Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/1)

Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και γοητευτικές γνωριμίες που ανανεώνουν τη ζωή μας!

ΚΡΙΟΣ
Αφιερωμένη στα επαγγελματικά και γενικότερα τις υποχρεώσεις σου είναι η σημερινή μέρα όπου αισθάνεσαι να μη σου φτάνει ο χρόνος! Είτε σε πιέζουν κάποιες προσθεσμίες, κάποια χρονοδιαγράμματα στη δουλειά από τα οποία δεν επιτρέπεται να ξεφύγεις είτε ξεφυτρώνουν διάφορες μικροδουλειές που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση έρχεται να ρυθμίσει ένα νομικό, διαδικαστικό ζήτημα που σε απασχολούσε καιρό. Αν είσαι single, προτίμησε μια χαλαρή έξοδο με φίλους ή συναδέλφους όπου θα έχεις και την άνεση να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στο χώρο της δουλειάς ενώ παίζει να υπάρξει και μια γνωριμία που θα σας φέρει κοντά κοινές επαγγελματικές επιδιώξεις. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και συναντήσεις θα περάσεις το βράδυ σου που όσο κι αν τις θεωρείς κουραστικές ή ανιαρές θα σε φέρουν σε επαφή και με κάποια πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάτι -καλό- προετοιμάζεται ερήμην σου στο χώρο της δουλειάς αλλά έχεις και συ τις πηγές σου που σε ενημερώνουν. Οι κόποι σου και η αφοσίωσή σου λοιπόν θα ανταμοιφθούν και θα αναγνωριστούν. Γενικότερα έχεις να περιμένεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου αλλά θα τις δεις σταδιακά. Ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο καθοδήγηση για τη ζωή του και εσύ με την ξεκάθαρη σκέψη σου είσαι η καλύτερη σύμβουλος! Αν είσαι single, ένα πρόσωπο που γνωρίσες πρόσφατα μέσω φίλων έχει εντυπωσιαστεί από σένα και ψάχνει τρόπο να σε προσεγγίσει μάλλον πάλι μέσω των κοινών σας γνωστών. Αν είσαι σε σχέση, θα μάθεις κάτι πολύ καλό που αφορά είτε στο σύντροφο είτε τα παιδιά σου, αν έχεις, και φυσικά η χαρά τους είναι και χαρά σου! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα οικογενειακό ζήτημα φαίνεται να ξεμπλοκάρει και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση μιας και μέσα από αυτό θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις κάποιες ενέργειες που σχεδίαζες καιρό και θα σου αποδώσουν και οικονομικά. Επαγγελματικά έχεις εξελίξεις που θα φανούν το επόμενο διάστημα αλλά προς το παρόν κινήσου ήσυχα και αθόρυβα γιατί υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου κάποια άτομα που ψάχνουν τρόπο να σε διαβάλλουν. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις ή όχι μια καινούρια γνωριμία καθώς θα χρειαστεί να επιμείνεις λίγο περισσότερο από ότι συνηθίζεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν βρίσκεις συχνά ανθρώπους να σε εξιτάρουν με το μυαλό τους όπως αυτός. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ικανότητα να κρατάς το ενδιαφέρον του συντρόφου σου αμείωτο είτε με τις ξαφνικές σου ιδέες είτε με τις εκπλήξεις που του κάνεις κατά καιρούς, και μια τέτοια ημέρα γεμάτη ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές είναι και η σημερινή! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στα επαγγελματικά σου και καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη την γνωστή σου ανασφάλεια γιατί και ικανή είσαι και πολύ καλά θα τα καταφέρεις σε ό,τι σου ανατεθεί. Μια είδηση σημαντική και άλλο τόσο ευχάριστη που αφορά σε ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος σε απαλλάσει από έναν προβληματισμό που είχες σε σχέση με αυτό το πρόσωπο. Αν είσαι single, ίσως είναι καιρός να αφήσεις την αισθησιακή σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια και μη διστάσεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει τη προσοχή! Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου γιατί η κυκλοθυμία σου είναι κάπως κουραστική, ειδικά όταν ο άλλος δεν ξέρει σε τι έφταιξε. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βεβαιώσεις το ταίρι σου για τα αισθήματά σου! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΛΕΩΝ
