Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αισθάνεσαι την ανάγκη να επαναστατήσεις, να σπάσεις τα στερεότυπα και να ακολουθήσεις την καρδιά και τις ανάγκες σου. Κάνε το, όμως με τρόπο διακριτικό και διατηρώντας τις ισορροπίες σου. Ορισμένες από τις επαγγελματικές αποφάσεις που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα χρειάζονται μια επανεξέταση και μια διόρθωση στον τρόπο αντιμετώπισης και προώθησης τους. Άκουσε τη διαίσθησή σου, αλλά και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Η σχέση σου προκειμένου να παραμείνει ενδιαφέρουσα και ζωντανή χρειάζεται δουλειά. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να απαλλαγείς από ανασφάλειες και να πάρεις τα πάνω σου.

 

Ταύρος
Σκέψου ότι το άγχος επηρεάζει πολύ την ψυχολογία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και την υγεία σου. Σήμερα λειτούργησε με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Ασαφείς σκέψεις αλλά και παρεξηγήσεις στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο που φαίνεται να είναι ευνοϊκή για εσένα να  την εκμεταλλευτείς σωστά. Μόνη σου καταπιέζεσαι συναισθηματικά. Ανοίξου, μίλησε με το σύντροφο σου και να είσαι  σίγουρη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, συναναστρέψου με ευχάριστους ανθρώπους και όχι με αυτούς που σου  ρίχνουν την ψυχολογία.

 

Δίδυμοι
Έλεγξε καλού κακού σήμερα την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία σου, μιας και όλα δεν εξαρτώνται και δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική  στις συζητήσεις με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα σε ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία και η ρίζα των όσων σε απασχολούν και όχι η επιφάνεια. Αρχίζεις  να βλέπεις επιτέλους το δάσος και όχι το δέντρο. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά απαιτούν σοβαρή μελέτη και έρευνα. Απόφυγε λοιπόν τον ενθουσιασμό που σε διακατέχει και την επιπολαιότητα. Πρόσθεσε δραστηριότητες στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου που βελτιώνουν το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, παραδέξου τα λάθη σου, τις κακές επιλογές σου, όμως μη μένεις κολλημένη σε αυτά.

 

Λέων
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, μιας και οι απόψεις και πεποιθήσεις σας είναι διαφορετικές. Άκουσε, λάβε υπόψη σου τις απόψεις τους, αλλά μην εξοργίζεσαι. Αναθεώρησε τους εργασιακούς στόχους σου και τον τρόπο προώθησης τους. Θα ανακαλύψεις πως κάνεις σημαντικά λάθη και πως πολύ συχνά γυρνάς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό τις ώρες που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου να χαλαρώνεις και να απομονώνεις τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περάσεις όμορφα και να ξεχαστείς  λιγάκι. Παραμένοντας στα ίδια και στα ίδια δεν βοηθάς τον εαυτό σου αλλά και τα άστρα που άλλα έχουν προβλέψει για εσένα.

Παρθένος
Οι πτυχές του εαυτού σου και πιθανά οι ανασφάλειές σου παρεμβαίνουν στην πρόοδό σου και έρχονται στην επιφάνεια. Δες το σαν ευκαιρία για να τις κατευνάσεις και να τις αντιμετωπίσεις, όσο άβολα κι αν σε κάνουν να νιώθεις. Ένα κλίμα ασάφειας και μιας σύγχυσης επικρατεί στα εργασιακά. Αντιμετώπισέ το με την καθαρότητα της σκέψης και την αντικειμενικότητα σου. Άφησε και εμπιστεύσου τη φαντασία σου να δημιουργήσει το ανάλογο κλίμα  στα ερωτικά και συναισθηματικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου μην τις προσπερνάς.

 

Ζυγός
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και απόφυγε τις αλλαγές. Κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια, χωρίς να παραβλέπεις νέες πληροφορίες. Οι πλανητικές όψεις μπορούν να χρησιμεύσουν στο να επηρεαστεί η σκέψη σου και στο να αλλάξεις γνώμη για τις πρόσφατες εργασιακές σου αποφάσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια νέα δεδομένα. Μην παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ο θαυμασμός και το φλερτ που λαμβάνεις αρκούν στο να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Σκορπιός
Οι αλλαγές που επιδιώκεις θα πρέπει να γίνουν με αργά και σταθερά βήματα έτσι ώστε να σου επιτρέπει να αναπνέεις. Απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Νέες εργασιακές προκλήσεις και αναζητήσεις μην τις προσπερνάς. Επανεξέτασε τον τρόπο που φέρεσαι και αισθάνεσαι για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τι καλύτερο απ’ το να φροντίσεις τον εαυτό σου αυτό το διάστημα.

 

Τοξότης
Σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που προσπαθείς να περάσεις τα μηνύματα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Συγκεντρώσου σε αυτές και κρίνε τες όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Πάρε τις αποφάσεις σου στα εργασιακά, έστω κι αν χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες. Το δίκιο άλλωστε είναι με το μέρος σου και ο λόγος, τα επιχειρήματά σου το υπερασπίζονται. Η κατανόηση και το ενδιαφέρον του συντρόφου σου απόψε πραγματικά σε συγκινεί. Μη μένεις βέβαια στη συγκίνηση. Ανταπόδωσέ του τα ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά με φίλους, είτε με αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα.

 

Αιγόκερως
Νέες κατευθύνσεις και νέα δεδομένα φέρνει το πλανητικό σκηνικό, γι’ αυτό σήμερα χαλάρωσε το πρόγραμμά σου  και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες για να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στα εργασιακά, γι’ αυτό μάθε να είσαι υπομονετική. Η θετική και δοτική διάθεσή σου απέναντι στο σύντροφο σου, σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που λαμβάνεις  είναι αρκετό για να ανεβάσει  την ψυχολογία σου.

 

Υδροχόος
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επεξεργάσου τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου καλύτερα. Φέρε στα μέτρα σου νέες εργασιακές προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Τόλμησε να πειραματιστείς και δώσε στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες. Ο τρόπος που επικοινωνείς με το σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μη φοβηθείς  να δείξεις και να επιδείξεις το ρομαντικό και αδύναμο εαυτό σου.

 

Ιχθείς
Ήδη έχεις αρχίσει να θέτεις τον εαυτό και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Επιδίωξε να διατηρήσεις όμως την υπομονή και ψυχραιμία σου και απόφυγε ακραίες αντιδράσεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ή και επιδιώξεις στα εργασιακά, φαίνεται να μετακινούνται προς τα πίσω. Μην απογοητεύεσαι  και μην σταματάς την προσπάθεια. Εξασφάλισε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου. Μίλησε, μοιράσου και άκουσέ  τον. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις  πως το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

 

Read More

And More