Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες με τον Ήλιο και τον Κρόνο σε συμμαχία, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις των έλεγχο στα χέρια σου να ανακτήσεις δυνάμεις, να προωθήσεις μακροπρόθεσμα σχέδια και να φτάσεις τους στόχους σου. Βρες τη χρυσή τομή και βάλε πρόγραμμα στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην ασχολείσαι με τα όσα συμβαίνουν και λέγονται γύρω σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε γεμίζει ενέργεια και θετική διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου και διώξε μακριά ό,τι νιώθεις να σου στερεί την ελευθερία σου. Οι φίλοι και τα οικεία σου πρόσωπα δεν σε αφήνουν στιγμή να νιώσεις παραπονεμένη και μόνη. Εντάξει μπορεί να μην καλύπτουν την ανάγκη ενός ερωτικού συντρόφου, όμως τα συναισθηματικά κενά και το αίσθημα μοναξιάς το καλύπτουν μια χαρά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, όμως δεν ξέρεις από που να αρχίσεις πραγματικά. Μείνε λίγο μόνη σου, απόφυγε την πολυκοσμία και τις επιρροές τρίτων προσώπων. Μίλα με τον εαυτό σου ειλικρινά και θέσε τις προτεραιότητές σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, για αυτό προσπάθησε να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου όσο σου επιτρέπεται και ξεκουράσου. Όσο ακόμα κρατάει το καλοκαιράκι πάρε το σύντροφό σου αγκαλιά και πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα. Εκμυστηρεύσου του τα συναισθήματά σου και πρόσθεσε μια πινελιά ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην παραίτησαι και μην απογοητεύεσαι. Σε περιμένουν τόσα όμορφα πράγματα παρακάτω, που μπορείς να τα ονειρευτείς και να γίνουν πραγματικότητα. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου δημιουργεί ένα δίχτυ ασφαλείας στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανικανοποίητα συναισθήματά σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Εντάξει μπορεί όλα να μην πηγαίνουν έτσι όπως τα ήθελες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πηγαίνουν και άσχημα. Στο χέρι σου είναι να βρεις τις ισορροπίες σου και να θέσεις τους κανόνες. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μη δίνεις δικαιώματα. Θυμήσου πως διεκδικείς κάτι καλύτερο κι αυτό απαιτεί προσπάθεια και κόπο. Μπορείς να προσθέσεις μαγεία στη σημερινή βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε κάθε φαντασίωσή σου πραγματικότητα και αφέσου. Μην κάθεσαι σπίτι περιμένοντας ένα τηλέφωνο ή μια είδηση από το άτομο που πλήγωσε την καρδιά σου. Ντύσου, στολίσου και βγες να διασκεδάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα καθημερινότητας αντιμετώπισέ τα με ρεαλισμό και μην τα παραποιείς. Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσεις. Ο Ήλιος σε καλή όψη με τον Κρόνο, έρχεται να σε ανταμείψει για τις προσπάθειες και τις θυσίες σου στα εργασιακά. Μια αύξηση ή μια προαγωγή είναι πολύ πιθανό να σε κάνει χαρούμενη το επόμενο διάστημα. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική και μη γκρινιάζεις απόψε στο σύντροφό σου. Έχει κι εκείνος τα δικά του και μπορεί να ξεσπάσει καμιά καταιγίδα. Προφυλάξου. Δεν φαίνεται να έχεις διδαχθεί τίποτα από το παρελθόν σου τελικά στα συναισθηματικά, εσύ που είσαι μόνη. Συνεχίζεις να ποντάρεις σε λάθος ανθρώπους, να φέρεσαι επιπόλαια με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι. Άλλαξε στάση και μην αφήνει τη μοναξιά σου να σε θυματοποιεί.

 

