Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/1/2018

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις…

ΚΡΙΟΣ
Σε απασχολούν πάρα πολύ τα επαγγελματικά σου σχέδια σήμερα και δεν θα αφήσεις καμία ανοιχτή εκκρεμότητα να χαλάσει την πρόοδό σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Ο σύντροφός σου σε χρειάζεται και εσύ πρέπει να είσαι εκεί και να του συμπαρασταθείς σε μία δυσκολία που περνάει. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο εσύ θα αναζητήσεις τρόπους να τα αυξήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινάς δυναμικά την καινούργια εβδομάδα και έχεις περισσότερη δυναμικότητα και αισιοδοξία. Αυτά που θέλεις θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη σου, πολύ σύντομα θα μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου. Ευνοούνται οι συζητήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις πολλές και σημαντικές συναντήσεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν πολύ στα επαγγελματικά σου. Είναι επαφές που ήθελες εδώ και καιρό να έχεις και επιτέλους ένας ακόμη στόχος σου εκπληρώνεται. Θα δεις αλλαγές και στα αισθηματικά σου, θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, απόλαυσέ το και μην χαλάσεις τη στιγμή με ανούσια καβγαδάκια. Σε προβληματίζουν αρκετά τα έξοδά σου, θα δεις όμως βελτίωση. Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που άφησες ανοιχτές το Σαββατοκύριακο και θα έχεις την ενέργεια να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα πράγματα είναι καλύτερα και έχεις βρει και πάλι τον εαυτό σου, είσαι πολύ χαλαρή και πρόσεξε να μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, με σωστές κινήσεις όμως θα δεις βελτίωση.

 

ΛΕΩΝ
Είσαι αρκετά νευρική σήμερα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και σε πιέζουν. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Μην βγάλεις τα νεύρα σου πάνω στον σύντροφό σου, γιατί σίγουρα είναι εκείνος που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Επιτέλους αρχίζεις να έχεις μία ισορροπία στα οικονομικά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα και παρόλο που είναι Δευτέρα έχεις μεγάλη όρεξη για βόλτες με τους φίλους σου. Πρώτα βέβαια θέλεις να κλείσεις τις εκκρεμότητες σου και μετά θα διασκεδάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα πράγματα στην σχέση σου θα είναι πολύ καλύτερα και η διάθεση σου πολύ καλή. Αν είσαι μόνη σου, θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι έτοιμη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, όμως φρόντισε να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Ο καλός προγραμματισμός που έκανες το τελευταίο διάστημα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και η επικοινωνία με τον σύντροφό σου βελτιώνεται. Στα οικονομικά σου έχεις αρχίσει και βλέπεις βελτίωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζεις να βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούσαν πολύ το τελευταίο διάστημα. Έχεις πλέον την ενέργεια να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σημαντικά θέματα. Θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Τα αισθηματικά σου επίσης ευνοούνται είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ο καλός προγραμματισμός των οικονομικών σου έχει αρχίσει και αποδίδει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητά σου έχει βελτιωθεί αισθητά και σήμερα ξεκινάς την ημέρα σου με πολύ καλύτερη διάθεση. Πλέον έχουν ξεπεραστεί προβλήματα του παρελθόντος και μάλιστα οι λύσεις που έδωσες ήταν πολύ ικανοποιητικές. Ο ρομαντισμός σου είναι εμφανής και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, θα κάνεις κινήσεις για να τα αυξήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου τις οποίες φρόντισε να εκμεταλλευτείς. Θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις σήμερα για το μέλλον σου. Θα διορθωθούν πολλά και σημαντικά προβλήματα που είχες με τον σύντροφό σου και σίγουρα αυτό θα έχει θετική επιρροή στην ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και καλυτερεύουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις πολλές και σημαντικές επαφές που θα αποδειχθούν επωφελείς για την καριέρα σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, φρόντισε να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Με τον σύντροφό σου θα καταφέρεις να βελτιώσεις δυσλειτουργικές καταστάσεις, θα γυρίσετε σελίδα και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Νέα εβδομάδα, νέα αρχή για εσένα με καλή διάθεση και πολλές ευκαιρίες. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και θα είναι προς το καλύτερο. Θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Θα ζήσεις μία υπέροχη ημέρα γεμάτη πάθος με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη σου, πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ζητάς εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έχεις αρχίσει ήδη να βλέπεις αποτελέσματα από τον καλό προγραμματισμό που έκανες το προηγούμενο διάστημα.

Read More

And More