Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/3)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/3) | tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και  ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η εκπλήρωση των κενών στους όποιους τομείς θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου σήμερα είναι χάσιμο χρόνου και μια σπατάλη ενέργειας, με τον ανάδρομο Ερμή σε μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Άρη. Ενώ η ανυπομονησία σου μπορεί να αυξηθεί με αυτήν την επιρροή, αν διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου μπορεί να κάνεις μια σημαντική πρόοδο σε ένα έργο. Οι διαφορά απόψεων με συναδέλφους μπορεί να προκαλέσει μια γκρίνια και μια ένταση που καλό θα ήταν να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Απόφυγε τις σημαντικές και σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία σου.

 

Ταύρος
Η ανάγκη σου για άμεσα αποτελέσματα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να είσαι υπομονετική. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τα λόγια σου φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη επίπτωση αυτές τις μέρες. Είναι ένας ισχυρός χρόνος για νέες πρωτοποριακές ιδέες αλλά δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να εφαρμοστούν. Επιδίωξε την ηρεμία και την εξοικείωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και φρόντισε να περάσεις καλά.

 

Δίδυμοι
Η κίνηση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα διεγείρει την περιέργειά σου και αν ψάχνεις για ψυχικές δραστηριότητες, η ανυπομονησία σου μπορεί να είναι ένα πρόβλημα καθώς οι ρυθμοί της ημέρας όσο προχωρούν οι ώρες δημιουργούν ένα χαοτικό κλίμα. Η έξαψη μιας συνομιλίας στα εργασιακά μπορεί να προκαλέσει ένταση και πιθανές διαφωνίες σε υψηλούς τόνους. Η εξέταση προηγούμενων θεμάτων στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σε απαλλάξει από απαισιόδοξες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, με το να σκέφτεσαι και να αναπολείς το παρελθόν παραμένεις στάσιμη.

 

Καρκίνος
Με την μετακίνηση της Σελήνης σήμερα από το δικό σου ζώδιο, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για εκδηλώσεις και πρακτικές εφαρμογές από τις συναισθηματικές συνδέσεις. Ένας σύντροφος ή ένας φίλος μπορεί να είναι δύσκολο να σε κατανοήσει κι αυτό να σε στεναχωρήσει. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη ή και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Ίσως οι απαιτήσεις που έχεις από τον ερωτικό σύντροφό σου να είναι πολλές και να μην μπορούν να κατανοηθούν. Σκέψου κι αυτήν την εκδοχή πριν τα βάλεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε σε νέες γνωριμίες να σε πλησιάσουν.

 

Λέων
Η κίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου σήμερα σε συνδέει έντονα με τον κόσμο γύρω σου. Παρόλα αυτά οι παρεξηγήσεις είναι δυνατές με μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Ερμή και τον Άρη στο παιχνίδι. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να διακρίνεις την ιδιοτροπία από την πραγματική σου επιθυμία. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτό το διάστημα και μην παρασύρεσαι σε εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε αυτά που θέλεις και αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα, να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο, να αποσυμπιεστείς και να ξεκουραστείς. Ακόμα με τον Άρη σε μια ασήμαντη προκλητική πτυχή στον πλανήτη της επικοινωνίας τον κυβερνήτη σου, θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και αντιλαμβάνεσαι τις συζητήσεις. Άνθρωποι από το παρελθόν πιθανά να βρίσκονται στο μυαλό σου ή να επανεμφανίζονται στη ζωή σου. Μην μπλέκεις σε μυστικές ή και παράλληλες καταστάσεις στα ερωτικά και μη διακινδυνεύεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν αποκαθηλώνονται πρόσφατες γνωριμίες που εξιδανίκευσες γρήγορα.

 

Ζυγός
Ενώ επιθυμείς και επιδιώκεις μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σήμερα γύρω σου, μια μικρή προκλητική όψη του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει μια ένταση που καλό θα ήταν να ελέγξεις και να αποφύγεις. Η ανυπομονησία σου επίσης στα εργασιακά πιθανά να σε κάνει εριστική ή και απότομη με συνεργάτες. Έκφρασε τις όποιες ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να τον καθιστάς υπεύθυνο για τα δικά σου ανικανοποίητα. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλική σου σχέση ίσως και να αλλάξει μορφή.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακινείται σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος καθιστώντας εύκολο και φυσικό να αξιοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που είναι γενικά μια καλή στιγμή να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για μαθησιακή εμπειρία και συνομιλίες, ίσως είναι καλύτερο να προσέξεις την κρίση σου καθώς μπορεί να λείπουν κάποια κομμάτια του πάζλ και να μην έχεις πλήρη ή αντικειμενική εικόνα. Η πίεση στα εργασιακά αυξάνεται όσο περνούν οι ώρες για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική και συγκεντρωμένη. Μην προκαλείς συζητήσεις που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο αρχίζει να εξελίσσεται ένα έντονο φλερτ.

 

Τοξότης
Μην ασκείς αδικαιολόγητη πίεση σήμερα στον εαυτό σου και απόφυγε τις εντάσεις που όσο περνούν οι ώρες αυξάνονται. Διαφορετικά το κλίμα γύρω σου θα γίνει λίγο χαοτικό. Η συμπεριφορά σου επίσης στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή, καθώς έχεις την τάση να γίνεσαι εριστική και απότομη απέναντι σε συνεργάτες. Απαιτήσεις και υπερβολικές αντιδράσεις από το σύντροφό σου θα πρέπει να μειωθούν προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε ανούσια και επιπόλαια φλερτ που δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα.

 

Αιγόκερως
Η κίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου φέρνει μια ισχυρότερη ανάγκη να παρατηρήσεις και να στρατηγήσεις σήμερα. Ήρθε η ώρα να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, να παρατηρήσεις και όχι να κάνεις ακόμα άλματα. Η ψυχική ένταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σου εάν αποφασίσεις να φροντίσεις ένα εργασιακό θέμα που έχει μείνει πολύ καιρό στο συρτάρι. Απόφυγε ζήλιες και κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις εφήμερες περιπέτειες και μην ποντάρεις πουθενά συναισθηματικά ακόμα.

 

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο και τον Άρη ακριβώς πίσω σου σε μια μικρή προκλητική όψη, προκαλεί ένταση στη μέρα σου η οποία εάν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να μετατραπεί και σε παραγωγικότητα. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου στα εργασιακά χωρίς να είσαι απόλυτα βέβαιη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αφού σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά, μπορείς να πάρεις αποφάσεις και παράλληλα να περάσεις όμορφα απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα.

 

Ιχθείς
Ανυπομονησία, διαφωνίες και πιθανές αντιπαραθέσεις φέρνει και δημιουργεί η σημερινή μέρα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ώθηση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος εάν διαχειριστεί σωστά. Το κόλπο είναι να αποφύγεις δραστηριότητες που απαιτούν υπομονή ή προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι επιδόσεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές και αυτό αναγνωρίζεται. Εξασφάλισε στη σχέση σου ένα ήρεμο και τρυφερό κλίμα παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αναγνώρισε τις πραγματικές σου ανάγκες.

READ more