Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/6)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/6) | tlife.gr

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι πραγματικό και τι όχι. Ωστόσο σήμερα θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια κάπως ευκολότερα, παρά την παρατεταμένη αβεβαιότητά μας.

ΚΡΙΟΣ
Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι θέλεις να πεις, όμως περνάς μία από εκείνες τις ημέρες που οι λέξεις δεν βγαίνουν με τον τρόπο που σκόπευες να μιλήσεις. Αυτό το λάθος σου συμβαίνει όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό και ίσως φταίει ότι σε κάποια θέματα παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι σημαντικό να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα μελλοντικά σου σχέδια, τον αφορούν! Να θυμάσαι ότι η κακή επικοινωνία οδηγεί πάντα σε παρεξηγήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλεις οι συνεργάτες σου να σε αντιμετωπίζουν σοβαρά, γιατί μόνο έτσι νιώθεις ότι αναγνωρίζουν την αξία σου. Μπορείς να αφήσεις και μερικές στιγμές τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, δεν είναι κακό. Τα οικονομικά σου προβλήματα σου δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις πιο αποδοτικές κινήσεις. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αποδοτικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο ενθουσιαμός σου δεν κρύβεται για τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Ωστόσο να είσαι προσεκτική και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Η φαντασία σου καλπάζει και ονειρεύεσαι μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σου. Μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα, που δεν επιτρέπουν τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια στον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλά βήματα προς την επιτυχία. Μην κάνεις όμως περισσότερα σχέδια, από όσα μπορείς τελικά να υλοποιήσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και διασκέδασε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν μικρή, αλλά αισθητή βελτίωση. Με τον αγαπημένο σου θα δημιουργήσετε ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο για το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ
Ακτινοβολείς και η χαρά σου για όλα όσα έχεις πετύχει δεν κρύβεται. Βέβαια, μην αφήσεις τη χαρά σου να σε παρασύρει σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός ορίων. Οι κινήσεις του τελευταίου διαστήματος φέρνουν θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου, αν και έχεις την τάση να ξεφεύγεις με τις άσκοπες αγορές σου. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει πολύ τη βελτίωση της σχέσης σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι νέο στη δουλειά σου και οι συνεργάτες σου σε ενθαρρύνουν για να προχωρήσεις. Βγες λίγο από τη «ζώνη» της άνεσης σου και θα δεις έναν θαυμαστό κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου. Είσαι σε μία κρίσιμη οικονομική καμπή, για αυτό πρόσεξε πάρα πολύ τις επόμενες κινήσεις σου. Μην περιμένεις να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο για να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να προχωρήσεις τις σπουδές σου και είσαι έτοιμη να ρυθμίσεις κατάλληλα τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα. Έχεις την ικανότητα με μία κίνηση να φτιάχνεις τα οικονομικά σου, φρόντισε λοιπόν να διορθώσεις όλα τα λάθη που έχεις κάνει. Ή τουλάχιστον προσπάθησε να μην τα επαναλάβεις. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Προχώρα μπροστά και δεν θα χάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είσαι σίγουρη πως να κάνεις τους συνεργάτες σου να αναγνωρίσουν την αξία σου, ωστόσο απλά και μόνο με την πρόοδό σου θα τα καταφέρεις. Είσαι πρόθυμη να σπαταλήσεις την ενέργειά σου, προκειμένου να βρεις μία λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Η ελευθερία της έκφρασης είναι ότι καλύτερο έχεις πετύχει στη σχέση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πολύ πιθανό να μην είσαι ευχαριστημένη με την πορεία των εργασιών σήμερα στη δουλειά σου. Κάνε μία μικρή ανδιάρθρωση στο πρόγραμμά σου και βρες εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε να τα προλάβεις όλα. Είσαι ενοχλημένη με την πορεία των οικονομικών σου. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων προκειμένου να καλύψεις κάποια έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει. Μην αφήσεις άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου και στο μέλλον σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι η πρωταθλήτρια του multitasking σήμερα καθώς θα καταφέρεις να ισορροπήσεις απόλυτα ανάμεσα στις ευθύνες σου και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Θα σου παρουσιαστούν κάποια αναπάντεχα έσοδα, φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση αυτών των χρημάτων και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Θα καταφέρεις να βρεις την ηρεμία μέσα στο χάος της προσωπικής σου ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις πολλές και προτότυπες ιδέες για τα επαγγελματικά σου και θα σου δωθεί η ευκαιρία να αρχίσεις να τις υλοποιείς σταδιακά. Πολλές μάλιστα από αυτές θα σου φέρουν και πολλά έσοδα. Φρόντισε να κάνεις κατάλληλες κινήσεις. Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου, μόνο ο αγαπημένος σου θα σε βοηθήσει να τις διώξεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σημερινοί σου στόχοι θα επιτευχθούν και θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την επιτυχία. Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Προσπάθησε μέσα στο δύσκολο πρόγραμμά σου να ενσωματώσεις χρόνο και για εσένα, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μην ανησυχείς για τα οικονομικά σου, έχεις καταφέρει να τα βάλεις σε μία τάξη. Τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη σχέση σου, ανεβάζουν πάρα πολύ την ψυχολογία σου.

READ more