Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/10)

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Βάλε φρένο σήμερα στην ανυπομονησία σου και κινήσου μεθοδικά. Αν τώρα νιώθεις πως κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες, μην τα βάζεις  με τους άλλους. Οι εργασιακές υποθέσεις σου χρειάζονται μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Μην στέκεσαι στην επιφάνεια και μη δημιουργείς αναταραχές στη σχέση με το σύντροφό σου. Κοίταξε το δάσος και όχι το δέντρο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από περιστασιακές γνωριμίες και μη θέτεις  τον εαυτό σου σε κίνδυνο για μια ακόμα φορά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εμπόδια και καθυστερήσεις φέρνει η σημερινή μέρα  στα σχέδιά σου. Μην πανικοβάλλεσαι και μην απογοητεύεσαι. Είναι παροδικά και θα ξεπεραστούν άμεσα. Αν και ξεκινάς με βαριά διάθεση τη μέρα σου στα εργασιακά, όσο περνούν οι ώρες ανακτάς τις δυνάμεις και το κέφι σου για δουλειά. Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιβάλλονται στη σχέση με το σύντροφό σου και μην αφήνεις προβλήματα να διαιωνίζονται. Εσύ που είσαι μόνη, το καλό που σου  θέλω… σταμάτα  να κατηγορείς  διαρκώς τον εαυτό σου για τα όσα δυσάρεστα  σου έχουν συμβεί στο παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανταποκρίσου στις απαιτήσεις της μέρας διατηρώντας την υπομονή και την προσοχή σου. Κάποιες υποθέσεις σου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και σημασίας. Η ανάγκη σου για διάκριση και επιτυχία στα εργασιακά σε κάνει απόλυτη και σκληρή στον τρόπο έκφρασής σου με συναδέλφους. Λάβε την τελική απόφαση στη σχέση με το σύντροφό σου και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κυριεύουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην κατηγορείς  τους άλλους και μην καλύπτεις  με αυτόν τον τρόπο τα δικά σου λάθη και επιλογές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις σήμερα σου υπενθυμίζουν τους νόμους και τους κανόνες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιβραδύνεις  λιγάκι τους ρυθμούς σου και να περιμένεις να εξελιχθούν από μόνες τους. Απόφυγε  αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και ανώτερους σου. Μην επιβαρύνεις τη θέση σου στα εργασιακά και μη δημιουργείς  αντιπάθειες, μόνο και μόνο επειδή νιώθεις  θυμό μέσα σου. Η μέρα εξελίσσεται όμορφα με το σύντροφό σου, μιας και νιώθεις ότι είναι η πηγή ενέργειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να ρίξεις τα στάνταρ σου και να μην είσαι μόνο απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ
Μια πιο αισιόδοξη διάθεση και ματιά στα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν θα βοηθήσει στο να δράσεις  με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Ακολούθησε σταθερούς ρυθμούς στα εργασιακά και κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια. Μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όμως για σήμερα απόφυγε τις αλλαγές και τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Είσαι πρόθυμη να κάνεις  μεγάλα σχέδια με το σύντροφό σου, όμως κάτι νιώθεις  να σε φοβίζει. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μαζί του θα σε απελευθερώσει. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα  ή και κουτσομπολιά από άτομο του παρελθόντος, ενισχύει και ικανοποιεί έστω και προσωρινά τον εγωισμό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καθώς περνά η μέρα νιώθεις το φορτίο των υποχρεώσεών σου να ελαφραίνει. Η αλήθεια είναι πως σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις, αλλά όλες τους είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Ίσως είναι καιρός να αντιληφθείς  και να κατανοήσεις  την ανάγκη σου για λίγη αποφόρτιση στα εργασιακά. Μείωσε  τις ευθύνες σου και μην τις αυξάνεις. Κλείσε θέματα και εκκρεμότητες που αφορούν στη σχέση με το σύντροφό σου. Δίνεις προτεραιότητα στα δικά σου και έχεις αναγκάσει εκείνον να νιώθει ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να βρεθείς  απόψε με φίλους και να  σταματήσεις  τις συνεχόμενες αναφορές στο παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις  τα ενδιαφέροντά σου και να διευκολύνεις τα σχέδιά σου. Συνέλεξε σωστά τις πληροφορίες που σου  δίνονται στα εργασιακά και τόλμησε  να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Τα αγαθά κόποις κτώνται, γι’ αυτό μην φοβηθείς  την κούραση. