Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, ειδικά εάν εργάζεσαι υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σου μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Εάν είσαι αδέσμευτη, πρόσεξε την εμμονή σου και την πίεση που μπορεί να ασκήσεις σε ένα άτομο που σου αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια. Εάν είσαι δεσμευμένη, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου για τα συναισθήματά σου, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σκέψου πολύ προσεκτικά και ανάλυσε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεσαι να κάνεις! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνεις καμία αλλαγή στη ζωή σου από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενέργησε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείς ό,τι σου είναι βάρος, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα σου, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείς κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλάξου από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και που σε βοηθούν να ξεχαστείς. Να έχεις όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σε εξαντλήσουν σωματικά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σένα! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περίμενες ή ενδεχομένως να καταφέρεις να βρεις την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσουν! Και στην προσωπική σου ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά εάν είσαι αδέσμευτη! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεις, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

 

ΛΕΩΝ
Στην αισθηματική σου ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, ειδικά εάν είσαι αδέσμευτη! Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου με δυναμικό τρόπο. Προσοχή όμως στους χειρισμούς από την πλευρά σου! Άφησε τον να δει το πραγματικό σου πρόσωπο, πως είσαι στις καλές και τις κακές σου, στις χαρές και τις λύπες, ώστε να σε ερωτευτεί για αυτό που πραγματικά είσαι. Στον τομέα της καριέρας σου, δεν θα ήταν κακό να καλοπιάσεις σήμερα τους ανωτέρους σου, σε κάποια λογικά πλαίσια βέβαια. Τις απογευματινές ώρες αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου σε ένα άτομο που περιμένει με λαχτάρα να σε δει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην είσαι παρορμητική και άφησε το συναίσθημα στην άκρη όταν σχεδιάζεις το μέλλον σου, γιατί τις αποφάσεις που θα πάρεις θα τις μετανιώσεις στο άμεσο μέλλον, όταν θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Ειδικά εάν πρόκειται να αναλάβεις ρίσκα οικονομικής φύσης! Να είσαι προετοιμασμένη με εναλλακτικά πλάνα δράσης, ανάλογα με την πιθανή έκβαση των καταστάσεων, ώστε να είσαι σε θέση να αντιδράσεις γρήγορα και με επιτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σου προσανατολισμένη στο μέλλον! Ό,τι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σου, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείς. Μην δίνεις υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τηρήσεις, μην εμπλέκεσαι στις υποθέσεις των γύρω σου και απόφυγε να χλευάσεις λάθη ή παραλείψεις τους. Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα για να ξεκινήσεις περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζεις καλά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα γίνεις αντικείμενο θαυμασμού! Θέλεις η εμφάνισή σου, το ντύσιμό σου, ο τρόπος που χειρίζεσαι τη δημόσια εικόνα σου ή τα επιτεύγματά σου, κάτι από όλα ή και περισσότερα από ένα θα σε φέρουν κάτω από τα φώτα των προβολέων! Το μόνο δυσάρεστο συμβάν που μπορεί να κρύβει η σημερινή μέρα, είναι κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου. Σε ένα οικογενειακό συμβούλιο μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου. Εάν είσαι αδέσμευτη, δεν αποκλείεται μια επαφή με το αντικείμενο του πόθου σου να αναπτερώσει τις ελπίδες σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σου. Κατά τη διάρκεια της μέρας απόφυγε να εμπλακείς σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσεις την ενέργειά σου. Απόφυγε λεκτικές αψιμαχίες και τη δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειές τους. Αφιέρωσε χρόνο στα δικά σου άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός ηλικιωμένου ατόμου σου ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο στη ζωή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπιστεύσου την τύχη σου και τη δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγεις κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σε απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περίμενες ή το είχες προγραμματίσει, αλλά να έχεις κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσεις με την πάροδο του χρόνου! Απόφυγε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σου. Σκέψου διεξοδικά κάθε κίνηση οικονομικού ενδιαφέροντος!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις την παρόρμηση να επικοινωνήσεις με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις ή να ακούσεις. Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου και προσπάθησε να σκεφτείς για ποιο λόγο έχεις χαθεί. Μήπως κάνεις ή είπες κάτι που δεν το συνειδητοποίησες; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσεις τις γραμμές επικοινωνίας σου; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σου δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείς τα συναισθήματα σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αναμνήσεις επιστρέφουν σήμερα και σε πληγώνουν… Αναμνήσεις από περασμένα γεγονότα ή άτομα της ζωή σου που χάθηκαν και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πλέον τίποτε. Η νοσταλγία είναι κάτι που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί, πάρε όμως τουλάχιστον χρήσιμα μαθήματα από αυτές τις στιγμές της ζωής σου που σε στοιχειώνουν. Σε επίπεδο καριέρας, θα έχεις επιτυχίες στη δουλειά σου ή καινούριες προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Εάν έχεις δημιουργική δουλειά και η έμπνευση είναι σημαντικό κομμάτι της εργασιακής σου μέρας, ίσως να έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση σήμερα! Τέλος, απόφυγε δαπανηρές αγορές αλλά και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις!

Read More

And More