Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/9)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει να επισημαίνει την ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας. Κατόπιν κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας και το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ανεβάζει τη διάθεσή σου. Τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται ή και οι αλλαγές στα εργασιακά, ξεκαθαρίζουν το τοπίο και δίνουν κατεύθυνση στα σχέδια σου. Συγκράτησε τα συναισθήματα ανασφάλειας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών σου εμπεριέχει η μέρα.

 

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου το δυναμισμό, τις έξυπνες εναλλακτικές λύσεις σου και άφησε πίσω σου διλήμματα και ανασφάλειες. Ξαφνικές ευκαιρίες στα εργασιακά ή και εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και βάλε φρένο στην τάση κτητικότητας που σε κατακλύζει κάποιες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.

 

Δίδυμοι
Εμπιστεύσου σήμερα το ένστικτο και τη διορατικότητά σου και δώσε τις κατάλληλες λύσεις στις υποθέσεις που σε βασανίζουν εδώ και καιρό. Κράτα το στόμα σου κλειστό στα εργασιακά και μην αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Παράμεινε υπομονετική και πιστή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε όμως μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Καρκίνος
Δώσε έμφαση σήμερα στην κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να περάσεις όμορφα και να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με επιτυχία. Εμπιστεύσου και χρησιμοποίησε τις ιδέες σου στα εργασιακά όσο προχωρημένες κι αν σου φαίνονται. Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που τον προσβάλλουν ή και τον αδικούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να σε συναρπάζει.

 

Λέων
Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου επανέρχονται κι έτσι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις δραστικές λύσεις στις υποθέσεις σου που παρέμεναν στάσιμες. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι δεδομένη αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς. Δείξε με πράξεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα αρχίζει να γίνεται σχέση.

 

Παρθένος
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον Δία και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γεφυρώσεις αποστάσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η ανταμοιβή που λαμβάνεις στα εργασιακά για τις ικανότητες και προσπάθειές σου ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου. Βρες τρόπους και ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις περιπέτειες, νέες γνωριμίες ίσως και συναρπαστικούς έρωτες.

 

Ζυγός
Ήρθε η ώρα να προσελκύσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Δία. Λάβε υπόψη σου βέβαια πως ο Άρης προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, για αυτό και καλό θα ήταν να μην ξεπεράσεις τα όριά σου κυρίως στα εργασιακά. Ζήλια και κτητικότητα από την πλευρά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Σκορπιός
Έχεις την τάση να επενδύεις συναισθηματικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τις σημερινές, αλλά και μελλοντικές υποθέσεις σου. Τρυφερές, ρομαντικές και άκρως ερωτικές προβλέπονται οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Αργότερα σήμερα ένα κοινωνικό θέμα αναδύεται, αλλά μια πτυχή του Ήλιου – Δία που μπαίνει στο παιχνίδι ενισχύει το συναισθηματικό κόσμο σου. Η μέρα όμως καθ’ όλη τη διάρκειά της είναι ευχάριστη και δημιουργική. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης σου είναι μια καλή στιγμή για δημοτικότητα και καλή θέληση. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι μαγειρεύεται που χρειάζεται διακριτικότητα.

 

Αιγόκερως
Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σήμερα σου εξασφαλίζει την αρμονία και την καλοπέραση. Τα συναισθήματα είναι αισιόδοξα και είσαι πιο ήρεμη και χαλαρή από το συνηθισμένο. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αναγνώριση για τη δουλειά που κάνεις ή που έκανες στο παρελθόν και αυτό σου δημιουργεί ενθουσιασμό. Πάθος και ρομαντισμός επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθέρωσε λοιπόν τον εαυτό σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, ενθαρρύνοντάς σε να ξεκουραστείς και να χουχουλιάσεις. Αργότερα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, στον τομέα της ευχαρίστησης, της χαράς και της έκφρασης. Η όψη του Ήλιου με το Δία που μπαίνει στο παιχνίδι, τραβά την προσοχή σου σε ό,τι είναι κάτω από την επιφάνεια. Απόφυγε εντάσεις και έντονες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων.

