Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/9)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει να επισημαίνει την ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας. Κατόπιν κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας και το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ανεβάζει τη διάθεσή σου. Τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται ή και οι αλλαγές στα εργασιακά, ξεκαθαρίζουν το τοπίο και δίνουν κατεύθυνση στα σχέδια σου. Συγκράτησε τα συναισθήματα ανασφάλειας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών σου εμπεριέχει η μέρα.

 

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου το δυναμισμό, τις έξυπνες εναλλακτικές λύσεις σου και άφησε πίσω σου διλήμματα και ανασφάλειες. Ξαφνικές ευκαιρίες στα εργασιακά ή και εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και βάλε φρένο στην τάση κτητικότητας που σε κατακλύζει κάποιες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.

 

Δίδυμοι
Εμπιστεύσου σήμερα το ένστικτο και τη διορατικότητά σου και δώσε τις κατάλληλες λύσεις στις υποθέσεις που σε βασανίζουν εδώ και καιρό. Κράτα το στόμα σου κλειστό στα εργασιακά και μην αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Παράμεινε υπομονετική και πιστή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε όμως μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Καρκίνος
Δώσε έμφαση σήμερα στην κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να περάσεις όμορφα και να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με επιτυχία. Εμπιστεύσου και χρησιμοποίησε τις ιδέες σου στα εργασιακά όσο προχωρημένες κι αν σου φαίνονται. Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που τον προσβάλλουν ή και τον αδικούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να σε συναρπάζει.

 

Λέων
Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου επανέρχονται κι έτσι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις δραστικές λύσεις στις υποθέσεις σου που παρέμεναν στάσιμες. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι δεδομένη αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς. Δείξε με πράξεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα αρχίζει να γίνεται σχέση.

 

Παρθένος
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον Δία και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γεφυρώσεις αποστάσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η ανταμοιβή που λαμβάνεις στα εργασιακά για τις ικανότητες και προσπάθειές σου ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου. Βρες τρόπους και ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις περιπέτειες, νέες γνωριμίες ίσως και συναρπαστικούς έρωτες.

 

Ζυγός
Ήρθε η ώρα να προσελκύσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Δία. Λάβε υπόψη σου βέβαια πως ο Άρης προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, για αυτό και καλό θα ήταν να μην ξεπεράσεις τα όριά σου κυρίως στα εργασιακά. Ζήλια και κτητικότητα από την πλευρά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Σκορπιός
Έχεις την τάση να επενδύεις συναισθηματικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τις σημερινές, αλλά και μελλοντικές υποθέσεις σου. Τρυφερές, ρομαντικές και άκρως ερωτικές προβλέπονται οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Αργότερα σήμερα ένα κοινωνικό θέμα αναδύεται, αλλά μια πτυχή του Ήλιου – Δία που μπαίνει στο παιχνίδι ενισχύει το συναισθηματικό κόσμο σου. Η μέρα όμως καθ’ όλη τη διάρκειά της είναι ευχάριστη και δημιουργική. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης σου είναι μια καλή στιγμή για δημοτικότητα και καλή θέληση. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι μαγειρεύεται που χρειάζεται διακριτικότητα.

 

Αιγόκερως
Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σήμερα σου εξασφαλίζει την αρμονία και την καλοπέραση. Τα συναισθήματα είναι αισιόδοξα και είσαι πιο ήρεμη και χαλαρή από το συνηθισμένο. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αναγνώριση για τη δουλειά που κάνεις ή που έκανες στο παρελθόν και αυτό σου δημιουργεί ενθουσιασμό. Πάθος και ρομαντισμός επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθέρωσε λοιπόν τον εαυτό σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, ενθαρρύνοντάς σε να ξεκουραστείς και να χουχουλιάσεις. Αργότερα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, στον τομέα της ευχαρίστησης, της χαράς και της έκφρασης. Η όψη του Ήλιου με το Δία που μπαίνει στο παιχνίδι, τραβά την προσοχή σου σε ό,τι είναι κάτω από την επιφάνεια. Απόφυγε εντάσεις και έντονες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων.

 

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την ανταλλαγή ιδεών και ενδιαφερόντων. Σήμερα και αύριο οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα επωφελείς και μπορούν να φέρουν επιτυχία στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Απόφυγε περιττά έξοδα και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Η αλληλοκατανόηση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι το μυστικό της συνταγής για την επιτυχία. Εσύ που είσαι μόνη, οι κοινωνικές σου δραστηριότητες θα φέρουν στα πόδια σου το μεγάλο έρωτα.

Read More

And More