Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/11)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σου στο ρομαντισμό, στις δημιουργικές δραστηριότητες και αναζητήσεις και είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση και συσχέτιση. Η οικονομική σου κατάσταση είναι αυτή που εφιστά την προσοχή σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου λειτουργεί αναζωογονητικά καθώς οι ενέργειες επαναφέρουν το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, παρά το lockdown βρίσκεις τρόπους να φλερτάρεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου είναι έντονη. Το να κάνεις ένα check in με τις εσωτερικές σου ανάγκες έχει νόημα τώρα. Τα παράπονά σου μην τα εκφράζεις με γκρίνια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή προσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση του φεγγαριού στον ηλιακό 3ο οίκο σου για λίγες μέρες αναζητάς περισσότερη διανοητική διέγερση ή έντονους ρυθμούς. Το πάνω κάτω στην επικοινωνία σου με τους άλλους ή η δυσκολία σου να βρεις ομοϊδεάτες μπορεί να σε κουράσει. Η επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας στις καθημερινές σου συνήθειες και στο εργασιακό περιβάλλον σου είναι σημαντική και σε μεγάλο βαθμό εφικτό. Αν υπάρξουν διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου, κάνε ένα βήμα πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, μην πέφτεις ψυχολογικά και μην χάνει την αυτοπεποίθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Καρκίνος
Με τη μετακίνηση του φεγγαριού στον ηλιακό 2ο οίκο σου η ανάγκη οικείων και γειωμένων δραστηριοτήτων γίνεται ισχυρότερη. Προτιμάς να αποφύγεις την παραμονή σου σε προβληματικές περιοχές και ζητάς συναισθηματική ασφάλεια που σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο εγκλεισμός μοιραία δημιουργεί την ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Λέων
Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας στην επιφάνεια ανεπιθύμητα ή μη αναγνωρισμένα συναισθήματα. Παρόλα αυτά η ανάγκη για να απολαύσεις απλές δραστηριότητες είναι έντονη. Κάνε ειρήνη με την οικογένεια και τον αγαπημένο σου και φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά και ουσιαστικά μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, η αποδοχή των γύρων σου γίνεται ανάγκη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Παρθένος
Έχεις περισσότερη δύναμη και επιρροή με την ομιλία σου, τη σύνδεση, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Μπορεί επίσης να βρεθείς σε θέση διαμεσολαβητή ή του οδηγού. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ιδιωτικό 12ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες επισημαίνοντας την ανάγκη για ξεκούραση. Ανάλαφρες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσουν στο να αποφύγετε κακοτοπιές ή και αποκαλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ζυγός
Αυτή μπορεί να είναι μια ιδανική στιγμή για να ισορροπήσεις και να οργανώσεις τα πράγματα, τη δουλειά ή τα οικονομικά σου. Είσαι έτοιμη να συνεργαστείς, να διαπραγματευτείς και να λύσεις προβλήματα, τουλάχιστον αυτά που περνούν από το χέρι σου. Εμπιστεύσου περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα καλύπτουν προς το παρόν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της φήμης και των ευθυνών σου και η αίσθηση των προτεραιοτήτων σου ενισχύεται. Η προσωπικότητά σου λάμπει και η δυνατότητα να δημιουργείς αρμονία γύρω σου σε κάνει περιζήτητη. Παρά τα εμπόδια στα εργασιακά καταφέρνεις να διακριθείς. Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε στη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι τα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς έστω και επικοινωνιακά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Τοξότης
Οι ενέργειες σήμερα ενθαρρύνουν την εύκολη έκφραση των συναισθημάτων και των δημιουργικών ικανοτήτων σου. Αυτές τις μέρες υπάρχει μια ισχυρότερη εστίαση στο παρελθόν ή την ιδιωτική σου ζωή. Βαρετές ρουτίνες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σας έχουν κουράσει για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να καλύψεις την μονοτονία και μοναξιά σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και σε ενθαρρύνει να πας στα βαθύτερα συναισθήματά σου και στην ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων στη ζωή σου. Σε ελκύουν περισσότερο τα μυστήρια και οι γρίφοι, για αυτό και γίνεσαι υπέρ – αναλυτική με τα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Πρόσεξε όμως μην περάσεις στην υπερβολή. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για λίγες μέρες και βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Είναι πιθανό να αναζητήσεις νέες συνεργασίες, πληροφορίες ή και σχόλια. Εκμεταλλεύσου το lockdown και πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκέψου θετικά και θα τα καταφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία που πιθανά σε είχε απογοητεύσει στην αρχή αρχίζει να αποκτά ξανά ενδιαφέρον. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για πάνω από δυο μέρες και η φροντίδα των λεπτομερειών σε ελκύει περισσότερο. Η βοήθεια επίσης των άλλων μέσω των ιδεών ή των προσωπικών σου φιλοσοφιών μπορεί να είναι ικανοποιητική. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έστω και επικοινωνιακά αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Read More

And More