Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/4)

Πώς θα είναι τα πράγματα σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σύνδεση ή μια καλή επαφή με την οικογένεια ή ένα καλό φίλο λειτουργεί ευεργετικά σήμερα για την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη μιας συναισθηματικής υποστήριξης ή ενός ανθρώπου που μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες και αποφάσεις σου στα εργασιακά, μιας και φαίνεται να είναι απόλυτα υγιείς και συμφέρουσες. Ετοιμάσου για αλλαγές, ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οι κοινές επιθυμίες σας, σας εξασφαλίζουν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατόβραδο.

 

Ταύρος
Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου, να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να επικοινωνήσεις και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημά σου. Απόλαυσε μικρά καθημερινά πράγματα και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφο σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωριστείτε ξανά και να βρείτε τρόπους να γοητεύσετε ο ένας τον άλλον.

 

Δίδυμοι
Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα και τους στόχους σου με άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου και λίγο ως πολύ ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα βγεις και πιο πλούσια εμπειρικά ακούγοντας τους. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με το σύντροφο σου. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, για αυτό φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

 

Καρκίνος
Σκέψου το τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να πάρεις τις πιο συμφέρουσες για σένα αποφάσεις. Προσπάθησε να γυμναστείς στο σπίτι και αυτό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς απο τα άγχη και να απολαύσεις τη μέρα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη δουλίτσα από μέρους σου. Τα περιμένεις όλα έτοιμα κι αυτό σε αυτή τη φάση δεν είναι εφικτό. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα έστω και διαδικτυακά φέρνει ευκαιρίες.

Λέων
Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων  και μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου διευκολύνοντας τα πράγματα στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητά σου να πείθεις και να επηρεάζεις με τις απόψεις και το λόγο σου. Η θετική σου διάθεση δίνει χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

 

Παρθένος
Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Αν και Σάββατο σήμερα,  οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σταματούν. Κάνε λοιπόν αυτό που θεωρείς ότι πρέπει, όμως μην ξεπερνάς τα όρια και τις αντοχές σου. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και λάβε δράση. Με το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει και η αβεβαιότητα του αύριο θα σου ρίξουν τη διάθεση.

 

Ζυγός
Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή προβλήματος μπορεί να είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης με τον εαυτό σου. Αν το προηγούμενο διάστημα ένιωσες αποδιοργανωμένη, είναι καιρός να συγκεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι έχεις όλη την ευχέρεια να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά, εμφανισιακά γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα εισβάλλει, για να παραμείνει στη ζωή σου.

 

Σκορπιός
Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων που ξεκίνησαν στις αρχές του έτους. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά με συναδέλφους θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου. Δείξε τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και όλα τα αντιμετωπίζεις.

 

Τοξότης
Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές ή και η σύγχυση που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ο δυναμισμός σου και η πάντα πρόθυμη διάθεση σου για προσφορά και βοήθεια στα εργασιακά, εκτιμάται με το παραπάνω από συναδέλφους. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει.

 

Αιγόκερως
Ο οικογενειακός και οικιακός σου τομέας γίνονται το επίκεντρο σου σήμερα. Μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου, φρόντισε να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να δώσεις λύσεις στα θέματα σπιτιού που εκκρεμούν. Εξέτασε τρόπους αποτελεσματικότερης διαχείρισης στα εργασιακά. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί αποστάσεις. Άλλαξε στάση απέναντί του και μην ξεσπάς επάνω του κάθε συναισθηματική σου ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου για μια ακόμα φορά. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Το έτερον ήμισυ σου επανέρχεται.

 

Υδροχόος
Θέλεις να χαλαρώσεις, να απελευθερωθείς και να ξεκουραστείς σήμερα. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επίλεξε ουδέτερα θέματα να συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να μην πληγωθεί κανένας από τους δυο. Μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς ή με τον τρόπο που θα ήθελες.

 

Ιχθείς
Τα συναισθήματα ενοχής ή και ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους θα πρέπει να τα μετριάσεις. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και διώξε σκέψεις από το μυαλό σου που σε βαραίνουν και σου προσθέτουν άγχος. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και δώσε μια πνοή ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που περιμένεις εναγωνίως να ξέρεις ότι καταφτάνουν.

 

 

 

Read More

And More