Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 4/3. Έτσι ξυπνάς από μια περίοδο αδράνειας για να μιλήσεις για θέματα τα οποία σχετίζονται με την αγάπη, την ευχαρίστηση, το ρομαντισμό και την απόλαυση. Η Αφροδίτη επίσης καθορίζει τις εταιρικές σχέσεις σου και τα χρήματα. Αυτήν την περίοδο λοιπόν φρόντισε να αξιοποιήσεις την εύνοιά της σε αυτούς τους τομείς. Είναι ιδανική η περίοδος για να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να παραμερίσεις τον εγωισμό σου που τις περισσότερες φορές δεν σε αφήνει να εκφραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των κατακτήσεών σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι έτσι δεν θα αργήσει ο μεγάλος έρωτας να εισβάλλει στη ζωή σου.

 

Ταύρος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο του παρελθόντος. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια επανεξέταση μιας σχέσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή κάποια πνευματική επιθυμία και προσήλωση στο παρελθόν ή σε περίπλοκο δεσμό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις κάποιο επίπεδο μοναξιάς και ιδιωτικότητας όταν μπορείς να το διαχειριστείς, καθώς μπορείς να τα βρεις και με τον εαυτό σου. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση να εκτιμήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να νιώσεις ασφαλής και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές αλλαγές.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μετακομίζει σήμερα στον τομέα της φιλίας και των ιδανικών σου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 4/3. Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ζεστασιά, χάρη, ευχαρίστηση και απόλαυση στην κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να συνεργαστείς καλύτερα με μια ομάδα ή μπορείς να μοιραστείς μερικά από τα ταλέντα σου και την εμπειρία σου με συνεργάτες. Είναι ευκαιρία να καλύψεις τα όποια κενά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να ενισχύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, οι σημερινές ενέργειες είναι εξίσου φιλικές και καθώς οι μέρες προχωρούν, η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου κάνοντάς σε περιζήτητη.

 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στον τομέα της φήμης και της ευθύνης σου φέρνοντας περισσότερη δημιουργικότητα, χάρη και γοητεία στο έργο σου τις επόμενες εβδομάδες ή εμφανίζοντας ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και δικτύωσης μέσω της επιχείρησης ή της καριέρας σου. Φρόντισε απόψε να περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να βρεις το μεγάλο έρωτα.

 

Λέων
Η Αφροδίτη μετακομίζει σήμερα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου. Ίσως να εμπνέεσαι από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιος να ξυπνήσει μια νέα προοπτική ή και ένα νέο τρόπο σκέψης. Η ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων είναι επιβραβευτική στα εργασιακά και ακόμα πιο ενισχυτική στις σχέσεις με συναδέλφους. Πρόσθεσε μαγεία στην αποψινή βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και βοήθησε να αναζωπυρωθεί το πάθος και ο ερωτισμός σας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητά σου αυτό το διάστημα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη σήμερα κινείται στον τομέα της οικειότητάς σου και αυτή η διέλευση μπορεί να σου προκαλέσει την ανάγκη να μοιραστείς μερικά από τα βαθύτερα συναισθήματά σου με κάποιο ειδικό. Η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές έρχεται πιο εύκολα και είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Οι επόμενες εβδομάδες είναι για την επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων στην ερωτική σου ζωή ή πρόσφατων συναισθημάτων σου και να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν να πας μπροστά. Καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια εξαιρετική περίοδος που απόλυτα συνειδητοποιημένη πια ξέρεις τι ζητάς.

 

Ζυγός
Με την Αφροδίτη από σήμερα να κινείται στον τομέα των σχέσεών σου, ερωτικές σχέσεις και ευχάριστα θέματα έρχονται στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά και προχώρησε στην προώθηση των ιδεών και αλλαγών σου. Ικανοποίησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου παραμερίζοντας για λίγο τις δικές σου. Μην ξεχνάς πως κατά διαστήματα κάνει κι εκείνος το ίδιο για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς πραγματικά να βρεις αυτό που ονειρεύεσαι, αρκεί τα όνειρά σου να είναι εφικτά.

 

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη επικεφαλής στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μέχρι τις 4/3, μπορείς να βρεις περισσότερα ενδιαφέροντα στα επαγγελματικά ή να θέσεις νέους στόχους. Να φροντίσεις τον εαυτό σου, την εξωτερική σου εμφάνιση και την ευεξία σου. Ευχάριστες ειδήσεις φαίνεται να λαμβάνεις γύρω από τις εργασιακές υποθέσεις σήμερα. Πρόσθεσε χαρά και κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σταμάτα να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια. Εσύ που είσαι μόνη, αύξησε τον κοινωνικό σου περίγυρο και δέξου τα κομπλιμέντα και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

 

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση συμβάλλει στην ενίσχυση της διασκέδασης, καθώς θα εκφράζεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και ενέργεια. Μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις τους άλλους και να ξυπνήσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σου. Ικανοποιητική είναι η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς οι συνθήκες αλλά και οι εξελίξεις σε βοηθούν στη προώθηση των στόχων και ιδεών σου. Βρες αναζωογονητικές για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, οι επόμενες εβδομάδες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για σένα.

 

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου σήμερα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 4/3. Η αγάπη σου για το σπίτι, την οικειότητα, την άνεση, την ασφάλεια και την αρμονία γίνονται προτεραιότητά σου. Επιχειρηματικά και επαγγελματικά σχέδια και επιδιώξεις ευνοούνται σήμερα. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί και θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αρκεί να τους τις εκφράσεις και να του τις εκμυστηρευτείς. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και φαίνεται να τον βρίσκεις.

 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη κινείται από σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να χαρείς, να εκφραστείς με μεγαλύτερη διακριτικότητα. Η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση και προφορική αναφορά στις σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Πολύτιμη αξία φαίνεται να έχει η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά και θα μπορούσες να αποκτήσεις νέους συμμάχους. Οι συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να έχουν αποτελέσματα και η σχέση σας βελτιώνεται ως δια μαγείας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει εξαιρετικές ευκαιρίες.

 

Ιχθείς
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διαμετακόμιση της στον τομέα των πόρων σου, ενισχύοντας την επιθυμία και την ανάγκη για άνεση και ασφάλεια. Επιθυμείς κάποια σταθερότητα στις σχέσεις και στη συναισθηματική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ενίσχυση της ενέργειάς σου σημειώνεται στα εργασιακά καθώς και στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Δεν υπάρχει καταλληλότερη βραδιά για να την αφιερώσεις αποκλειστικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μάτια και αφτιά θα πρέπει αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη σε ευνοεί, να είναι ανοιχτά.

Read More

And More