Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/8)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου σήμερα Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο στο Δία παράγοντας πολύ ενέργεια. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα. Η τάση να ξεπεράσεις τα προσδοκώμενα και να φτάσεις στην κορυφή είναι ισχυρή, όμως θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένη. Οφείλεις να παραμείνεις συνεπής στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και να μην αφήσεις την παρορμητικότητα να σε παρασύρει σε λανθασμένες ενέργειες. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου προκειμένου να μην ξεσπάσουν καταιγίδες. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο σήμερα να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου.

 

Ταύρος
Με το φεγγάρι στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος έχεις μια ισχυρή αίσθηση των πρακτικών προτεραιοτήτων σου. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και τις βεβιασμένες ενέργειες. Ο ενθουσιασμός, τα όμορφα συναισθήματα και τα πάθη διεγείρονται σήμερα. Πιθανές εκκρεμότητες και λάθη του παρελθόντος πιθανά να επανέλθουν. Αποκαλύψεις επιφυλάξει η μέρα όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά και να σου δώσουν μια ικανοποίηση νέες πληροφορίες που αφορούν στο παρελθόν σου.

 

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν υπέροχες παθιασμένες στιγμές και συναισθήματα στην αγάπη και τη φιλία, αλλά ίσως και κάποια ένταση αν προσπαθήσεις να πιέσεις ένα θέμα. Οι αποφάσεις σου μπορεί να είναι λίγο βιαστικές με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με το Δία. Υπερβολές και ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να λάβουν τέλος στα εργασιακά θέματα αν θέλεις πραγματικά να προχωρήσεις μπροστά. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βιαστικές ενέργειες ή και παρανοήσεις μπορεί να σε εκθέσουν.

 

Καρκίνος
Θέματα που αφορούν καριέρα, καθήκον ή και φήμη σήμερα χρειάζονται προσοχή. Η μέρα έχει την τάση έντονα να σε οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες ενέργειες που θα έχουν συνέπειες. Για αυτό συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου στα εργασιακά και μη λες πράγματα, μην αναλαμβάνεις ευθύνες και μην προτρέχεις. Η κυκλοθυμία σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου πιθανά να προκαλέσει μπελάδες. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες.

 

Λέων
Το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε μεγάλες ιδέες και δυνατότητες μιας και προηγήθηκε μια Πανσέληνος και ένα τετράγωνο σήμερα με τον Άρη και το Δία, που μπορεί να διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερα.  Η γενική ατμόσφαιρα στα εργασιακά μπορεί να αισθάνεσαι πως είναι τεταμένη, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Απόφυγε τις σημαντικές συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Περί ανέμων και υδάτων για ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να περάσεις τη μέρα σου με δοκιμασμένες φιλικές σχέσεις σου.

Παρθένος
Οι εντάσεις σήμερα τείνουν να προέρχονται από την τάση σου να αναλαμβάνεις πάρα πολλά. Η περίσσια ενέργεια σου μπορεί τελικά να είναι πρόβλημα σε σχέση με την ψυχαγωγία, καθώς ο Άρης συγκρούεται με το Δία στον τομέα της χαράς και της αναψυχής. Πρέπει να θυμάσαι πως δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα. Συνέπειες μπορεί να υπάρξουν στα εργασιακά και τα οικονομικά για λάθη που είχαν γίνει. Απόφυγε τα καβγαδάκια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε κάνε πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σου.

 

Ζυγός
Το τετράγωνο Άρη – Δία σήμερα μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό, αλλά και μια τάση να πιέσεις την τύχη σου. Αυτή η τάση μπορεί να σε ενθαρρύνει να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς, αλλά αν γίνει υπερβολική ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθη. Οι συνεργασίες σου στα επαγγελματικά χρειάζονται προσοχή. Λεκτικά λάθη απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να γίνουν η αιτία παρεξηγήσεων. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τα όσα σου τάζουν.

 

Σκορπιός
Ενώ σήμερα είναι έντονος ο ενθουσιασμός και η επίγνωση των συναισθημάτων σου ίσως καλύτερα να αποφύγεις την παρορμητικότητα. Μπορεί να έχεις το θάρρος να προωθήσεις ένα θέμα που είχες αφήσει για λίγο στην άκρη στα εργασιακά,  όμως θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένη. Ερωτικά ζητήματα μπορεί να τα βάζεις σε δεύτερη μοίρα όμως θα πρέπει να δείξεις το απαιτούμενο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο χρόνος σου κυλά υπέροχα με έμπιστους φίλους.

 

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να είσαι ενθουσιασμένη με την επιδίωξη δράσεων, χόμπι, δραστηριότητες αναψυχής, ειδύλλια ή δημιουργικές αναζητήσεις. Επιδιώκεις πιο ενεργά εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρά, καθώς ο Άρης διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Ο Άρης αποτελεί και δημιουργεί μια δύσκολη πτυχή με το Δία και να σου προκαλεί ένα ενθουσιασμό που θα πρέπει να συγκρατήσεις. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και απόφυγε τα ξεσπάσματα. Η έπαρση είναι κακός σύμβουλος για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Αιγόκερως
Απόφυγε να ασκήσεις υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σκέψου αν οι παρορμήσεις σου προέρχονται από πραγματική ανάγκη και όχι απλά από πλήξη. Ονειρέψου αλλά κράτησε τα πόδια σου στη γη. Απόφυγε παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Περιορίσου στις απλές καθημερινές συζητήσεις και δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλύτερα σήμερα να μην κάνεις καμία κίνηση.

 

Υδροχόος
Μπορεί να αισθάνεσαι εξαιρετικά αναζωογονημένη μετά από την Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο  και με τον Άρη – Δία σε διαφωνίες, σήμερα μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλου ενθουσιασμού, δυνατών κινήσεων και παθιασμένων συναισθημάτων. Όμως απόφυγε την υπερβολή. Απόφυγε τις δεσμεύσεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Οι εντάσεις και τα καβγαδάκια είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια.

 

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή και ξαφνική παρόρμηση για να διορθώσεις τα πράγματα με τα χρήματα ή να προωθήσεις ένα έργο. Ενώ το θάρρος και η αυτοπεποίθηση είναι αυξημένα θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που προέρχονται από ανησυχία και όχι από ανάγκη. Μια επιρροή αργότερα σήμερα Αφροδίτης – Κρόνου, μπορεί να σου υπενθυμίσει τις ευθύνες σου στα εργασιακά. Έλεγξε τη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Μην πιέζεις καταστάσεις εσύ που είσαι μόνη.

Read More

And More