ΛΕΩΝ
Έχεις εξαιρετικές επιρροές αυτό το διάστημα επάνω σου και θα ήταν κρίμα να μην τις εκμεταλλευτείς σωστά. Βάλε σε τάξη τις πρακτικές προτεραιότητές σου στα εργασιακά. Ανακάλυψε νέους τρόπους αντιμετώπισης των υποχρεώσεων και προώθησης των σχεδίων σου. Αύξησε τις γνώσεις σου και διεκδίκησε υψηλότερους στόχους. Είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να φτάσεις την κορυφή. Η Σελήνη σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για σένα κάνει τη βραδιά με το σύντροφό σου ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου. Σε κάνουν να νιώθεις χειρότερα με την κριτική και τη διδασκαλία τους. Από οικονομικής πλευράς, προσπάθησε να μην ξοδεύεις περισσότερα χρήματα απ’ όσα εισπράττεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην παλεύεις να δείξεις την αξία σου στους άλλους. Άδικα σκοτώνεσαι. Αν και ξέρουν ποια είσαι δεν πρόκειται να το παραδεχτούν. Περιορίσου στο ότι εσύ ξέρεις κι αυτό είναι αρκετό. Απόφυγε τις λανθασμένες επιλογές στα εργασιακά. Οι προτάσεις και οι προκλήσεις είναι πολλές και θα πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια πριν αποφασίσεις τι είναι πιο προσοδοφόρο για σένα. Μην αγνοείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα τόσο επιδεικτικά. Θα έρθει η στιγμή που θα το μετανιώσεις. Μέσα στον εργασιακό χώρο σου, κάποιος που πραγματικά αξίζει τον κόπο και μπορεί να σου καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου θα σε βοηθήσει να τον εντοπίσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζήτησε την άποψη ή και τη συμβουλή αγαπημένων σου προσώπων για καταστάσεις που σου δημιουργούν διλήμματα και ανασφάλεια. Το αληθινό τους ενδιαφέρον και μόνο, θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα. Η μέρα σου στα εργασιακά εξελίσσεται δημιουργικά. Νέες γνωριμίες θα δώσουν κατεύθυνση στους στόχους σου και θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες σου. Ικανοποίησε την ανάγκη σου για κοινωνικότητα απόψε, βγες διασκέδασε και που ξέρεις, μπορεί να σκοντάψεις και πάνω στο μεγάλο έρωτα που ονειρεύεσαι. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, σταμάτα να γκρινιάζεις για τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Πάρε από το χέρι το σύντροφό σου και ρίξτε το λιγάκι έξω απόψε. Η υπεραισιοδοξία σου για τα οικονομικά σε οδηγεί σε σπατάλες και αγορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τάση σου σήμερα να αναπολείς το παρελθόν και μάλιστα τις αρνητικές του στιγμές, σου ρίχνει τη διάθεση και σου στερεί την ενέργεια. Βάλε φρένο στις αρνητικές σκέψεις σου και επιβράβευσε τον εαυτό σου για τα όσα δύσκολα έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στα εργασιακά και ξεμπέρδευε μια και καλή με παλιές εκκρεμότητες. Η κτητικότητα και η καχυποψία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, πιθανά να σε κάνουν να χάσεις το μέτρο και να οδηγηθείς σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα απόψε για τον εαυτό σου και καταλάγιασε τις ανασφάλειές σου με όποιο τρόπο μπορείς. Το πλανητικό σκηνικό επαναφέρει παλιές οικονομικές υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιορίσου σήμερα στις δικές σου απόψεις για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Με το να τα συζητάς με τους άλλους μπερδεύεσαι περισσότερο. Σου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και έχεις ορκιστεί να μην το ξανακάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει ενέργεια, αποφασιστικότητα και δυναμισμό στα εργασιακά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερεκτίμηση υποσχέσεων που μπορεί να δεχτείς. Απόφυγε τις συζητήσεις που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα προκαλέσουν ένταση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, με το Δία στο ζώδιό σου μπορείς να περιμένεις και να ονειρεύεσαι τα καλύτερα. Ξαφνικοί και αιφνιδιαστικοί έρωτες φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μελαγχολία σου προκαλεί η αναπόληση του παρελθόντος και έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, για αυτό και επιδιώκεις να μείνεις λίγο μόνη. Καθημερινά εργασιακά θέματα παρουσιάζουν εμπόδια και σου προκαλούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη για να βρεις ευκολότερα τις λύσεις. Οι αντιδράσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου είναι έντονα κυκλοθυμικές και απότομες. Επίλεξε καλύτερα απόψε να δείτε κοινούς φίλους και να ξεχαστείς. Άτομο από το παρελθόν φαίνεται να προσπαθεί να εισβάλει για μια ακόμα φορά στη ζωή σου. Σου προκαλεί αναστάτωση και φέρνει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Μην κάνεις αγορές που δεν σε επείγουν και μην επιβαρύνεις περισσότερο απ’ ότι πρέπει το πορτοφόλι σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σε μια φιλική θέση για σένα οδηγεί το ενδιαφέρον σου σήμερα στους εργασιακούς σου στόχους , για αυτό και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Μην τρέφεις αυταπάτες όμως και μη βάζεις τον πήχη ψηλότερα απ’ όσο ήδη έχεις κάνει. Κάποιες υποσχέσεις που σου δίνουν δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Οργάνωσε το χρόνο σου σωστά συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα της μέρας και το σύντροφό σου. Μην τον παραμελείς και για απόψε φρόντισε και επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης. Απρόσμενες συναντήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου και δεν σου δίνουν το χρόνο να σκεφτείς τα προσωπικά και τη μοναξιά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις καλά. Θα βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα λάβεις την υποστήριξη, την αγάπη και τη στήριξή τους με κάθε τρόπο. Η ανταλλαγή ιδεών και τα νέα εργασιακά σχέδια σου ευνοούνται, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με τις σημερινές όψεις να θυμάσαι πως υπάρχει υπερβολή σε αυτά που σου υπόσχονται και πιθανά αυταπάτες από μέρους σου. Προτίμησε να εκτονώσεις την έντασή σου, κάνοντας εποικοδομητικά πράγματα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι να αρχίσετε τις λογομαχίες. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να ονειρεύεσαι το πριγκιπόπουλο από τα παραμύθια και προσγειώσου στην πραγματικότητα. Οι προτάσεις που ήδη έχεις, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες.

 

 

Read More

And More