 

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την ανταλλαγή ιδεών και ενδιαφερόντων. Σήμερα και αύριο οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα επωφελείς και μπορούν να φέρουν επιτυχία στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Απόφυγε περιττά έξοδα και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Η αλληλοκατανόηση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι το μυστικό της συνταγής για την επιτυχία. Εσύ που είσαι μόνη, οι κοινωνικές σου δραστηριότητες θα φέρουν στα πόδια σου το μεγάλο έρωτα.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/9)

Ιδανική ημέρα για μερικές στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής. Το σώμα σας απαιτεί μερικές ώρες ξεκούρασης, καλό είναι να μην το απογοητεύσετε.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα έχετε αποφασίσει να περάσετε την ημέρα σας μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είτε σπίτι είτε έξω με φίλους, σίγουρα θα μείνετε μακριά από ότι έχει σχέση με τη δουλειά. Τα οικονομικά σας έχουν τακτοποιηθεί κάπως και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε μερικές αγορές. Το απόγευμα αυτό είναι πιο αφοσιωμένο σε χαλαρές υποθέσεις που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή. Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυμαίνεται. Κρατήστε τις αρνητικές συναισθηματικές εκρήξεις στο ελάχιστο για να μην έχετε συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κλείνοντας επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ωστόσο, θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, από την οικογένεια και το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στα έξοδά σας, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αγορές. Ο ρομαντισμός σας δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία εκπληκτική βραδιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εκπλαγείτε από την απότομη θετική στροφή που θα γίνει στα επαγγελματικά σας. Το άγχος του τελευταίου διαστήματος θα μετατραπεί πλέον σε δημιουργία για το μέλλον σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει περίπτωση να λάβετε κάποια σημαντικά νέα και από τον σύντροφό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, μια και μέσα στην εβδομάδα δουλέψατε σκληρά για καλύψετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Να είστε προσεκτική με τα οικονομικά σας και λίγο φειδωλή με τις αγορές σας. Εάν είστε σε μια σχέση, η ζήλια υποβόσκει για αυτό να είστε πολύ προσεκτική στις κινήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σας δεν θα έχει κάτι το συνταρακτικό για να θεωρηθεί ιδιαίτερα αξέχαστη. Η διάθεσή σας θα μοιάζει με τις πιο ήρεμες θάλασσες, χωρίς διακοπή από ισχυρές ριπές. Σήμερα, δώστε προσοχή όχι μόνο στην ψυχική σας κατάσταση, αλλά και στα οικονομικά σας. Παρόλο που πηγαίνουν καλά, δεν είναι κακό να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Οργανωθείτε περισσότερο και δημιουργήστε μια λίστα των επερχόμενων εξόδων, αναζητήστε σημαντικά έγγραφα και κάνετε μικρές αγορές. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακούς καβγάδες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είναι πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα λάβετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για μία σημαντική επένδυση που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό. Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί ηρεμία και ίσως λίγο… πλήξη. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς έχετε πολλές ιδέες τις οποίες είστε έτοιμη να θέσετε σε εφαρμογή. Μην φοβηθείτε να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε μία επένδυση που στο μέλλον θα σας βγάλει κερδισμένη. Παραμείνετε στο πλευρό του αγαπημένου σας με θετική διάθεση, ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο εγχείρημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μόνη δυσάρεστη στιγμή της ημέρας θα είναι το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε το πρωινό σας σε κάποιες επαγγελματικές ασχολίες. Μία ξαφνική αδιαθεσία θα χαλάσει τα βραδινά σχέδια, όμως δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. Λίγη ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που σας αγχώνει για αυτό φροντίστε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό για το μέλλον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο εγωισμός ποτέ δεν είναι σύμμαχός σας, μάλλον γιατί κάποιες φορές ξεφεύγετε και έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είστε περισσότερο υπομονετική, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα της δουλειάς σας. Θα δεχθείτε ένα πλήγμα στα οικονομικά σας, ίσως κάποιες καθυστερήσεις πληρωμών, για αυτό να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας. Θα έχετε τον χρόνο να φροντίσετε τον αγαπημένο σας καθώς και άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τις ανούσιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίες θα σας καθυστερήσουν από την ολοκλήρωση των σημερινών σας υποχρεώσεων. Τα οικονομικά σας σε γενικές γραμμές είναι βελτιωμένα, ωστόσο χρειάζεται ακόμη να κάνετε καλό προγραμματισμό για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε τους τσακωμούς με τον αγαπημένο σας. Απολαύστε μία ήρεμη βραδιά μαζί του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αποθαρρυνθείτε από τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας. Αυτά τα προβλήματα θα περάσουν, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία εάν θέλετε να πετύχετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σας. Τον έχετε παραμελήσει. Βρείτε κάτι διαφορετικό να κάνετε απόψε το βράδυ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας έχουν αφήσει πολύ ελεύθερο χρόνο και έτσι σήμερα που θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα αγαπημένο σας χόμπι, αυτό θα σας κάνει χαρούμενη. Πού ξέρετε; Μπορεί αυτό το χόμπι να σας αποφέρει και έσοδα. Σκεφτείτε το καλύτερα! Εσείς που είστε single θα κάνετε μία νέα γνωριμία με ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο σε εσάς!

Read More