Μια είδηση θετική σε σχέση με μια συνεργασία, μια επαφή επαγγελματική, μια ιδέα που είχες συζητήσει αναπτερώνει το ηθικό σου και σε βάζει στη διαδικασία νέων σχεδίων. Θέλεις να βελτιώσεις τα προσόντα σου και έτσι σπουδές, σεμινάρια, κάποια μαθήματα εξιδίκευσης είναι στα πεδία αναζήτησής σου. Στα οικονομικά σου έρχεται μια απρόσμενη ενίσχυση με πιο πιθανή πηγή το σύντροφο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας! Αν είσαι single, δεν είναι εύκολο σε κάποιον να αντισταθεί στη γοητεία σου πόσω μάλλον όταν τον έχεις βάλει στο στόχαστρο! Έτσι λοιπόν ετοιμάσου σήμερα για ένα συναρπαστικό παιχνίδι “αποπλάνησης”. Αν είσαι σε σχέση, αγκαλιές, γλυκόλογα και ερωτικές εξομολογήσεις είναι στο πρόγραμμα με τον αγαπημένο σου, αρκεί να μην ανοίξετε καμιά συζήτηση οικονομικού περιεχομένου γιατί εκεί υπάρχει κόντρα. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ολοκληρώνεις σήμερα κάποιες εκκρεμότητες που τις είχες άγχος και δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις ενώ και στα επαγγελματικά σου η γνωστή σου οργανωτικότητα σε βοηθά να είσαι περισσότερο αποδοτική. Μια είδηση που αφορά σε ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε ξαφνιάζει μεν αλλά δεν σε επηρεάζει άμεσα οπότε μην αναλώνεσαι σε σχόλια. Αν είσαι single, είσαι έτοιμη να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που κάτι σε ενόχλησε στη συμπεριφορά του αλλά σήμερα κάνει τη διαφορά με τον τρόπο που σε προσεγγίζει! Αν είσαι σε σχέση, αφήνεις στην άκρη διαφωνίες και γκρίνιες που το μόνο που κάνουν είναι να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και με τη συμπεριφορά σου του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για σένα. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι μεγάλο το διάστημα που στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι και κουράζεσαι χωρίς να έχεις την ελάχιστη ανταμοιβή αλλά σήμερα θα πάρεις την ικανοποίηση που ζητάς έστω κι αν είναι ένας καλός λόγος του προϊσταμένου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πάρεις μια είδηση/πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που γνωρίζει τις ικανότητές σου και καλό θα είναι να την εξετάσεις. Αν είσαι single, είσαι περισσότερο διεκδικητική από ότι συνήθως και αυτό σου βγαίνει σε καλό μιας και υπάρχει ένα πρόσωπο που περιμένει από εσένα το πράσινο φως. Αν είσαι σε σχέση, ο αγαπημένος σου σε ξαφνιάζει ευχάριστα με μια πρότασή του και την κάνει την κατάλλληλη στιγμή για να ζωντανέψει τη σχέση σας που είχε αρχίσει να σε κουράζει! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις μια πρόταση που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και αφορά είτε μια extra απασχόληση είτε μια μόνιμη, αλλά συμπληρωματική σε ό,τι ήδη κάνεις. Όπως και να έχει, αρχίζει για σένα ένα διάστημα που θα είσαι πολύ απασχολημένη με δουλειές και υποχρεώσεις που δείχνουν να μην έχουν τελειωμό. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο πολύ κοντά σε σένα σου κάνει μια γνωριμία που από την πρώτη στιγμή είναι ορατή η αμοιβαία ερωτική έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας! Αν είσαι σε σχέση, μερικές φορές ο σύντροφός σου δείχνει να μην καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να του το υπενθυμίσεις γιατί διαφορετικά η σχέση σας κινδυνεύει να ρουτινιάσει. