Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/1/2018

Η ταχύτητα της αλλαγής μπορεί να είναι συντριπτική και μπορεί να σε τρομάξει. Ο ενεργητικός Άρης αγκαλιάζει με τον υπερβολικό Δία τον παθιασμένο Σκορπιό, ενισχύοντας τα συναισθήματά μας. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να διατηρηθεί μια ορθολογική προοπτική…

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι πολύ όμορφα σήμερα και βλέπεις νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σου. Μάλιστα θα έχεις μία έξυπνη ιδέα που θα σε οδηγήσει σε μία νέα κατεύθυνση. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι η δύναμη της θετικής σκέψης σου δίνει αισιοδοξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Φυσικά και απολαμβάνεις την υποστήριξη από τους φίλους σου. Ωστόσο παρά τους επαίνους, εσύ αισθάνεσαι άβολα και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι αρνητικά και μην έχεις μη ρεαλιστικές φαντασιώσεις. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου και θα σχεδιάσετε μαζί την επόμενη κίνησή σας. Απλά επιλέξτε τη νέα σας κατεύθυνση με προσοχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με τις λαμπρές ιδέες σου. Η επικοινωνία είναι αβίαστη καθώς μετακινείσαι ομαλά από το ένα θέμα στο άλλο, διατηρώντας ταυτόχρονα τις πολλαπλές συνομιλίες. Ωστόσο, υπάρχει ένα τίμημα που θα πρέπει να πληρώσεις… Ενώ σου αρέσει να κάνεις τους γύρω σου να διασκεδάζουν ίσως χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια βαθύτερη και στενότερη σχέση με κάποιον. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές η ουσιαστική σιωπή είναι καλύτερη από τα άχρηστα λόγια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να προσπαθήσεις να πεις λιγότερα σήμερα και να ακούσεις περισσότερα, επειδή πιστεύεις ότι άλλοι έχουν πολλά να σας διδάξουν. Ωστόσο, μόλις παρουσιαστεί ένα θέμα ενδιαφέροντος σε μια συζήτηση, δεν μπορείς να βοηθήσεις. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις ήσυχη αν κανείς άλλος δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια όπως τη βλέπεις. Αλλά μην επιτρέπεις σε όλους τους άλλους να καθορίζουν πάντα την ημερήσια διάταξη. Εάν έχεις ένα θέμα για το οποίο θέλεις να μιλήσεις, διατρέχεις τον κίνδυνο να τους αφήσεις να μάθουν τι κρύβεις μέσα σου.

 

ΛΕΩΝ
Έχεις διάθεση να παραμείνεις μακριά από κάθε δημόσια εμφάνιση σήμερα. Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, όμως μην ρίξεις τη διάθεσή σου και μην χάσεις την αυτοεκτίμησή σου. Παρόλα αυτά ο αυθορμητισμός σου είναι εμφανής. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός, εκτός αν δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις. Να θυμάσαι πάντα ότι το λιγότερο είναι περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βλέπεις την ανυποψίαστη αλήθεια της τρέχουσας κατάστασης και αισθάνεσαι υπεύθυνη να πεις σε άλλους τι λείπει. Ευτυχώς, ο βασικός πλανήτης σου, ο Ερμής σε προτρέπει να μιλήσεις και να κάνεις τις αποκαλύψεις που θέλεις. Απλά να κινηθείς έξυπνα γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια.

 

ΖΥΓΟΣ
Βάζεις προτεραιότητα στα όνειρά σου και είσαι αρκετά επιλεκτική, αποφασίζοντας συνειδητά ποια θα ακολουθήσεις και ποια θα αφήσεις να ξεθωριάσουν. Παραδόξως, δεν είναι τόσο εύκολο να ελέγξεις μια συνομιλία επειδή περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους και μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδέες για το τι είναι εκτός ορίων. Όσο περισσότερο προσπαθείς να δημιουργήσεις κάποιους περιορισμούς, τόσο πιο απροσδόκητη γίνεται η συζήτηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα έχεις την ανάγκη να βγάλεις κάτι από μέσα σου και ίσως αποδειχθεί ενοχλητικό για κάποιον άλλο. Ωστόσο, δεν είναι δική σου δουλειά να «μετράς» την αλήθεια για να προστατέψεις τους άλλους. Μερικές φορές είναι ευκολότερο να παραμείνεις μέσα σε μια φούσκα φαντασίας παρά να αναγνωρίσεις τα γεγονότα. Μην μασάς τα λόγια σου, απλώς ανέφερε τι γνωρίζεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να φαίνεται λιγάκι εξωφρενικός ο τρόπος σκέψης σου για σήμερα. Δεν έχεις διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και αυτό φαίνεται, όμως η γοητεία σου δεν κρύβεται. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα βρεις την καλή σου διάθεση και θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα εκπλαγείς από το γεγονός ότι κάποιος θα σου εκφράσει τις ανησυχίες του για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Αντί να υπερασπιστείς τις επιλογές σου, μπορείς απλώς να του πεις να κοιτάξει τη δική του… καμπούρα. Δεν θέλεις να αποξενώσεις κανέναν, όμως δεν έχεις και όρεξη να σπαταλάς ενέργεια μιλώντας για αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει. Η ενθουσιώδης προσδοκία σου για το μέλλον δεν βασίζεται σε μη ρεαλιστικά όνειρα. Έχεις κάνει την απαιτούμενη επιμέλεια, δημιούργησες ένα πρακτικό σχέδιο και τώρα κατευθύνεσαι προς την εκπλήρωση των ονείρων σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι τρέχουσες σκέψεις σου είναι τόσο καινοτόμες ώστε ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι σου μπορεί να πιστεύουν ότι είσαι τρελή. Δεν ζητάς έγκριση από κανέναν άλλο. Η πρόθεσή σου είναι να ενημερώσεις απλώς τους ανθρώπους για τις δραστηριότητές σου. Παρ ‘όλα αυτά, τα σχέδιά σου είναι πιθανό να είναι πολύ φιλόδοξα τώρα και υπάρχουν λίγα που θα μπορούσαν να σε αποτρέψουν από την επίτευξη των στόχων σου. Προσοχή στις αποκαλύψεις που θα κάνεις σήμερα, κράτα και μερικά θέματα για τον εαυτό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα οράματά σου μπορεί να είναι πολύ μεγάλα για να τα χειριστείς σήμερα, αλλά μπορείς ακόμα να τα απολαύσεις έστω και από μακριά. Είναι πολύ νωρίς για να εξετάσεις όλες τις πρακτικές που σχετίζονται με την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων, διότι αυτό θα σε εμπόδιζε να εξερευνήσεις όλες τις δυνατότητες που έχεις. Είναι καλύτερο να δώσεις στον εαυτό σου άλλες δυο μέρες και να αφήσεις τη φαντασία σου να τρέξει άγρια και ελεύθερη. Τελικά, όπως έγραψε ο Jim Rohn, “Το κλειδί για την μετατροπή των ονείρων σε πράξη είναι δράση”.

Read More

And More