Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μια επίδραση Αφροδίτης – Άρη μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ανυπομονησίας ή επείγουσας ανάγκης, η οποία από τη μία μπορεί να σε βοηθήσει να κινηθείς δυναμικά, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο μικρών προβλημάτων. Για αυτό να θυμάσαι πως παν μέτρον άριστον. Καταπολέμησε τις ανησυχίες σου στα εργασιακά για να μπορέσεις να έχεις μια εποικοδομητική μέρα. Ένας συναισθηματικός αυτοέλεγχος θα βοηθήσει να αποφύγεις προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συνέχισε να απολαμβάνεις το φλερτ, δέξου τα κοπλιμέντα και τις φιλοφρονήσεις και αρκέσου σε αυτό. Μην ενθουσιάζεσαι και κυρίως μη χαραμίζεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια επιτάχυνση των ρυθμών σήμερα με τα θέματα εργασίας και ρουτίνας πιθανά να σου προσθέσει άγχος και κούραση, όμως φαίνεται να ανταπεξέρχεσαι ικανοποιητικά παρά την εξάντλησή σου. Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία,  ενδεχομένως προκαλώντας κάποια λάθη λόγω των υπερβολικών προσδοκιών σου στα εργασιακά. Επίσης απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας με συναδέλφους και ανώτερους σου. Μικρά πράγματα και αλλαγές είναι αυτά που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κατά τα άλλα φαίνεται να έχετε βρει τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να περάσεις όμορφα και να βρεθείς με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα που μπορούν να καλύψουν τα όποια συναισθηματικά σου κενά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα φέρνουν τις ευθύνες και τις φιλοδοξίες σου στο προσκήνιο. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι απόλυτα προσανατολισμένη στους στόχους σου υπάρχει κάποια τάση να γυρίζεις προς τα πίσω. Είναι μια σημαντική εβδομάδα αυτή που διανύεις για την πορεία των εργασιακών σου, για την καριέρα και τις επιδιώξεις σου καθώς προκύπτουν μικρές αλλαγές και εξελίξεις. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη με τον αγαπημένο σου χωρίς να αποστραγγίζεις φυσικά τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε φλερτ, παρέες φίλων, ουσιαστική επικοινωνία και κυρίως τον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό σου οίκο αυτές τις μέρες όταν διοχετεύεις την ενέργειά σου στο σπίτι γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Ασχολείσαι με οικογενειακές δραστηριότητες κι αυτό σε κάνει χαρούμενη. Αντίθετα όταν μένεις μόνη σου μελαγχολείς. Ξεκίνα τις προκαταρκτικές δραστηριότητες των αλλαγών και των επαγγελματικών σου επιδιώξεων, όμως μην παρουσιάζεις ακόμα τα σχέδιά σου και μην καταλήγεις σε αποφάσεις. Οι ρομαντικές ευαισθησίες σου τείνουν να έρχονται σε σύγκρουση με την επιθυμία σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου αποφεύγοντας τις αναφορές στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ
Έλεγξε σήμερα την ανυπομονησία σου όταν εκφράζεις τα συναισθήματα ή τις επιθυμίες σου. Τα συναισθήματά σου  άλλωστε έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, για αυτό και η προσέγγισή τους είναι πιο δύσκολη από ότι φαντάζεσαι. Αυτά που θέλεις να πεις και να εκφράσεις επίσης στα εργασιακά χρειάζονται μέτρο. Όταν ένα άτομο χρειάζεται μια ήπια προσέγγιση και εσύ είσαι υπερβολικά άμεση, πάλι δημιουργείται πρόβλημα. Βρες όμορφες ισορροπίες με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα απόψε που θα βοηθήσουν να περάσετε και οι δυο σας καλά. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ικανοποίησε τις ανάγκες σου και τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια συναρπαστική ή ανησυχητική ατμόσφαιρα επικρατεί γύρω σου ανάλογα με τη στιγμή και την ψυχολογική σου διάθεση, που εναλλάσσεται διαρκώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου κυλούν ομαλά και διευθετούνται με βάση τα σχέδια και τον προγραμματισμό σου. Απόλαυσε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου και αν νιώσεις την ανάγκη άνοιξέ του και την ψυχή σου. Δεν είναι κακό πότε πότε να δείχνεις και τις αδυναμίες σου. Δώσε έμφαση και σημασία σε γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Φαίνεται να αξίζουν τον κόπο.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα προβλήματα ή και οι προβληματισμοί σου φαίνεται σταδιακά να περνούν στο παρελθόν κι έτσι από σήμερα μπορείς να ηρεμείς και να βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται κι αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Απόφυγε βέβαια τις υπερβολές και μην κάνεις λάθος ενέργειες. Στιγμές αναίτιου εκνευρισμού με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπέρασέ τες και  μην τις αφήνεις να δημιουργούν αποστάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να προκύπτει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου. Συγκρατήσου λιγάκι και μην παραδίδεσαι άνευ όρων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα. Τη διασκέδαση, τις σημαντικές και δημιουργικές συναντήσεις και φυσικά τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Μη διστάσεις να προβάλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά. Καιρός να αποδείξεις ποια είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Απελευθέρωσε το ερωτικό ταμπεραμέντο σου και χάρισε στον ερωτικό σύντροφό σου μια ξεχωριστή και αξέχαστη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου και όπου ρίξεις τα βέλη σου δημιουργείς πάθος και έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καιρός να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει, σου χαλά τη διάθεση και σε φορτώνει ευθύνες που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που εξυπηρετεί τα εργασιακά σχέδιά σου, έστω και μακροπρόθεσμα. Προσπάθησε να κάνεις μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αν και από την πλευρά του δεν φαίνεται να υπάρχει ανάλογη διάθεση. Ωστόσο κάνε εσύ την προσπάθειά σου… για να μην έχει να λέει. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιχειρείς σήμερα να ανοίξεις την καρδιά σου, μιας και δεν θα βρεις ανταπόκριση απ’ τους συνομιλητές σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καλή σου διάθεση σήμερα αναγνωρίζεται από όλους και φαίνεται να γίνεσαι το επίκεντρο κάθε παρέας και συναναστροφής. Μια εξέλιξη που περιμένεις στα εργασιακά εναγωνίως, επιτέλους καταφτάνει. Η χαρά και η ικανοποίησή σου δεν περιγράφονται. Η αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη είναι τα μαγικά συστατικά της ευτυχίας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπόλικο φλερτ συμπεριλαμβάνει το μενού της αποψινής -και όχι μόνο- βραδιάς, αλλά και το επόμενο διάστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σημερινές αποφάσεις σου καλύπτονται από τις ανάγκες σου και δεν είναι καθόλου αντικειμενικές και συμφέρουσες για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Κάποια ξεκαθαρίσματα ή πιθανά και κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σε αποσυντονίζουν και θα χρειαστεί προσπάθεια να μείνεις συγκεντρωμένη. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προσπαθείς μάταια να του επιβάλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές αποκαλύψεις από ένα άτομο που δεν φαντάζεσαι έρχονται για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκμεταλλεύσου σήμερα την εύνοια της μέρας και κίνησε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τις υποθέσεις σου. Εντόπισε τις ευκαιρίες ή και τις πληροφορίες που σου δίνονται στα εργασιακά. Θα ωφελήσουν πολύ τα σχέδιά σου και θα σε απαλλάξουν από πολλά αδιέξοδα. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απόψε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τα θέλεις όλα δικά σου. Το παίζεις αδικημένη, όμως προσπαθείς να τον φέρεις με τα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Read More

And More