Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/6)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Η σημερινή έκλειψη είναι ισχυρή για την απόκτηση προοπτικής ενός παρελθοντικού θέματος βοηθώντας σε να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο μέσα από την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησες. Αυτή η νέα προοπτική για ένα παλιό ζήτημα σχετίζεται με επικοινωνίες, συνδέσεις, ταξίδια και αίσθηση περιπέτειας. Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει κι αυτό επηρεάζει τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Η ένταση είναι πιθανή για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι και διεκδικείς είτε στα εργασιακά, είτε στα προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα και μην μένεις κολλημένη σε παλιές κακές εμπειρίες.

 

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες, και παρελθοντικές καταστάσεις τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Η κάθε κίνηση και συμπεριφορά σου στα εργασιακά θα πρέπει να είναι σωστά μελετημένη. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγετε περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα και φρόντισε τον εαυτό σου.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη φέρνει ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναισθήματα, καθώς είναι και μια στιγμή που οι ανάγκες σου αλλάζουν. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση ή και κάποιες απογοητεύσεις, αλλά τα συναισθήματα σε παρακινούν να κάνεις κρίσιμες προσαρμογές. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και μην δυσκολεύεις τη συνεργασία σου με σημαντικά στελέχη. Μην τεντώνεις το σκοινί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν.

 

Καρκίνος
Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη τείνει να στρέφει την προσοχή σου σε δυσλειτουργικές περιοχές της ζωής σου και σε παρακινεί να τις διορθώσεις. Απόφυγε τον εκνευρισμό και βάλε σε τάξη τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις στα εργασιακά είναι η σημερινή μέρα, για αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς. Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου όπως θα έπρεπε. Εσύ που είσαι μόνη, μην ψάχνεις απαντήσεις για το παρελθόν από τους άλλους.

Λέων
Μια περίπλοκη αλλά δημιουργική έκλειψη πραγματοποιείται σήμερα που φέρνει το συναίσθημα στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Έχεις την ανάγκη να θέσεις αλλαγές στη ζωή σου που θα τη χρωματίσουν και θα την κάνουν πιο ευχάριστη. Αξιοποίησε τη δημιουργικότητά σου στα εργασιακά και τις ιδέες σου. Το πάθος σου μπορεί να σε παρασύρει σε εντάσεις, ζήλιες και καχυποψίες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ερωτική γνωριμία σου δημιουργεί ανασφάλεια.

 

Παρθένος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης τείνει να προκαλεί έντονα συναισθήματα και μπορεί να σχετίζεται με τις συνθήκες διαβίωσης, την προσωπική σου ζωή, το συναισθηματικό κόσμο σου, το σπίτι ή την οικογένεια. Οι συνθήκες στα εργασιακά είναι αρκετά πιεστικές όμως με την οργάνωσή σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όχι μόνο σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Εσύ που είσαι μόνη, την ερωτική σου ζωή φαίνεται να την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

 

Ζυγός
Η Σεληνιακή σημερινή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών σου και του άμεσου περιβάλλοντός σου. Οι αισθήσεις σου διεγείρονται στο μέγιστο. Επεξεργάσου πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις και φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου. Οι συζητήσεις στα εργασιακά θα σου φανούν πολύ χρήσιμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα φαίνεται να σου φταίνε όλοι και όλα.

 

Σκορπιός
Είναι η πρώτη έκλειψη σήμερα σε ένα σετ που επηρεάζει τα χρήματά σου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Η αναταραχή ή δυσαρέσκεια που προκαλείται τώρα, μπορεί να κάνει και να σε προϊδεάσει για αλλαγές και εξασφαλίσεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις ή φωτισμός ζητημάτων που παραμερίζονταν ή έμεναν κρυμμένα. Αναζήτησε νέες προοπτικές στα εργασιακά αρκεί να μην καταλήξεις ακόμα σε αποφάσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση, για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτο και τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναστάτωση φαίνεται να σου προκαλεί μια νέα γνωριμία.

 

Τοξότης
Σήμερα πραγματοποιείται μια έκλειψη – Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί μια περίοδο μεταβατική για εσένα, όχι απαραίτητα κακή. Μια περίοδο επίσης που καλείσαι να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κλείσεις παλιούς κύκλους. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και προσπάθησε να αποφύγεις έντονες διαμαρτυρίες. Εντάσεις και καβγαδάκια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείς να τα αποφύγεις αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς τελικά. Μην επαναφέρεις παρελθοντικά λάθη και μην στέκεσαι σε αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, μην πέφτεις ψυχολογικά και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

 

Αιγόκερως
Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με ένα θέμα εργασίας ή και υγείας. Τώρα αναγνωρίζεις ουσιαστικά τη σημασία του να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου. Δεν είναι καιρός βέβαια για να πάρεις σαρωτικές αποφάσεις. Αντίθετα είναι μια στιγμή για να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και διατήρησε την καλή σου εικόνα. Η κουβέντα με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σου κάνει καλό. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Η σημερινή έκλειψη εμφανίζεται στον τομέα των φιλοδοξιών σου, των ονείρων, των ιδανικών, της κοινότητας και της φιλίας. Ό,τι έρχεται στο φως σου παρέχει σημαντικές πληροφορίες για ένα παλιό πρόβλημα και πιθανότατα να αισθανθείς πιο δυνατή. Ανησυχείς περισσότερο από ότι θα έπρεπε για την εικόνα σου στα εργασιακά. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και βάλε φρένο στις καχύποπτες σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις τι είναι σημαντικό για σένα.

 

Ιχθείς
Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα στο σπίτι, την οικογένεια και την επαγγελματικής σου ζωή. Τα συναισθήματα αυξάνονται γύρω από κάθε σεληνιακή έκλειψη κι αυτό περιπλέκεται από μια προκλητική πτυχή στον παρορμητικό Άρη, ο οποίος μπορεί να ενθαρρύνει την ανώριμη συμπεριφορά από μέρους σου. Συμβαίνει επίσης στη μέση ενός ανάδρομου κύκλου της Αφροδίτης και είναι δύσκολο να αγνοηθούν συναισθήματα δυσαρέσκειας. Είναι επίσης μια περίοδος που πρέπει να είσαι υπομονετική με τα εργασιακά σου, καθώς σημειώνονται αλλαγές και γεγονότα που δεν πρέπει να παραβλέψεις. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι και μην ενθουσιάζεσαι από νέες εφήμερες γνωριμίες.

Read More

And More