Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/1/2018

Η περίοδος των διακοπών ξεθωριάζει και αποτελεί μία ωραία ανάμνηση. Αν και είναι το τέλος της εβδομάδας στη δουλειά για τις περισσότερες, εσείς θα επιδιώξετε να αποδώσετε τα μέγιστα και σήμερα σε όσα κάνετε.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το Σύμπαν σε αφυπνίζει και σε παρακινεί να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Για αυτό θα αισθανθείς ότι οι ευθύνες σου αυξάνονται και ο διαθέσιμος χρόνος σου συνεχίζει να συρρικνώνεται. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και όσο πιο γρήγορα αρχίσεις, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σου να ολοκληρώσεις τα πάντα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Να θυμάσαι όμως ότι ο καθορισμός πολλών μικρότερων στόχων και η επιτυχής επίτευξή τους είναι πιο αποτελεσματική από την επίτευξη ενός τελικού προορισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να κάνεις σταθερή πρόοδο προς την κατεύθυνση των στόχων σου χωρίς να εξαντλήσεις τον εαυτό σου στη διαδικασία. Ωστόσο, το να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά σήμερα μπορεί να μην οδηγήσει αναγκαστικά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η εστίαση στα καθήκοντα που είναι μπροστά σου είναι ευκολότερη εάν υιοθετήσεις μια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά. Θυμήσου το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα περάσεις μία υπέροχη μέρα με φίλους και συγγενείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που συχνά αποφεύγεις να μιλάς για τις επιθυμίες σου, σήμερα είσαι διατεθειμένη να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση. Αρχικά, ίσως να διστάσεις να αποκαλύψεις τις βαθύτερες σκέψεις σου, όμως θα προσαρμοστείς γρήγορα και θα καταφέρεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά. Αυτό θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ελπίζεις να μάθεις όλα όσα μπορείς από το κοντινό σου περιβάλλον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλεις να χάσεις και χρόνο στο… μπλα μπλα. Στην πραγματικότητα επιθυμείς να πας κατευθείαν στον πυρήνα της συζήτησης για να μάθεις αυτό που θέλεις. Χειρίσου με ψυχραιμία τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Σύντομα θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι στα ύψη και γιατί να μην είναι άλλωστε. Παρασκευή! Έχεις τη δυνατότητα να αξιολογήσεις τις επιλογές σου και να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Αντί όμως να βασιστείς στη διαίσθησή σου καλό θα ήταν να σκεφτείς ποιες δραστηριότητες σε εξυπηρετούν καλύτερα για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Η πραγματοποίηση των σωστών επιλογών στην παρούσα στιγμή δημιουργεί την πιο άμεση διαδρομή στο μέλλον σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να προσπαθήσεις να “θάψεις” τα συναισθήματά σου σήμερα προκειμένου να προβάλλεις μια πιο σοβαρή εκδοχή του εαυτού σου. Όμως ζεις κάτω από την ψευδαίσθηση ότι η εμφάνιση της ευπάθειάς σου αποκαλύπτει μια θεμελιώδη αδυναμία στο χαρακτήρα σου. Μην προσπαθείς να εμφανίσεις μία ψευδή εικόνα της δύναμής σου. Κατά ειρωνικό τρόπο, χάνεις δύναμη όταν κρύβεις τα αληθινά σου συναισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η πλούσια εσωτερική σου ζωή μπορεί να σε αποσπάσει από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ευτυχώς όμως θα βρεις τη δύναμη να αλλάξεις την κατεύθυνση της φαντασίας σου και θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είσαι απόλυτα συγχρονισμένη με τους γύρω σου και με ομαδική δουλειά θα καταφέρετε να βγάλετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και πλέον θα ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και στους φίλους σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνήθως προτιμάς να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα και όχι τις λεπτομέρειες. Δυστυχώς δεν θα προχωρήσεις στη δουλειά εκτός αν συνειδητά δώσεις προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ευτυχώς η αποφυγή περισπασμών καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας σε ανταμείβει με μετρήσιμη πρόοδο, μαζί με την ευκαιρία να περιπλανηθείς στη φαντασία σου αργότερα απόψε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάμνηση των ονείρων σου σήμερα δεν αρκεί για να γίνουν πραγματικότητα. Αφιέρωσε χρόνο στις σημερινές σου υποχρεώσεις και μην αφήσεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή. Μπορείς αργότερα να αφήσεις τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν γίνεται απαρατήρητη, όμως εξακολουθείς να ελπίζεις ότι θα λάβεις την αναγνώριση για όλα όσα κάνεις. Ίσως να πιστεύεις ότι η ανωνυμία σου σε εξυπηρετεί καλά, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Παρόλο που θα ξεφύγεις από την κριτική των γύρω σου, σου λείπουν και τα θετικά σχόλια. Παρόλα αυτά, μία μικρή αυτοεπιβαλλόμενη απομόνωση είναι υγιής τώρα επειδή εντείνει το εσωτερικό ταξίδι της ανακάλυψης.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα καταφέρεις να ευχαριστήσεις τους πάντες γύρω σου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Μην σε παίρνει από κάτω, συνέχισε να προσπαθείς και δεν θα απογοητευτείς. Παρόλο που η φαντασία σου λειτουργεί υπερωρίες, πρέπει ακόμα να διατηρήσεις μια πρακτική προσέγγιση όταν πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων στο κοινωνικό σου δίκτυο. Παρόλα αυτά δεν μπορείς να ξεφύγεις από την αλήθεια.

Read More

And More