Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/10)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποχρεώσεις της με ρεαλισμό και βάλε στην άκρη το συναίσθημα. Ευκαιρίες να βγεις από πολλά αδιέξοδα δίνονται μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων στα εργασιακά μιας και τις επόμενες μέρες θα προκύψουν άλλα δεδομένα. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στο σύντροφό σου και μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε στην καθημερινότητά σου νέες δραστηριότητες και γνώρισε νέους ανθρώπους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα και επωφελήσου από την εύνοια της μέρας τουλάχιστον στο πρώτο μισό της. Η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα επαγγελματικά αρκεί για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Η ηρεμία και η συναισθηματική σταθερότητα που λαμβάνεις από το σύντροφό σου είναι υπεραρκετά για να τελειώσει όμορφα η μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια γνωριμία δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου και εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου. Ασχολήσου με την εμφάνιση και τους προσωπικούς σου χώρους και απόλαυσε όσο καλύτερα γίνεται τη μέρα σου. Η βιασύνη σου στα εργασιακά και η δυσκολία συγκέντρωσής σου μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθη. Καιρός να λύσεις τις όποιες διαφορές με το σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τις γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Υπάρχουν σήμερα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και εκκρεμότητα. Έντονη είναι η ανάγκη σου για αλλαγές στα εργασιακά, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική. Παραμέρισε τα πρέπει και εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί άδικα και μάλιστα τόσο πολύ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Ενήργησε σήμερα με δυναμισμό και μην αφήνεις στην τύχη τους τις υποθέσεις σου. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Εξομολογήσου στο σύντροφό σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και το τι σε δυσαρεστεί. Είναι καιρός να παρθούν κάποιες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει λιγάκι το πεδίο. Η προσοχή σου σε καθημερινά πρακτικά εργασιακά θέματα αποσπάται πολύ εύκολα, για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο αυθόρμητα. Παρόλα αυτά μια ανυπομονησία σε διακατέχει που πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθη. Βασικές ενδείξεις και συμβουλές ανώτερων σου στα εργασιακά σε προετοιμάζουν για τυχόν διαφορές ή αποκαλύψεις που έρχονται, για αυτό καλά θα κάνεις να τις λάβεις υπόψη σου σοβαρά. Η κυκλοθυμία σου τις περισσότερες φορές κουράζει τον ερωτικό σύντροφό σου. Μοιράσου μαζί του τα όσα σε απασχολούν και μην ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση που λαμβάνεις από το άτομο που διεκδικείς σε κάνει πιο τολμηρή και θαρραλέα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες επισημαίνουν την ανάγκη να γίνουν κάποιες προσαρμογές στα σχέδιά σου και όχι τολμηρές κινήσεις. Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι προτιμότερο να στοχεύσεις σε δραστηριότητες που βοηθούν στη συναισθηματική ανανέωση, για αυτό σήμερα δείξε και δώσε προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα πιθανά να νιώσεις με άτομο το οποίο προέρχεται μέσα από τον κοινωνικό περίγυρό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου, ίσως γιατί κάποιες φορές δεν ξέρεις κι εσύ η ίδια τι είναι αυτό που ζητάς. Αντιμετώπισε κάθε διστακτικότητά σου στα εργασιακά σαν ευκαιρία για μια επιβράδυνση και προσαρμοστικότητα. Μην δημιουργείς και προκαλείς αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Την πίεση και το άγχος που νιώθεις μην τα ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα ζήτα τη συμβουλή και άποψη ανθρώπων και φίλων που εμπιστεύεσαι. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Με το φεγγάρι στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μπορεί να αισθανθείς μια πίεση για τα σχέδιά σου. Έχεις πλήρη επίγνωση της πρόσθετης προσοχής που πρέπει να δείξεις στα εργασιακά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Φρόντισε η κάθε σου απόφαση που αφορά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να προέρχεται από την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα προσωπικά σχέδιά σου μπροστά σε αυτήν την αβεβαιότητα που νιώθεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα που είναι αναστατωμένα στην κοινωνική ή και προσωπική σου ζωή. Πάρε το χρόνο που χρειάζονται οι αποφάσεις σου στα εργασιακά και μην βιαστείς να δεσμευτείς σε νέες προτάσεις και καθήκοντα. Μην κρατάς μικρά ανόητα μυστικά που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Κυρίως μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές και παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός ή πλατωνικός έρωτας αρχίζει να εξελίσσεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Οι αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να είναι δύσκολες σήμερα και μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες για τα επόμενα βήματά σου, μιας και υπάρχει ανασφάλεια ή και δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου κυρίως για θέματα που αφορούν στην εξέλιξή σου στα εργασιακά. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι η αποψινή βραδιά κυλά όμορφα και ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες γνωριμίες, τηλέφωνα και έντονη κινητικότητα στη συναισθηματική σου ζωή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξει έντονη επιθυμία να ξεφύγεις σήμερα από τη ρουτίνα, από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όμως είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται. Σκέψου μήπως είναι ο φόβος και η ανασφάλεια που δεν σε αφήνουν να πεις αυτά που θέλεις στα εργασιακά. Είναι ιδανική η αποψινή βραδιά για μια συναισθηματική εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες μην τις περνάς απαρατήρητες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν και να διαπιστώσεις τις προθέσεις τους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/10)