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να είναι διασκεδαστικές, ρομαντικές ή και ενθουσιώδεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και μάγεψε τους πάντες με την ακαταμάχητη γοητεία σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φρόντισε σήμερα να είσαι ανοιχτή και γενναιόδωρη με τους άλλους, προκειμένου να λάβεις την αναγνώριση και τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις  ένα ξεκαθάρισμα των εργασιακών στόχων σου, να εκφράσεις τις ιδέες σου  και να κάνεις συμμάχους. Μια αίσθηση ικανοποίησης αλλά και αφθονίας στη σχέση με το σύντροφό σου, σε  κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτική απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, διεύρυνε την κοινωνικότητά σου και ο μεγάλος έρωτας καταφθάνει. Κινήσου με σύνεση στα οικονομικά και μην παρασύρεσαι  από αγορές,  όσο κι αν φαντάζουν ευκαιρίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να φοβάσαι τις αλλαγές θέλοντας να διατηρήσεις την ασφάλειά σου, όμως να ξέρεις ότι ξεκινά μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για εσένα και δεν θα πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πρέπει να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, αφήνοντας τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που επικοινωνείς απόψε με το σύντροφό σου χρειάζεται μια προσοχή. Λες πολλά και διατίθεσαι  να κάνεις  λίγα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και άφοβα άνοιξέ τους την καρδιά σου. Έξτρα έξοδα προκαλούν ένα οικονομικό περιορισμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον σου  σήμερα αποσπάται από θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Η αίσθηση της μη υποστήριξης ή της υπερβολικής επιβάρυνσης μπορεί να σε  οδηγήσει εύκολα σε διαφωνίες και εντάσεις. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά που σου γίνονται αντιληπτές μέσα από συζητήσεις  και νέες γνωριμίες. Το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου και η κατανόησή του, σε  κάνουν να νιώθεις μια συναισθηματική πληρότητα. Εσύ που είσαι μόνη,  ρίξε μια προσεκτική ματιά γύρω σου. Υπάρχουν πραγματικά ενδιαφέροντα πρόσωπα που θέλουν να σε πλησιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί σήμερα να έχεις να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία ή τη μεταφορά, όμως εσύ δεν φαίνεται να πτοείσαι. Μετρίασε τον παρορμητισμό σου  στις εργασιακές συζητήσεις. Καλύτερα να πεις λίγα και να ακούσεις  πολλά. Η απελευθερωμένη σου  διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου γεφυρώνει αποστάσεις και διώχνει ενδοιασμούς από μέρους του. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου τηλεφωνήματα από φίλους που έχεις να μάθεις  καιρό νέα τους και απόλαυσε την παρέα τους. Η σταδιακή βελτίωση των οικονομικών, σου  επιτρέπει να βάλεις  σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου κυρίως αυτές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αντιμετώπισε σήμερα τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και μην τις ωραιοποιείς  αλλά ούτε και να τις δραματοποιείς. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ανεβάζουν τη δημοτικότητα και επαναφέρουν την αισιοδοξία σου. Νέες πόρτες ανοίγονται μπροστά σου και διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Απόλαυσε την τρυφερότητα και την συναισθηματική προσφορά από το σύντροφό σου, χωρίς να τονώνεις και να βάζεις μπροστά τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε  σε προτεραιότητα την ανανέωση της εμφάνισής σου, αλλά και της ντουλάπας σου. Όσο για τα οικονομικά… στο χέρι σου είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

Read More

And More