Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/8)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 6/9. Έτσι αυτό το διάστημα φαίνεται να βρίσκεις περισσότερη χαρά στο σπίτι, απολαμβάνεις περισσότερη διασκέδαση και ευχάριστη ενέργεια γύρω σου. Η σημερινή ατμόσφαιρα στα εργασιακά μπορεί να είναι λίγο χαοτική λόγω των πολλών υποχρεώσεων και γρήγορων ρυθμών. Κάποια διστακτικότητα και μια ανασφάλεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις καινούριες γνωριμίες που κάποιες από αυτές μοιάζουν ενδιαφέρουσες.

 

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου. Θα έχεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, θα συνδεθείς με φίλους εξερευνώντας ψυχικά ενδιαφέροντα και θέματα ή θα μάθεις καινούρια πράγματα. Το μυαλό σου σήμερα φαίνεται να περιπλανάται και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Εμπιστεύσου απόψε τη φαντασία σου και χάρισε μια μοναδική βραδιά στον αγαπημένο σου.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη αφήνει σήμερα το δικό σου ζώδιο μετά από μια παρατεταμένη διαμονή. Η αγάπη τώρα και μέχρι τις 6/9 θα αφορά περισσότερο στην ασφάλεια και την άνεση,  εκτιμάς όμως απλούστερες απολαύσεις. Μια μικρή σύγκρουση μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως οι αντιλήψεις μπορεί να είναι ασαφείς κυρίως στα εργασιακά. Κάποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου επιλύονται ευκολότερα με τη συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις.

 

Καρκίνος

Με τον Ερμή τώρα στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στις νέες ιδέες, έρευνες, θέματα άνεσης, ασφάλειας και φυσικά τα έσοδα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή να επιδιώξεις χόμπι για υλικό κέρδος και να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Σήμερα θα είναι καλό να αγκαλιάσεις την ιδέα της ανάπτυξης στα εργασιακά και να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές. Μπορείτε να λύσετε προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο σου και να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα της περιπέτειας και ανεβάζει τη διάθεσή σου. Εκφράζεις τον εαυτό σου με περισσότερη συνειδητοποίηση και συναίσθηση. Μπορεί να είσαι λίγο επιφυλακτική απέναντι σε νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις όμως έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς κάθε λεπτομέρεια προτού δεσμευτείς. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου κρύβει ενδιαφέρον, ρομαντισμό και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου μεγαλώνει και έχεις τη δυνατότητα αυτή τη φορά να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και η μετακίνηση της Αφροδίτης περνά στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Μπορεί να υπάρξει μια ασάφεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί κυρίως στα εργασιακά σήμερα, μαζί με την αδυναμία εστίασης και συγκέντρωσης. Είναι κατάλληλη η βραδιά για να ανοίξεις την καρδιά σου στον ερωτικό σύντροφο σου και να τον πείσεις για τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, βγες, διασκέδασε και εμπιστεύσου την τύχη.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου μέχρι τις 6/9. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να υπάρξουν κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες μέσω επιχειρηματικών ή επίσημων εκδηλώσεων. Ίσως να απολαύσεις τη δουλειά και τις ευθύνες της πολύ περισσότερο σε αυτόν τον κύκλο. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν,  αλλά μπορεί επίσης να σε κατευθύνει με δημιουργικούς τρόπους. Απόψε επίλεξε διαφορετικές, πιο ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει ενδιαφέρον καθώς η κοινωνικότητά σου κρύβει ευκαιρίες.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μετακινείται στον ηλιακό 9ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 6/8. Μπορεί να είναι μια στιγμή που κάποιος σε εμπνέει, ή απολαμβάνεις ευχάριστες εμπειρίες που επεκτείνουν το μυαλό. Η προσωρινή απομάκρυνση από ένα πρόβλημα στα εργασιακά μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση νέων τρόπων προσέγγισής του. Απελευθέρωσε τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου απόψε και μάγεψε τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεώρησε τις απόψεις σου και επεξεργάσου νέες γνωριμίες πιο αντικειμενικά.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της οικειότητάς σου για μια διαμονή ενός μήνα. Αυτή η νέα θέση της είναι ιδανική για εργασία σε πιο περίπλοκους τομείς σχέσεων. Υποστήριξη και στήριξη φαίνεται να βρίσκεις στα οικονομικά επίσης αυτό το διάστημα. Σήμερα στα εργασιακά απαιτείται μια προσπάθεια συγκέντρωσης, εστίασης και πειθαρχίας. Μην γίνεσαι κτητική και απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη βραδιά.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη πέρασε περισσότερο από ότι συνήθως στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και τώρα ξεκινά ένας πιο κοινωνικός κύκλος ο οποίος ενισχύει τις σχέσεις σου. Οι ενέργειες σήμερα στα εργασιακά δημιουργούν μια σύγχυση, γι’ αυτό κάνε ένα διάλειμμα και μην ανησυχείς πάρα πολύ. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου  εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά – μόνο λείπει το σασπένς. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για συντροφιά με αγαπημένα φιλικά και οικεία σου πρόσωπα.

 

Υδροχόος

Μια περίοδος αυξημένων κοινωνικών υποχρεώσεων και ευκαιριών ξεκινά για σένα, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτός ο κύκλος είναι χρήσιμος για να φέρει την αρμονία στις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις ή την εργασία σου.  Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει και σε φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεσαι σε αναπολήσεις του παρελθόντος.

 

Ιχθείς

Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στο δικό σου ζώδιο, αλλά μετά κινείται στο 2ο ηλιακό οίκο σου ενθαρρύνοντας σε για πιο σταθερούς ρυθμούς. Μικρή σύγχυση επικρατεί στα εργασιακά. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Εξέτασε προσεκτικά τα γεγονότα και τις συνθήκες και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.  Πρόσθεσε ένα άρωμα πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εμπιστευόμενη τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συντροφιά φίλων και θαυμαστών.

Read More

And More