγάρι του Ταύρου διεγείρει την επιθυμία σου για άνεση, ζεστασιά και αρμονία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης, που μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις αρκετές προτάσεις γι’ απόψε, οπότε μπορείς να περάσεις όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές.

 

Ταύρος
Εάν νιώσεις σήμερα κάποια ένταση ή και σύγκρουση με τον ίδιο σου τον εαυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις και απόφυγε ενέργειες και ξεσπάσματα που δεν σε οδηγούν πουθενά. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε σημαντικές εργασιακές σου υποθέσεις και μην καταπιάνεσαι με μικρά ανούσια θέματα. Παρορμητικές ενέργειες και λόγια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα απ’ τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Δίδυμοι
Εξοικονόμησε χρόνο σήμερα για προσωπική χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρε το χρόνο σου για την επεξεργασία πρόσφατων εξελίξεων στα εργασιακά και αποστασιοποιήσου όσο το δυνατόν από ανταγωνιστικές και απαιτητικές συμπεριφορές. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει ενδιαφέρον, μιας και οι δυο έχετε τη διάθεση να κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται μια εκ νέου αξιολόγηση. Καταστάλαξε στο τι είναι θετικό, μοναδικό και επιθυμητό και στο τι πραγματικά χρειάζεσαι από μια σχέση.

 

Καρκίνος
Πιθανά να νιώσεις λίγο πιεσμένη σήμερα γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ξεκουράσου και μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου για κανέναν και για τίποτα. Θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη απέναντι σε εργασιακά διλήμματα και να μη βιαστείς να δώσεις λύσεις. Αποδέξου τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναισθηματική σύγχυση επικρατεί σήμερα στο μυαλό και στην ψυχή σου.

 

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για έμπνευση αλλά δεν είναι ιδανικές για ουσιαστική και σταθερή πρόοδο. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό και να πειραματιστείς σε νέες δραστηριότητες. Ανάπτυξε ένα διεξοδικό σχέδιο για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στα εργασιακά και να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πιθανά δύσκολες υποθέσεις σου. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν στιγμές που ευγνωμονείς και λατρεύεις την ελευθερία σου.


Παρθένος
Οι φίλοι και η οικογένεια έχουν παρατηρήσει τη διαφορά και τη βελτίωση της συμπεριφοράς σου απέναντί τους και αντιδρούν πολύ θετικά. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να σχεδιάσετε μαζί τις δραστηριότητες αναψυχής. Βεβαιώσου ότι δεν αναλαμβάνεις πολλά καθήκοντα στα εργασιακά και επικεντρώσου στις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν. Αισθάνεσαι ασφαλής και ως εκ τούτου είσαι σε θέση να εκφράσεις εύκολα τις βαθύτερες επιθυμίες και συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ακαταμάχητη και εντυπωσιακή σου προσωπικότητα προσελκύει την προσοχή νέων θαυμαστών.

 

Ζυγός
Απόφυγε τις συγκρούσεις με τους γύρω σου ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα αγαπημένα και συγγενικά σου πρόσωπα. Ρίξε τους τόνους και διαχειρίσου την κατάσταση με χιούμορ. Τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι σου σε απασχολούν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Εξοικονόμησε χρόνο και περίμενε μέχρι να προκύψουν κάποιες εξελίξεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου, γι’ αυτό γίνεσαι τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και καταστάλαξε στο τι έχεις περισσότερη ανάγκη αυτό το διάστημα.

 

Σκορπιός
Ενέργειες οι οποίες είναι υπερβολικά παρορμητικές ή δεν είναι καλά μελετημένες μπορεί να σε οδηγήσουν σε επιπλοκές αλλά και σε κάτι ενδιαφέρον. Προκειμένου βέβαια να αποφύγεις εκπλήξεις καλύτερα να κινηθείς με προσοχή. Οι εργασιακές σου υποθέσεις είναι υπό τον πλήρη έλεγχο σου, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες. Την αποψινή βραδιά αφιέρωσέ την στον ερωτικό σύντροφό σου και προτίμησε να μείνετε οι δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις φίλων που φαίνεται να σου προετοιμάζουν μια έκπληξη.

 

Τοξότης
Στόχος σου σήμερα είναι να περάσεις καλά και να κάνεις πράγματα που ευχαριστούν όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Εμπιστεύσου τις πρωτοποριακές ιδέες σου στα εργασιακά και το ένστικτό σου. Κάνε πράγματα σήμερα για τον ερωτικό σύντροφό σου αποφεύγοντας την αυστηρή κριτική και την επιβολή των απόψεων σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

 

Αιγόκερως
Οι σημερινές ενέργειες φαίνεται να ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν τη δημιουργική σου έκφραση, γι’ αυτό μπορείς να κατακτήσεις και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Κάποιες εκπλήξεις ή και ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις γι’ αυτό διατήρησε την υπομονή σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου, μιλήστε ειλικρινά μεταξύ σας και γεφυρώστε τις όποιες αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από φιλοφρονήσεις και νέες γνωριμίες αρχίζεις να αναγνωρίζεις επιτέλους τις αξίες σου.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει να ξυπνά την περιέργειά σου σήμερα αλλά στη συνέχεια μεταφέρεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου ενθαρρύνοντας κάποιο χρόνο διακοπής. Ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια αναξιόπιστη ενέργεια καθώς η Σελήνη και ο Ουρανός έχουν τη μηνιαία συνάντηση τους, σου υπενθυμίζουν ότι δεν μπορείς και δεν πρέπει να ελέγχεις τα πάντα. Απόλαυσε τη συντροφιά και τη φροντίδα του ερωτικού σου συντρόφου και ανταπόδωσέ του τα αντίστοιχα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους καθώς η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκονται σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

 

Ιχθείς
Σήμερα είσαι πολύ ευαίσθητη στις ανάγκες της οικογένειάς σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου. Οι σχέσεις γενικότερα λειτουργούν καλύτερα όταν δίνουν και παίρνουν σε ίσο βαθμό. Η ικανοποίηση που λαμβάνεις απ’ την εργασία σου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ψυχολογία σου. Απόλαυσε αυτή την εσωτερική ισορροπία που σου παρέχει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οποιαδήποτε υπερβολική συμπεριφορά απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα ή μια καθυστέρηση.

 

Read More

And More