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για τα επαγγελματικά σου τόσο γιατί θα έχεις καλές ειδήσεις σε κάτι που κυνηγούσες καιρό όσο και γιατί οι ιδέες σου γίνονται δεκτές με θετική διάθεση. Οι ανώτεροί σου εμπιστεύονται το κοφτερό μυαλό σου, αλλά τους αγχώνει αρκετά η έλλειψη προγράμματος που σε χαρακτηρίζει. Οικονομικά εξακολουθείς να είσαι υπό περιορισμό. Αν είσαι single, αρέσεις σε πολλούς είναι σίγουρο, αλλά για να σε κερδίσει κάποιος θα πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο στη συμπεριφορά του και σήμερα θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από μια τέτοια προσέγγιση! Αν είσαι σε σχέση, ο αγαπημένος σου έχει στραμμένη την προσοχή του σε σένα και κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Ένα ταξιδάκι, μια σύντομη απόδραση μόνο για δύο είναι πολύ πιθανό να είναι η σημερινή του έκπληξη. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο και όταν αυτό δεν συμβαίνει γίνεσαι νευρική και αγχώδης. Έτσι μια είδηση που έρχεται σήμερα και τακτοποιεί ένα πρόβλημα νομικής φύσης σε ηρεμεί αρκετά και σε βοηθά να αφοσιωθείς στα σχέδια και τους στόχους σου. Έχεις τη στήριξη ενός δικού σου ανθρώπου η οποία αποδεικνύεται πολύτιμη ειδικά όταν θα πρέπει να κάνεις επιλογές συναισθηματικής φύσης. Αν είσαι single, αυτό που λειτουργεί ανασταλτικά σε κάποιον για να σου δείξει το ενδιαφέρον του είναι η ψυχρότητα που τον αντιμετωπίζεις και πως να καταλάβει ότι είναι άμυνα; Μήπως να χαμογελούσες και λίγο; Αν είσαι σε σχέση, ο πιο σίγουρος τρόπος για να προφυλάξεις τη σχέση σου από την αναταραχή της έκλειψης είναι εκφράσεις με λόγια και πράξεις τα συναισθήματά σου. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σημαντικό της σημερινής μέρας είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση επαγγελματικής φύσης που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και μάλιστα μελλοντικά σου ανοίγει ακόμη καλύτερες προοπτικές. Γενικότερα είσαι σε φάση που ψάχνεσαι επαγγελματικά και ως γνωστόν όταν ψάχνεις βρίσκεις. Οικονομικά σήμερα θα έχεις τη βοήθεια ενός δικού σου προσώπου και αν δεν είναι χρηματική θα είναι μια συμβουλή που θα αποδώσει οικονομικά στο μέλλον! Αν είσαι single, κάνε εσύ το πρώτο βήμα και θα δεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κάνει τα επόμενα δέκα για να έρθει κοντά σου! Εσύ θα αποφασίσεις μέχρι που θέλεις να πας αυτήν την ιστορία. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα με το ταίρι σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό οφείλεται και στο ερωτικό σας ταίριασμα αλλά και στην ειλικρινή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας και αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Όσο δεν κυνηγάς την καριέρα σου τόσο οι ευκαιρίες έρχονται και σε βρίσκουν. Σήμερα θα έχεις μια πρόταση επαγγελματική που είναι πολύ δελεαστική και ικανοποιητική και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε αλλαγή του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Οικονομικά υπάρχει κινητικότητα και προς τα έσοδα και προς τα έξοδα επομένως να είσαι προσεκτική στη διαχείρισή τους. Αν είσαι single, μια απρόοπτη συνάντηση σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα σε μια κοινωνική εκδήλωση αλλά δεν είχατε προχωρήσει σε κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, μια ευχάριστη είδηση που αφορά στο σύντροφό σου σε σχέση με τα επαγγελματικά του σου δίνει και σένα μεγάλη χαρά αφού θα βελτιώσει τη ζωή σας. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

Read More

And More