Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/9)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο συγκρούεται με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή και οι επιθυμίες σου φαίνεται να μπλοκάρονται από τους άλλους ή μέσα από τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και φαίνεται να χρειάζεσαι περισσότερη συναισθηματική ευαισθησία για αυτό προσπάθησε να μην χαλάσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέρασε ανάλαφρα τη βραδιά σου επιλέγοντας ευχάριστες και αισιόδοξες δραστηριότητες και συναναστροφές.

 

Ταύρος
Μπορεί το πρωί να είναι λίγο δύσκολο να λάβεις σαφείς αποφάσεις ή να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα το ενδιαφέρον σου. Ο Ερμής σε μια καλή όψη με την Αφροδίτη ενθαρρύνει τις συνεργασίες και τις συμφωνίες. Ο ρομαντισμός και η άνεση στη σχέση με τον αγαπημένο σου εξασφαλίζουν μια ευχάριστη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και φλερτ ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της κοινωνικότητάς σου και η επιθυμία σου για ένα διάλειμμα από τις πιέσεις είναι ισχυρή. Παρόλα αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να απομακρυνθείς ή να ξεφύγεις από τις προσωπικές σου ανησυχίες. Εάν κάποιοι στα εργασιακά αμφισβητούν τις ιδέες σου δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο βαριά. Οι απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφό σου μάλλον είναι υπερβολικές. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το φλερτ και την αύξηση των θαυμαστών σου που ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές όψεις πιθανά να σε οδηγήσουν σε επιπόλαιες αποφάσεις, απληστία και υπερβολή. Βάλε ένα φρένο και αντιμετώπισε με ρεαλισμό και αντικειμενικότατα τις εξελίξεις και υποθέσεις σου. Καταπιεσμένα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και έχεις την τάση να ξεσπάς άσχημα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις τους λάθος ανθρώπους και πιστεύεις όλα όσα σου τάζουν.

 

Λέων
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δημιουργεί εσωστρέφεια φέρνοντας τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση επιστράτευσε τη λογική σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες όσο το δυνατόν με θετική διάθεση και χιούμορ προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Μην παρασύρεσαι σε αμαρτίες και διακινδυνεύεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα πάθη σου μπορεί να σε πληγώσουν για αυτό συγκράτησέ τα.

Παρθένος
Παρορμητικές συμπεριφορές σήμερα κυρίως σε θέματα που αφορούν σε κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Είσαι επιρρεπής σε λάθη στα εργασιακά για αυτό συγκεντρώσου περισσότερο. Η εντιμότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι πολύ σημαντική για τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία και ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται.

 

Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σε επηρεάζει αρκετά για αυτό και θα πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Νέες οικονομικές και εργασιακές συμφωνίες διαχειρίσου τες έξυπνα και διπλωματικά. Τα προσωπικά άγχη σου μην τα ξεσπάς ή τα χρεώνεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις συμπεριφορές και μην ενθουσιάζεσαι απέναντι σε επιπόλαιες γνωριμίες.

 

Σκορπιός
Ο τρόπος που επικοινωνείς και κρίνεις τις καταστάσεις σήμερα χρειάζονται προσοχή καθώς έχεις την τάση να κρίνεις επιπόλαια ή και ακραία. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις και έξτρα. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και συναισθήματα κτητικότητας και εγωισμού παραμέρισέ τα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν περισσότερο από όσο πρέπει.

 

Τοξότης
Οργάνωσε σωστά τις σημερινές υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά, μιας και απρόβλεπτα θέματα μπορεί να σε πνίξουν. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να μην είναι οι αναμενόμενες, όμως δεν είναι και τόσο άσχημες αν τις διαχειριστείς σωστά. Αρνητικές σκέψεις σου μπορεί να αδικούν τον ερωτικό σύντροφό σου ή και να τον προσβάλλουν για αυτό σκέψου πριν ανοίξεις το στόμα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε πάθη και κακές επιλογές.

 

Αιγόκερως
Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που αντιδράς γιατί κουβαλά αρκετή ένταση η μέρα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πάντα με υπομονή και ψυχραιμία. Διατήρησε την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με συνεργάτες σε ένα καλό και σταθερό επίπεδο. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιλέγεις καταστάσεις και πρόσωπα που το ένστικτό σου σε προειδοποιεί για παγίδες.

 

Υδροχόος
Αρκετή κούραση έχει η σημερινή μέρα για αυτό αν δεν οργανωθείς σωστά φαίνεται να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις. Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν αρκετά καθώς έρχονται στο προσκήνιο και επιβάλλεται η διευθέτησή τους. Πάρε πρωτοβουλίες και γλύκανε την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθείς
Η μέρα καθώς και οι υποχρεώσεις της χρειάζονται σήμερα ιδιαίτερη προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου γίνεται προκλητική έως και προσβλητική. Η ανταγωνιστική σου διάθεση απέναντι σε συναδέλφους μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις που αυτήν την περίοδο θα είναι εις βάρος σου. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι υπερβολικές. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στις κατακτήσεις και το φλερτ και μην ενθουσιάζεσαι ή εξιδανικεύεις.

 

Read More

And More