Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/2)

Νέα εβδομάδα, φρέσκια αρχή…

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζονται σωστοί χειρισμοί σήμερα για να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και απέφυγε τις εντάσεις. Η Δευτέρα πάντα είναι δύσκολη, πού θα πάει, θα περάσει. Υπομονή χρειάζεται και στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο ακόμη δεν έχει έρθει η στιγμή να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην νευριάζεις με το παραμικρό. Στα οικονομικά σου φρόντισε να προσέχεις πολύ, γιατί συνεχώς βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού από περιττά έξοδα που κάνεις. Ασχολήσου περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα σου ξεκινά πολύ όμορφα και ομαλά, χωρίς άγχος και πίεση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών και να δουλέψεις βάσει προγράμματος έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσεις όσο περισσότερο μπορείς το άγχος σου. Οργάνωσε ακόμη καλύτερα τα σχέδιά σου για το μέλλον, για να είσαι προετοιμασμένη για όσα θα έρθουν. Ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται και με τον αγαπημένο σου θα περάσεις μία πολύ όμορφη ημέρα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και μπορείς αν θέλεις να προγραμματίσεις μία εξόρμηση με τον σύντροφό σου. Οργάνωσε ακόμη καλύτερα τα οικονομικά σου, τα οποία είναι σε ικανοποιητικό σημείο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κινήσου με ψυχραιμία σήμερα και όλα θα πάνε καλά. Η ένταση που επικρατεί στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν σε αφήνει ανεπηρέαστη, όμως προσπάθησε να μείνεις μακριά από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Κινήσου με ιδιαίτερη προσοχή και στη σχέση σου και πρόσεχε τη συμπεριφορά σου. Ξεσπάς άδικα στον αγαπημένο σου και δεν θα σου βγει σε καλό. Απέφυγε τις κακοτοπιές και μην δημιουργείς εμπόδια στον εαυτό σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση δεν θα λείψει ούτε από τη σημερινή ημέρα. Έχεις άγχος και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στο υπερφορτωμένο πρόγραμμά σου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα και θα καταφέρεις να ηρεμήσεις λιγάκι. Προσοχή όμως. Ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε και με τη συμπεριφορά σου μπορεί να χαλάσεις σχέσεις που «έχτισες» με κόπο. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και μην τον κατηγορείς για κάτι που δεν φταίει. Σκέψου λογικά και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Φρόντισε να καλύψεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

 

ΛΕΩΝ
Οι υποχρεώσεις τρέχουν και σήμερα. Δείξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, όμως εσύ είσαι το πρόσωπο – κλειδί που θα «σβήσει» τις φωτιές που στο εργασιακό περιβάλλον. Τακτοποίησε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ειδικά όσες σε πιέζουν περισσότερο. Μην δημιουργήσεις νέες, προτού τακτοποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με υπομονή και διάθεση για διάλογο να αντιμετωπίσεις και τον σύντροφό σου. Αν έχει κάτι να σου πει, καλό θα ήταν να τον ακούσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το άγχος για τη δουλειά δεν το αποβάλλεις εύκολα. Ηρέμησε όμως, γιατί η πίεση δεν είναι πάντοτε δημιουργική. Φρόντισε να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις πρόοδο στην εργασία σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος σου για τον αγαπημένο σου δεν κρύβεται. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και κάνε κινήσεις για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Έχεις κάνει αρκετή πρόοδο στη δουλειά σου και πλέον μπορείς να είσαι λίγο πιο ήρεμη. Οι κόποι σουτ σύντομα θα ανταμειφθούν και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι νέο που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Το γεγονός ότι είσαι πιο ήρεμη, ωφέλησε και την ερωτική σου ζωή. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου πηγαίνει καλύτερα και η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Σημαντικό να μην επαναπαύεσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτέλους αργά και σταθερά βλέπεις βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα. Οι εξελίξεις είναι θετικές, όμως υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις, αλλιώς θα έχεις καθυστερήσεις. Στο μέλλον θα δεις ότι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα βελτιωθεί. Τα έξοδά σου είναι πολλά αυτό το διάστημα, προσπάθησε να μείνεις εντός προϋπολογισμού. Θα υπάρξουν τριβές στη σχέση σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον αγαπημένο σου, πριν να είναι πολύ αργά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ζητήματα που έχεις αναβάλει πολλές φορές στο παρελθόν, πλέον δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Τακτοποίησε τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, γιατί αλλιώς θα συσσωρεύονται λίστες με πράγματα που δεν έκανες. Να είσαι πιο συνεπής, γιατί αλλιώς καταστρέφεις την πρόοδό σου. Η αναβλητικότητα κάνει κακό στην καριέρα σου. Κάνε κακό και στα οικονομικά σου, όμως. Μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ενδέχεται να αυξήσουν τα έσοδά σου. Δώσε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου και σίγουρα ο ρομαντισμός σου, η γοητεία σου και η καλή σου συμπεριφορά θα τον κάνουν να περνάει καλά μαζί σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετή προσοχή σήμερα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις μία ισορροπία και να μην δημιουργήσεις εντάσεις. Μην αφήσεις το άγχος σου να σε καταβάλει. Καθυστερήσεις και προβλήματα υπάρχουν πάντα, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση με ηρεμία. Αρκετή προσοχή στα οικονομικά σου για το τελευταίο διάστημα πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Αρκετή υπομονή θα πρέπει να κάνεις στην προσωπική σου ζωή, αντιμετώπισε με ηρεμία ζητήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα έρθουν ευχάριστες εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που ακόμη και εσύ δεν τις περίμενες. Η δουλειά σου και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα είναι πολύ καλές. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στα οικονομικά σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά, για αυτό απέφυγε τις περιττές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η κατάσταση βελτιώνεται πολύ και στην ερωτική σου ζωή.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου βελτιώνεται, γεγονός που καθιστά πιο εύκολη τη δουλειά σου. Προχωράς τα πρόγραμμά σου χωρίς να σε αποσυντονίζει κάτι. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται, η ερωτική σου ζωή θα εκτοξευτεί. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Read More

And More