Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Πιθανά σήμερα κάποια οικονομικά θέματα να σε απασχολήσουν περισσότερο από ότι έχεις υπολογίσει ή από όσο θα έπρεπε. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βάλεις φρένο στις γεμάτες ανασφάλειες σκέψεις και να απολαύσεις τη μέρα σου. Ξεκουράσου λίγο περισσότερο και φρόντισε να συναναστραφείς με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους. Απόλαυσε την κάθε στιγμή που μπορείς να περάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιδίωξε να προσθέσεις δραστηριότητες διαφορετικές από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το Σαββατόβραδό σου να πάει χαμένο. Η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 

Ταύρος
Σήμερα προτίμησε να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις δικές σου ανάγκες και κάνε πράγματα που θα ικανοποιήσουν τον εαυτό σου. Σημαντικά βήματα μπορείς να πετύχεις σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες. Πάρε θέση και έκφρασε τις ιδέες σου. Μια απροσδιόριστη νευρικότητα τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου φρόντισε να τις προσπεράσεις ανώδυνα. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν και οι κακές εμπειρίες σου υπάρχουν στιγμές που σε πολιορκούν έντονα.

 

Δίδυμοι
Τραύματα και μνήμες του παρελθόντος σήμερα μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Σκέψου θετικά και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά. Η ενασχόληση με τα πρακτικά εργασιακά θέματά σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις όνειρα και σχέδια πιο εφικτά και πραγματοποιήσιμα. Δημιούργησε μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν χρειαστεί κλειστείτε και στο σπίτι οι δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποθαρρύνεις τους θαυμαστές σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα επιθυμείς κυρίως να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις οικειότητα, ζεστασιά και να εισπράξεις ενδιαφέρον. Πολλές ευκαιρίες σου δίνονται στα εργασιακά για να πλησιάσεις και να φτάσεις τις επιδιώξεις και φιλοδοξίες σου. Μην παίρνεις αποστάσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Πλησίασέ τον περισσότερο και θα περάσεις καλύτερα να είσαι βέβαιη. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον κάποιος αρχίζει να σου δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του.

 

Λέων
Θέματα επαγγελματικά πιθανά σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο. Δείξε ψυχραιμία και μη χαλάς τη μέρα σου, μιας και τα σχέδιά σου έχουν πάρει πια το δρόμο τους. Κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά θα πρέπει να παρευρεθείς μπορεί να σε αγχώσουν, όμως στο τέλος θα αποδειχθούν για καλό σου. Προσπάθησε τις στιγμές που είσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου να απομονώσεις τις σκέψεις που σε προβληματίσουν και να αφιερωθείς αποκλειστικά σε αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, κυρίαρχο ρόλο έχει για σένα ο έρωτας και δεν σταματάς να τον επιδιώκεις.

Παρθένος
Σήμερα φαίνεται να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο στους πνευματικούς σου ορίζοντες, για αυτό και θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις φίλους, συγγενείς και κοινωνικότητα. Προκύπτουν ευκαιρίες στα εργασιακά που σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τις αξίες και ικανότητές σου. Ο τρόπος που υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου πιθανά να είναι εριστικός και να εκνευρίσουν τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ακαταμάχητη γοητεία σου ελκύει τους πάντες, γι’ αυτό απόψε η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη.

 

Ζυγός
Ανασφάλειες και απωθημένα βάλε τα καλά στο ντουλάπι και κλείσε ερμητικά και την πόρτα. Φρόντισε να περάσεις όμορφα και να χαρείς κάθε στιγμή της ημέρας. Η καχυποψία σου απέναντι σε συνεργάτες ξεπερνά κάθε όριο. Χαλάρωσε λίγο και εμπιστεύσου τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζεις πολύ καιρό. Σκηνές ζήλιας και κτητικότητας από πλευρά σου μην τις αφήσεις να χαλάσουν τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρωτόγνωρα συναισθήματα φαίνεται να σου δημιουργεί μια καινούρια γνωριμία.

 

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται να επιδιώκεις τη συντροφιά ανθρώπων που έχουν μια σταθερή αξία στη ζωή σου. Θέλεις να νιώσεις ο εαυτό σου, να εκφραστείς ελεύθερα και να νιώσεις την απόλυτη αποδοχή. Μη γίνεσαι υποχωρητική στα εργασιακά. Ξέρεις ότι αξίζεις πολλά και οι ικανότητές σου ξεπερνούν κάθε όριο. Μάθε λοιπόν να διεκδικείς. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα και συναισθηματική ασφάλεια γεφυρώνει και την παραμικρή απόσταση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια έντονη εσωστρέφεια δεν σε αφήνει να απολαύσεις το θαυμασμό που σου δείχνουν.

 

Τοξότης
Ζητήματα καθημερινότητας, οικογενειακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει γιατί εσύ το επέλεξες, σου δημιουργούν άγχος, όμως τις υπηρετείς για μια ακόμη φορά. Καλά θα κάνεις να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και όλα αυτά να τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα και θέση. Μπορείς να ανταποκριθείς σε ό,τι έχεις αναλάβει στα εργασιακά για αυτό μην αγχώνεσαι. Σταμάτα να επαναλαμβάνεσαι και να κουράζεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Φαντασία διαθέτεις και μπορείς να οργανώσεις μια υπέροχη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε λεπτομέρειες και ακυρώνεις την προσπάθεια θαυμαστών σου να σε πλησιάσουν.

 

Αιγόκερως
Η παιδικότητα που εκφράζεις σήμερα κάνει όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου να περάσουν καλά. Το θέμα είναι να το απολαύσεις κι εσύ αυτό. Οι εργασιακές σου υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο τους για αυτό και δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι. Περιόρισε σήμερα τις υποχρεώσεις σου και φρόντισε να ξεκουραστείς. Δείξε τα συναισθήματά σου απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου και τις αδυναμίες σου. Αυτό σε κάνει πιο γοητευτική… πίστεψε με. Εσύ που είσαι μόνη, η δυναμική σου στάση και το παράστημά σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

 

Υδροχόος
Έλεγξε την κυκλοθυμία σου σήμερα απέναντι στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ενώ επιδιώκεις την ασφάλεια, καταφέρνεις τα εντελώς αντίθετα με τη συμπεριφορά σου. Έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων σου στα εργασιακά για αυτό βγες μπροστά και εντυπωσίασε τους. Υπάρχουν απόψε όλε οι προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις μακριά από το φλερτ και τους θαυμαστές σου. Απόλαυσέ το τουλάχιστον.

 

Ιχθείς
Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη κι έτσι σήμερα θέλοντας να τους ευχαριστήσεις όλους, φαίνεται να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις το χρόνο. Απόφυγε τον εκνευρισμό στον εργασιακό σου χώρο, έστω κι αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες. Μπορείς να λύσεις τα θέματα που απασχολούν ή συννεφιάζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να το θέλεις και να ελέγξεις τα νεύρα ή την κυκλοθυμία σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και διασκέδαση απόψε φαίνεται να απογειώνουν το κέφι σου.

Read More

And More