Όσο υψηλότεροι είναι οι τρέχοντες στόχοι σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τους επιτύχετε. Το κυριότερο είναι να μην σταματήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ
Μια μέρα ρουτίνας στην δουλειά που θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας και το ενδιαφέρον γι αυτή. Στο επίκεντρο των σκέψεων σας κυρίαρχη μια μακρινή εξόρμηση σε ερημικά και γαλήνια μέρη, με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Τα οικονομικά δεν θα μεταβληθούν, αφού όλα είναι προγραμματισμένα. Στα συναισθηματικά προβλέπεται μεγάλη επιτυχία καθώς οι πρωινές σκέψεις σας έχουν φτιάξει την διάθεση και περιμένετε το βράδυ με ανυπομονησία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα σημαντικό γεγονός στην δουλειά θα κλονίσει την ψυχική σας υγεία. Θα χάσετε την αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σας και θα φτάσετε στην κατάθλιψη. Τα οικονομικά σας θα υποστούν μια σημαντική μείωση από ένα απρόσμενο γεγονός. Σήμερα θα χρειαστείτε ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη. Ένας στενός φίλος μπορεί να σας επηρεάσει πολύ θετικά και να σας βγάλει από αυτή την κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στα επαγγελματικά σας σήμερα. Προχωρήστε με προσοχή σε οικονομικά θέματα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες μπροστά σας. Αυτή την ημέρα θα πρέπει να ακολουθήσετε όσα λέει η καρδιά και τα ένστικτά σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Εάν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι στα πρόθυρα της αναχώρησης, πάρτε δραστικά μέτρα και κρατήστε το κοντά σας. Αν ξεκινάτε απλά μια νέα σχέση, μη διστάσετε να πείτε στο πρόσωπο που σας αρέσει πως νιώθετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αρκετά συνηθισμένη ημέρα για εσάς σήμερα. Μια βαρετή μέρα σας περιμένει στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα ισορροπήσετε. Στην προσωπική σας ζωή σας περιμένουν συζητήσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες και καβγάδες.

 

ΛΕΩΝ
Δυσκολίες σας περιμένουν σήμερα στον εργασιακό σας χώρο. Η έλλειψη επικοινωνίας θα οδηγήσει σε έντονες διαφωνίες. Εάν βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο για τα επιχειρηματικά σας πλάνα, αποφύγετε οποιαδήποτε συνάντηση η οποία θα σχετίζεται με την λήψη μιας απόφασης. Τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγο περισσότερο προσοχή. Η έλλειψη επικοινωνίας θα σας ακολουθεί και στα αισθηματικά. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας σήμερα. Θα σας ταλαιπωρήσουν μερικές οικονομικής φύσεως δουλειές, αλλά όχι κάτι το δύσκολο ή μη διαχειρίσιμο. Αυτό που πρόκειται να ταράξει τα νερά της ρουτίνας σας είναι ένα τηλεφώνημα από κάποιον από το παρελθόν σας. Η πρόθεση αυτού του ατόμου είναι να επιστρέψει στη ζωή σας, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο για εσάς και δεν πρέπει να το επιτρέψετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Μεγάλη μέρα για τα επαγγελματικά σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο θρίαμβο και την αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Το μεγάλο αυτό γεγονός αφορά μια νέα (ηγετική) θέση εργασίας, είτε το κλείσιμο μιας μεγάλης συμφωνίας που θα σας επιφέρει μεγάλα κέρδη. Όλα αυτά οφείλονται στην σκληρή δουλειά για αυτό να το απολαύσετε με την ψυχή σας. Τα οικονομικά δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν σήμερα. Πάρτε τον άνθρωπό σας και βγείτε έξω να γιορτάσετε αυτή την επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα σας περιμένει μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς. Στα οικονομικά , πρόκειται να διαθέσετε ένα τμήμα των αποταμιεύσεων σας για μια επένδυση που μακροπρόθεσμα θα επιφέρει κέρδη. Ένα μυστήριο πλανάται στα αισθηματικά. Με την επίλυση αυτού του γρίφου θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα σας προκαλέσουν σύγχυση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα επαγγελματικά προβλέπεται να έχετε μια συνηθισμένη μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει πράγμα που σας κάνει να ακυρώσετε τα πλάνα σας για κάποιες αγορές. Στο προσωπικό τομέα έρχονται δυσάρεστες ειδήσεις από ένα μέλος της οικογένειας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Ο σύντροφός σας είναι το μεγάλο σας στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λόγια που θα ειπωθούν στη δουλειά από κάποιο συνάδελφο θα σας αναστατώσουν. Χειριστείτε το περιστατικό με ηρεμία και δείξτε ποιος έχει το πάνω χέρι. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει μια αρνητική μεταβολή αφού θα προβείτε (εσείς ή κάποιο οικογενειακό μέλος) σε μια όχι και τόσο σημαντική αγορά. Αυτή η σπατάλη θα φέρει φωνές και εκνευρισμό πράγμα που θα μειώσει αισθητά τις αισθηματικές σας προοπτικές για σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας περιμένει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά σας. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα το περάσετε με στρες και εργασίες που απαιτούν την συγκέντρωσή σας. Μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις και προσπαθήσετε να προγραμματίσετε κάτι μακροπρόθεσμα καθώς θα νιώθετε εξαντλημένη και οποιαδήποτε ενέργεια ίσως οδηγήσει σε λάθος και επιπόλαιες αποφάσεις. Τα οικονομικά σας δεν θα έχουν κάποια ουσιαστική μεταβολή. Στον προσωπικό σας χρόνο, προσπαθήστε να αποβάλετε όλο το στρες της ημέρας που πέρασε και περάστε μια ευχάριστη βραδιά με τους φίλους σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα σας περιμένει ένα ευχάριστο νέο στον επαγγελματικό τομέα. Ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε εδώ και καιρό φαίνεται ότι βρίσκει την λύση του. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά. Ένα χρέος που σας απασχολούσε εδώ και αρκετούς μήνες φεύγει από πάνω σας. Αυτό θα σηματοδοτήσει τη βελτίωση της διάθεσής σας, γι αυτό φροντίστε να το γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας περιμένει ένα πολύ ευχάριστο βράδυ.

Read More

And More